![]() |
Terra Hood.!.
Siema!
Mam problem, poniewaz chcialem ustawic bota NG na scarabach i zobaczylem, ze z nich takze leci Terra Hood i mam pytanie do was czy macie ID tego helmetu?? Najlepiej mozna zrobic, ze jak ktos ma NG i Terra Hood kilknal prawym u myszy i zaznaczyl Show ID this items czy jakos tak i mogl mi podac Z GORY THX! |
Jeśli jestes ciota i używasz bota, to nikt Ci nie poda żadnego ID ;]
Bye Bye I gosc sobie poszedl ^^ |
Cytuj:
Autor: chyba pomyliles fora:confused: |
ta jestes takim ciotą ze aż żal pomyliles fora to jest forum do tibii a nie dla ciot ktorzy w nia nie umieja grac wiesz co ci radze? skasuj te konto i przestan grac w tibie bo nie umiesz -.-
|
1
Cytuj:
Cytuj:
A ty zamknij jape i jak nie masz ID to nie pisz durnych postow.... ^1 Nie pierdol. Ktory knight nie uzywa CaveBota?? I nie chce mi sie siedziec i przeciagac golda do bp. Gra sie zaczyna od 60lvla i wtedy bot bb. |
Cytuj:
|
jasne wystarczy ze bede znal twuj nick i bede na tym swiecie co ty to juz nie masz konta debilu -.- i nie obrazaj przedmowcy bo ma calkowita racje i ja sie z nim zgadzam nikt ci na to pytanie nie odpowie wyp***alaj z tego forum to nie dla takich dzieci jak ty nara
|
ja nie używam bota a jestem knightem X(X( WYJDŹ
|
Cytuj:
NAAB. |
ok jesli tak bardzo prosisz nie bede cie zabijal nie jestem az taki tylko wyjdz z tego forum jak cie NARAZIE grzecznie prosimy
|
Ja też nie używam bota a gram aktualnie knightem.
|
Dobra nie chwalcie sie tym, że nie botujecie.
A tak od siebie powiem, że nie należy oceniać ludzi po tym czy botują cz nie.Jak wiadomo boty są dla ludzi.:) |
ta dla ludzi ktorzy nie umieja grac
|
Cytuj:
NIE POMAGAC BO MODERATORZY MAJA N********* |
spytaj sie mamy, moze ci powie
|
Cytuj:
a Ty jestes ciota ;] Cytuj:
|
I tak w hunted jakis kolo zaproponował black skulla(Co oznacza używanie Bota) i będzie łatwiej łapać botów
|
Cytuj:
Po 2 skad serw ma wiedzeic ze to jest akurat botter. |
Cytuj:
Wzbudzasz pogardę u innych graczy mówiąc to. You know what? You're a noob. [MONSTER]Noob[/MONSTER] That's all |
Uczestniczę czynnie w programie :ban: a botter!!
Rozumiem że tobie rączki połamało i nie masz czym grać... Gracze używający bota są dla mnie mniej niż niczym... |
Oki, a tak ignorując boty i powracając do tematu to zwykłe scaraby nie dropują terra hood.
|
Autorze tematu... do ciebie to mi już brak słów.
To że bota używasz twoja sprawa, rób co chcesz... weź jeszcze bota żeby za ciebie questy robił, płacił za PACC, i najlepiej sam się logował do gry, niech bot gra twoim charem, bo ci się będziesz męczyć... bo po co? Po co czerpać przyjemność z gry zabijając potworki, przecież to nudne? Nie? Tak idziesz i pixelami zabijasz pixele, niech lepiej pixelowy bot to robi za ciebie. A ty wyjdziesz na podwórko i przy kozaczysz przed ziomami z 4 podstawówki że masz 60 lvl knighta, ale sam nawet nigdy rota nie zabiłeś... bo to dla ciebie za trudne. Ja nie wiem jakie ty wartości w życiu wyznajesz... żeby wszyscy za ciebie coś robili... najlepiej skończ z tibia... będzie jeden slot wolny na serwerze i jednego kretyna mniej... Pozdrawiam Kin Yuki (poza autorem tematu... oczywiście) |
Mam 103 ek i nie zdarzyło mi sie botta używać i szczerze mówiąc gardzę ludźmi Twojego pokroju...
|
Powiedzcie mu to jeszcze ze 100x, bo nie zrozumiał -.-
Jakieś dzikie spory zamiast zamknięcia tematu - :spam: i tyle. A wy to wykorzystujecie ;) . Jak ze 2 osoby powiedzą, że bottów nie wolno używać, a tu jeszcze głupie odzywki. Normalnie żal... PS. Do zamknięcia i koniec, kropka. Kto nie chce temu trąba. |
Cytuj:
Nie pisz mi, ze nie zabilem rota bo mialem 2x wiekszy lvl od twojego 45 druidka i ani razu nie uzylem bota... A gram na takim serwie , na ktorym jest wojjna od zawsze i moj pall zostal zhuncony i chce jaknjszybciej wbic lvl knightem i wojnie brac udzial.... |
Jak chcesz się bawić w wojnę, to pograj w Countera. Przypominam, ze Tibia z załozenia JEST grą RPG i jako taka, nie składa się wyłącznie z ekspienia i skillowania. A w szczególności botowania.
"Chcę brać udział w wojnie"....Eh. Mamy krzesłem nie pobij. |
Tak naprawdę w tym wszystkim jesteście gorsi od autora tematu. Poco 50 tysięcy razy piszecie to samo.? Poco obrażacie go.? Używa bota.? JEGO sprawa. Padnie. Będzie miał nauczkę. A póki co niech se używa tego ***** bota aż do 300 lvl... TO JEST JEGO SPRAWA.!
Fakt boty są nielegalne. Ale nie wy jesteście tutaj od wymierzania kary... Nie lepiej było grzecznie w 1 poscie odpowiedzieć na jego pytanie.? Niee.. bo lepiej strugać mądrego tak jak większość tutaj.. Ehh.. szkoda słów. |
To tak jakbyś powiedział, ze mafia pruszkowska zrobiła źle, ale po co o nich mówić? Po co ich ganić? No przcież nich sobie zabijają i kradną, kogo to obchodzi?
Właśnie brak postawy SPRZECIWU wobec takich spraw, powoduje ich mimowolną akceptację. A tak notabene, mądrze powiedział pan Sapkowski, że największym złem tego świata jest relatywizm moralny:/ |
Up
Tak prościej to napisz bo mało skumałem. xD <tak tak jestem noob i w ogóle ciota bo nie zrozumiałem> < to tak dla tych co by się czepiali. a tak serio no to sam zobacz na to wszystko. Na te posty... Rozumiem, jakby jeden zaaragował, zgłosił moderator by zamknął. Ale nie... inni jak stado krów musieli pisać to samo... |
@up
Jeden mądry ^.^ |
Dostanie chłopak bana i się odczepi na miesiąc ;)
|
Relatywizm moralny (w skrócie)- istnieje wiele różnych systemów wartości, żaden nie jest doskonały więc? Wszystkie są dobre. I można, a nawet trzeba, akceptować (celowo nie używam słowa "tolerować") wszystkie zachowania i postawy.
Ergo-realtywizm moralny prowadzi do absolutnego chaosu i anarchii. I rozumiem, ze wkurza Cie milion postów o tej samej tresci ale cóz...Kazdy ma konstytucyjne prawo wypowiedzi, więc trzeba cierpiec^^ A,jeszcze jedno- niewiedza nie jest powodem do wysmiewania, za to przyznanie sie do niej bywa najwieksza madroscia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |