![]() |
Po co wam botty ???
Mam pytanko w którym powiedzie po co wam botty skoro
1-jesli zle ustawicie padniecie 2-8lvl zabije 80lvl 3-jaka z tond przyjemnosc gry 4-jesli zostaniecie shakowani all tracicie bo bott=haked 5-inne wasze powody PS: nie usuwac tego az sam jestem ciakaw co napisza . chce wiedziec dlaczego oszukuja . a botta niegdy nie urzyje !!!! |
Urzyj se słownika -,-
|
Hmm ja mam taką frajdę że zostawiam bota na noc budzę sie rano rześki i świeży a patrze a tu 2 lvl up i tyle kasy ile mogę unieść (lub loota) idę do szkoły i wtedy patrze na kolegę co nocki robi co 2 dzień ze co 2-3 lekcje dostaje kose .
No i mam tako frajdę ze np. nie chciałem grac ed od około 8 lvla do 30 bo to zal i nudy wiec nie chcąc na to patrzeć zostawiałem botta co szybko przyniosło mi nawet wiekszy lvl a o robieniu runek na bocie przez nocke zarabiając kasę i wbijając mlvle już nie wspominam . |
Źle sformułowałeś pytanie. Powinno być nie "Po co wam boty ???", ale "Po co im boty ???". Zresztą zgadnij do czego służą boty...
@Lasoch Nie czepiaj się go. Sam napisałeś cytuję "urzyj". |
Cytuj:
Czy jak używasz BOT'a to to łątwiej shakować konto czy co? bo nierozumie. |
Cytuj:
Napisałem też 'se'. No ale widzę, że niektórych przerastają błędy popełnione celowo. |
Cytuj:
|
Powiem Ci coś co ostatnio zostało napisane na tym forum i w pełni się z tym zgadzam.
Wstajesz rano - Włączasz bota idziesz do szkoły . Przychodzisz +150k expa. Przychodzisz ze szkoły , kumple wołają na pole? Idziesz bot on. Przychodzisz +50k expa. Więc co wolisz siedzieć 12h żeby wbić 200k expa czy iść na pole , pozajmować sie czymś w rl a exp i tak leci..? |
chodzi o to ze kazdy kogo znalem i urzywal botta mial hacka z najlepszymi anty virami itp ostatnio 128ek
|
hmm... Ja bym powiedział że ci którzy mieli hacka z wysokim lvlem to strata wielka, więc włączą BOT'a i exp leci.
Ja osobiście niegy nie używałem BOTA. =] :D |
A jak jest przepraszam frajda z takiej postaci której się nie zrobiło samemu?
@Lasooch Ojej przepraszam, że ci "o" ukradłem. A taki błąd sobie mogłeś chociaż w taki - "" - bajer wsadzić. |
hmm... Ja bym powiedział że ci którzy mieli hacka z wysokim lvlem to strata wielka, więc włączą BOT'a i exp leci.
Ja osobiście nigdy nie używałem BOTA. =] :D PS: Sorki, 2 razy sie wysłało. PS2: C z e k a m n a o d p o w i e d ź ! . |
Potem się ludzie dziwią, że 230 ek pada z noob pk teamu =/.
Jeśli o boterów chodzi to oczywiście zero tolerancji. Nie wiem co to za przyejmność gdy nie ma żadnej satysfakcji, kumpli etc. czyli nie ma się tego, co w tej grze jest najważniejsze =/. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*** Ja nie botuje, ale wiem po co inni to robią i "trochę w tym interesie siedziałem" więc, mogę sie wypowiedzieć. |
dodam 6 pytanie
6-od kiedy urzywasz chce rozwiac mity np. ze botter jest the best bo wbija 300k expa dzienie on jest leniem !!! |
Cytuj:
|
Phi u mnie na swiecie guardia 2/3 bottuje moze nie zostawiajac chara tylko przy kompie grajac czy sie uczac.
|
jesli gadasz z 15latkiem ktury ma papierek ze zle pisze to nie moja wina !!!! co morze bedziesz sie rodzicow czepiac ???
|
Po 1 Dlatego jest 6 czy tam 8 swiatow non pvp bo tam tylko graja boterzy.
Po 2 Uzywanie bota na pvp to kamikadze a zwlaszcza na enfo. Po 3 Jak chcesz botowac to musisz miec knighta na non pvp albo do 33 sorca bo pozniej sie nie oplaca. Po 4 Cave boty to glupota. Po 5 Sam mam wszystkie najlepsze boty /auto/b proxy/Ng a uzywam tylko na rooku zeby z niego wyjsc /combo bot/rune maker. Po 6 nienawidze patrzec na -30 lvl dlatego botuje ile moge do 30 lvla (nie gram na zjeb pvp) Po 7 Non pvp jebie psami z zoltaczka. |
Cytuj:
|
ale po co wam one ??? ostatnio zjehalem all manasy i koncuwka great potions mial botter 94ek !!!! omal nie padl i co wam po tym ?? o co botujecie ???
|
Odpierdolcie się w końcu od ortografii. Nie każdy jest w tym mistrzem. Skoro da się przeczytać to przestańcie do k***y nędzy robić aferę.
@Salarigoth Co do 7 punktu, to powiedz to MDW. |
1.zawsze dobrze ustawiam
2.n/c 3.duuuuza :) 4.hahahah :D nigdy nie mialem hacka bota uzywam 2 lata~ 5.nie chce miec wiecej ludzi w cave :D 6.2 lata~ Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Na non pvp nie ma wojen ktore sa najciekawsza rzecza w tej grze po za expieniem ale za to non pvp ma swoje plusy np nooby/thiefy/newbie/kolejki(expowiska/wszystko wolne/0 botow/szacunek miedzy soba. Cytuj:
@down Co go bawi ze 8 x 8 knightow moze mu przyblokowac resp na goromie a on moze pod stol jednemu wskoczyc czy jak ? Zapchane wszystko? Milion msg na sekunde? Ogladnij se jego film na tibia cam tv to zobaczysz jak go to bawi. |
Przestańcie sie pi****lić o te światy pvp i non-pvp. Nie fajne to co fajne, tylko co się komu podoba. Jak komuś odpowiadają thiefy, zajęte expowiska, brak szacunku i ilość noobów w carlin, to niech tam sobie gra, ch*j was to obchodzi!
@Salarigoth Jego to najwidoczniej bawi. Jeśli nie umiesz tego uszanować, to siedź cicho albo się gdzieś schowaj. |
uzywam bota poniewaz niechce mi sie siedziec na rotach co bot robi identycznie tak samo... rowniez nie mam przyjemnosci stac przed depo caly dzien zeby robic icycle wtedy wole isc np. na lodowisko albo basen itp. wiesz jest takie cos jak rl life i tam mozna robic duzo ciekawsze rzeczy chodz teraz gram wylacznie dla kasy moze dlatego uzywam bota...
|
pokaze wam ci sie dzieje z botterami
http://img217.imageshack.us/img217/1966/bottvg9.jpg zrobilem relog i padal to ten 94ek teraz 95ek nie urzywa od tamtej pory botta zraprtowlem go i prawie zabilem nawrucil sie ;] |
Master na drugi raz wycinaj te obrazki. A szczerze mowiąc gość pewnie niedługo znowu zacznie botować. Jak nie tu to gdzie indziej.
|
nie chialem dac koledze hunta imo iz to br
|
ja pierdole.
Autor tematu jest jakimś dałnem,czy coś takiego. Żeby nie potrafić screena wkleić to już przesada. |
sam masz dalna muwilem ze koledze hunta nie chce sprawic !!!
|
A ja nie rozumiem jednego...
Głównym celem tej gry jest expienie, rozumiane także jako zdobywanie doświadczenia lub kolejnych poziomów. Jaki jest więc sens, żeby coś expiło zamiast gracza? A może w ogóle lepiej wcale nie grać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
proponowal bym zrobic temat w turym bedziemy rozmawiac o tym temacie a teraz niech bottrzy sie wypowiedza
|
Cytuj:
Po prostu mnie wpienia to jak ktoś rzuca kałem mimo tego że inni mają inny gust i inne doświadczenia .. |
Cytuj:
To prawie jak pilka nozna robotow. Po co grac jesli sie na dobra sprawie nie gra ? Cytuj:
Cytuj:
|
@autor
Naucz się choć trochę ortografii. Albo ściągnij Firefox'a. Kultura tego wymaga. @Smerf.Secura Czyżby ostatnimi czasami Cię tak ździebko pojebało? Moc etorica i te sprawy? Ja pierdole, to nie dyktando, jeżeli ktoś nie umie wkleić screena to nie znaczy że jest "dałnem". @topic Dla wielu to pytanie jest jak np. "a po co nam słońce"? Dzieci które bez bota nie umieją się obyć, najczęściej nie znają się na pvp, zabiją za parę k, nie mówiąc już o pożyczeniu czegoś takiemu typowi... A usprawiedliwianie typu Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |