![]() |
Bezsens Fake
Siema!
Od razu przejdę do rzeczy: Bezsens Prolog: http://i269.photobucket.com/albums/j...rologowiec.png Bezsens Parts: http://i269.photobucket.com/albums/j...pasekowiec.png II http://i269.photobucket.com/albums/j...nin/IIpart.png Sens parts(odcinki specjalne): narazie ni ma oceniajcie i piszcie co wam w duszy gra |
USHUAHUAHAUHUAHUAHUA!! Ale zajebiste!!! ...wyp!erdal@j
|
Wyjdź plax0r?
|
Hmmm, już pierwsza osoba zbluzgała to drugi też. Nabijajcie posty i żyjcie stereotypami tak tak...
Co do fake'a: bezsensowny fake, chociaż nawet zabawny. Popracuj trochę nad humorem, póki co czekam na dalsze części, bo może być. |
Patrze na tytuł - "Bezsens fake" i sobie myślę "Pewnie rywal dla Precel Fake'a", a tu co? Mały, kiepskie fake. Radzę szybko dodać parta, zanim mod zobaczy, że są tylko 2 odcinki. A co do humoru, przy pierwszym omal nie zwymiotowałem, a jednak drugi był znośny. Rzadko kiedy na tym forum widzę TAKI fake. Zwykle to coś w stylu "jest se ziomus i robi durne rzeczy". To mnie zdziwiło trochę. Przeczytałeś posta? Tak? TO DO ROBOTY!!!
|
Mi sie podoba:)
Milusi jest i smieszny rob dalej!;) |
Yezoo paskowy o.O nie ciagnij lepiej zrob normalny bo paskowy nie wypali
|
@up
normalny fake powiadasz? nie mam pomyslu na fabule a jak juz mam to jest denna @top II part http://i269.photobucket.com/albums/j...nin/IIpart.png @down kolepane mowisz hmmm dziwne ja tego nigdzie nie widzialem... |
Idiotyczne...oklepane....nonsens....ŻAL.
Wyjdź stąd albo zrób normalnego fake'a. A nad fabułą wystarczy posiedzieć. /Ghand |
Mi sie podoba nice! Nieslyszalem tego fajne!!!:cup:8o;)Rob dalej!:D
|
Mi się podoba. Zawiera odrobinę chumoru i ogółem jest dobre.
Nie zwracaj na negatywne komentarze niektórych, bo oni chcą się podlizać elicie której NIE MA[Elita jest i zawsze była. Tylko że ta elita nie jest świadoma, że jest elitą. |
Cytuj:
Do czego to doszło? EDIT: Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: Fajnie nawet ;o 7/10 |
Cytuj:
@topic fake fajny ;D zrób wiencej takich |
Lol, myśle , że w tym fake'u nie chodzi o humor, tylko o bezsens, (:P), dlatego zamiast fabuły ocenie bezsens :D
Bezsens: Dużo tutaj bezsensu, ale ten bezsens jest zbyt bezsensowny, dlatego temu bezsensownemu bezsensu daje tylko 2 pkt. Wykonanie: OK, ale to zdjęcie z wybuchem bomby atomowej ukradłaś z The Village, o ile się nie myle? :P Daje za wykonanie 3 pkt. Razem: 4/10 To tyle ;-) Pozdro! |
Chumor: 0/10
Ortografia: 0/10 Grafika: 0/10 Policz sobie ocenę. |
@up ale to trudne... 58? 8568768? moze jednak 5645675?
|
Cytuj:
Ciekawe.... Hm... Prawdę powiadasz? |
@up:
Jezuus... Nie widzisz, że to zaznaczył na czerwono? To była ironia... @topic: Zauważyłem że ten bezsensowny fake lepiej się komentuje niż te lepsze takie jak np. , Syn Marnotrawny, albo nawet i Bunt, bo jest lepszy niż ten... Poprostu tego nie komentujcie, pliska? Komentujcie inne lepsze fake.. Chociaż, nie będe zgrywać pr0 3vul mastah, ale pamiętajcie że: Komentowanie bezsensownych fake'ów jest ZUE! Ide znaleźć lepszy fake i go skomcić ;-) P0zdr0! |
Ja myślę, że elicie żaden fake się nie podoba, a komentarze ograniczają się do "gdzie te czasy avangera" lub "następny chce zrobić podróbkę precla". Z tematów robią jedną wielką kłótnię i bluzgarnie oraz wielki offtop pod tytułem "Czy orog jest fajny czy nie?", kiedy tak naprawdę nie widzą jak oni robią z siebie idiotów.
wojcio14 jesteś żałosny teraz odpowiedz mi mówiąc, ze ja debil dalej robiąc następna bluzgarnię |
@Alanus Lutinum
a fuj! |
@Huubka:
Ey, to muj tęst ;( <błędy popełnione celowo> Ups, skomentowałem to. OK już nie będe spamować w tym temacie ^^ |
Mi się podoba rób dalej:p
|
Wyjdź.(10 znaków)
|
Cytuj:
|
Cienki fejk.
Bezsensowny, w tym dennym znaczeniu. Bo bezsensem trzeba umieć się posługiwać, żeby był śmieszny/interesujący. |
@neaf
Ta. Koleś robi beznadziejnego fejka -> mówie "wyjdź" -> a ktoś odpisuje żebym sam wyszedł..nie ma to jak że jestem nielubiany to czepiać się w kółko.. |
@Orog
To daj do podpisu, że jesteś pro by Koper :) @Ci co fikają do Oroga A wp*****l nie chcecie? |
Cytuj:
Ty napisałeś wyjdź do autora fake, tymczasem Neaf do Ciebie, co w tym dziwnego? @edit,up: Zaczynasz nudzić ;s |
/me chwyta Vasudanina i przykłada mu miecz dwuręczny ryflowany do gardła.
Nikt ci nie mówił, że robienie bezsensownych fake nie popłaca? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Odpowiedź na punkt jeden musi brzmieć "tak i nie", bo pierwszy zrobiłeś bezsensowny fake (musiałeś zrobić sobie seppuku harakiri, czy jak kto na to mówi). Pamiętam jeszcze nagłówek tematu, ale jednak posłużę się cytatem: Cytuj:
TOPIC@ Coś wolno robisz te party. Do tego czasu mogłeś zrobić trochę więcej partów. A ten nr.2 Gutt, gutt, rób dalej, ale SZYBCIEJ!!! Ogólnie oryginalny, fajny, grafiki się nie czepiam, ale pamiętaj, że next party mają być CZĘŚCIEJ!!! Ileśtam razy down@ Szczo wy nei poweiće? (Co wy nie powiecie?) Nurmalnie ameryke odkrylisiće! (Normalnie Amerykę odkryliście!). Du tyraz ńe widźalem! (Do teraz nie wiedziałem!). A teraz... stop this SPAM. |
@2xup EEEEEE Jakbym sie mogl doczytac to moze bym sie bal...
|
@up a ty powinieneś chociaż spróbować... skorzystać ze słownika
@down 1. A wiesz że istnieje coś co sie nazywa mozilla firefox ( czy jakoś tak) i to coś to taka przeglądarka co ci zaznacza na czerwono takie se błędy. 2. Pozatym dyslekcja nie usprawiedilwia pisania "nei" zamiast "nie". 3. Aha nawet z dyslekcją jak choć raz chwilę przeczytasz swój post to zauwarzysz błędy takie jak "muwić" P.S też mam dyslekcję |
wierz rze ia terz mma dyzlegcje???/////////////
|
karzdy nja fojum mia dyzlekcie
|
Kogut
Bjertolirz? |
hmm...
<patrzy na powyższe posty i trzęsie się ze strachu przed mocą nadciągającej, i żwawo powiększającej się armii nobow...> Zo do "pseudo-dyslolów" chciałbym powiadomić że ja także miałem* dysortografie... *Miałem - już nie mam (znaczy mam ale nie oficjalnie) ponieważ nic nie robiłem w kierunku poprawy i nie chciała babka wydać dokumentu ale wszystkim noobom chce powiedzieć żeby postarali się pisać poprawnie -są setki programów które poprawiają błędy za ciebie ;] Ps. <Autor tematu napisał - i piszcie co wam w duszy gra więc pisze co w mojej w większości wyciętej brzmi ;p > |
powiem tak piszcie co chcecie ja chce komentazy nei wazne jakie beda ;]
macie III part http://i269.photobucket.com/albums/j...ki_se_fake.png ps. nierobilem dawnob o bylem u cioci przez piatek i sobote bylem u ciotki w niedziele nauka tera lekcje ja pierdole -.- pps.jak wam tytul mowi "bezsens fake" ppps. komcic @edit wlasnie o co chodzi ze grafika 0? robie cos zle w grafice? wytlusccie mi bledy i powiedzcie co jest zle -.- |
Jak nie ważne jakie będą komenty, to mój koment jest taki:
Beznadzieja, nie śmieszne ;o :PDPpfopdfpp[pp A jak ważne to: Niezłe, podoba mi się :D @down: Ja umim kółko bez painta!!!111 Trochę żałosne, ale im chyba chodzi o wykonanie ;s |
Jacy żałośni jesteśćie kurwa mać! No przecież kurwa, ja już nie moge wytrzymać. Jak widze i czytam że grafike oceniają ludzie, którzy nigdy nie zrobili nic, nawet kółka w paincie. No po prostu to mnie dobija
Fake: Grafika 0 fabuła 0 coś tam coś tam 0... Ludzie kurwa, za co ta grafika 0? Nie rozumiem. Ktos mi wytłumaczy a Co do fejka, to nie znam się na grafice. Moge powiedzieć, że estetycznie wygląda całkiem ładnie. A co do fabuły, to może być ciekawiej jak trochę pogłówkujesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |