Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Podania do grupy "tibia.pl support" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167125)

Atimcia 26-02-2008 22:11

Podania do grupy "tibia.pl support"

Tutaj możecie zgłaszać swoje podania do grupy współpracowników serwisu tibia.pl, według następującego wzoru:
Cytuj:

• Twój nick.
  • Twój wiek.
  • Na jakim poziomie znasz j. angielski?
  • Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
  • Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
  • Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
  • Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
  • Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
  • Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
  • W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
  • Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?

Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00.
O przyjęciu do grupy poinformuje Cię OSOBIŚCIE przez PW w 14 dni od zakończenia przyjmowania podań!

UWAGA!
Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych.
PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta.

Uwaga(2)!
Wszelkie komentarze w tym temacie są zabronione i będą karane odrzuceniem podania lub punktami karnymi!

Krakowiak 26-02-2008 22:56

* Krakowiak
* 15
* zaawansowany,uczę się w szkole , na kursach no i w mojej nauce angielskiego miała jakiś udział Tibia ;P
* Niemiecki ale słabo,podstawy brazylijskiego
* początkujący c++ html zaawansowany(w miarę)
* W tibię gram od jakichś 5 lat, poświęcam jej 3-6 h dziennie(mam dużo wolnego czasu :P)
* Największy lvl miałem 59,obecnie hacked zaczynam swoją przygodę na Nebuli nick Remyn mam pacca :P(często zmieniałem postacie)Moją pierwszą postacią był Lord the Wolf zrobiłem nim 15 lvl ,gra nim była jeszcze samą przyjemnością ;/. Potem zaczeło się już tylko maniakalne expienie xD.
* Byłem moderatorem na kilku forach fanowskich,nie były to jakieś giganty ale swoje doświadczenie mam ;) Pomagałem w tworzeniu kilku acc makerów na ots.
* Ok. 2 lat wcześniej siedziałem na tibia.org.pl
* Chciałbym pomagać w dziale "potwory" bo je znam najlepiej,znam wiele trików i ich słabostek! Mógłbym też pisać poradniki dla KAŻDEJ profesji ponieważ w moim tibijskim dorobku grałem już wszystkimi. Zadowolony był bym także w dziale mapy. Nie obrażę się jak będe musiał śledzić i tłumaczyć newsy.
* Myślę że moje doświadczenie pomogłoby wielu innym graczom lepiej poznać świat Tibi i umilić im codzienną grę.Moim marzeniem jest przywrócenie tibi atmosfery rpg! . No i jestem 2 xD ;P

Sir'Matek 26-02-2008 22:58

*Sir'Matek
*16
*zaawansowany
*nie
*html - podstawy/lekko zaawansowany
*zaczynałem grać w tibię w 2005 roku, przeważnie siedzę 3 godziny dziennie (gra z przerwami oczywiscie)
*pierwsza i najlepsza: Sergeant Pacha (posiadał 78 lvl knight, lecz hunted)
*jedynie html
*nie brałem udziału w żadnych projektach
*od:
05 01 2006 odwiedzam regularnie stronę jak i forum
*taktyki, potwory, dział o ekwipunku
*dział potwory i taktyki jest bardzo ważny, a brakuje tam wielu informacji. Chciałbym na bieżąco uzupełniać braki w informacjach. Na pewno wielu osobom to pomoże. Poswięcam dużo czasu forum.

@dodatkowa informacja
aktualnie nie gram by mieć h lvl, bardziej zajmuje się teoriami i zbieraniem informacji. Więcej czasu poswięcam forum.

Dziekuje
Pozdrawiam

paffelek 26-02-2008 23:00

Podanie

-paffelek
-16 lat (ur. 23.04)
-j. angielski znam na poziomie dobrym
-znam również podstawy rosyjskiego, może się przyda :D
-znam trochę html, dawno się tym nie zajmowałem nie licząc informatyki
-w tibie gram od grudnia 2004 roku, na grę poświęcam ok. 30 godzin tygodniowo
-najlepsza postać to Liczbix, 102 Elite Knight (niegdyś 108), obecnie Liczbix Pall, 50 Royal Palladin. Oby dwie postaci na Harmonii
-starałem się znajdować błędy na Ourtibia.com jednak pomoc ze strony innych użytkowników była bardzo duża, a ja nie miałem aż tyle czasu. Oprócz tego miałem internetowego bloga około roku, dzięki temu nauczyłem się podstaw html'a
-użytkownikiem forum jestem od maja 2005 roku
-przede wszystkim polecam się jeśli chodzi o spam na forum :D często je odwiedzam (kilka razy dziennie) sam usunąłbym kilka swoich postów. Jeśli chodzi o dziedzinę to myslę, że looty, czary (zwłaszcza knighta, palladyna) bo są troche niedopracowane ;) ale w każdym innym dziale chętnie spróbuje swoich sił
-Odpowiedzialny, zdaję sobie sprawę, że tibia.pl to wielkie przedsięwzięcie i nie ma mowy o żadnych 'psikusach' czy niedojrzałym zachowaniu.

Maxelin 26-02-2008 23:05

* Lord Relax
* 16
* ponad podstawowy, potrafię się dogadać w ludźmi po angielsku
* żadne
* html,, poziom podstawowy
* leci piąty rok i gram 2-3h dziennie czasem dłużej jak mam więcej czasu i mi się nudzi
* 47 knight Lord Relax, poprzednio 59 elder druid Maxelin który niestety spadł z lvlem
* stworzyłem swoją stronę ale nie było to nic wielkiego dużego doświadczenia w tym kierunku niemam
* od początku mojej gry w tibie czyli już piąty rok
* Najbardziej mapy, lubię zwiedzać, w małym stopniu już przysłużyłem się do projektu tibia earth nickiem "Ardor Kiya"
* jestem w stanie bardzo się poświęcić jeśli chodzi o pomaganie tak dużemu projektowi jak tibia.pl, jako geograf ;) mógłbym się bardzo przysłużyć ponieważ mam do tego dużo cierpliwości. Poza tym interesuje mnie ten darmowy pacc nawiasem mówiąc ;)

Vadem 26-02-2008 23:07

1. Vadem
2. W tym roku 18
3. Angielski W miare dobry, potrafię sie porozumieć
4. W 1 lo Podstawy Francuskiego, zielone pojecie o niemieckim
5. Dobrze znam HTML ale szybko sie nauczę tego czego bedziecie wymagac
6. Humm od 2004 roku czyli z 4 lata, Dziennie po 2-3h, w weekendy do 5
7. 132 <- look na profil
8. Niestety nie pomagalem w niczym :|
9. To konto powstalo w 2006 r. ale posiadalem inne od 2004
10. Potworki ;:.:;
11. Humm ciężkie pytanie... Uważam ze jeżeli dostąpię zaszczytu zostania włączonym do Supportu to będę sie staral z calych sil wywiazywac z moich obowiązków... Ale czy zostane to juz nie ode mnie zalezy

master'hero 26-02-2008 23:18

Zgłoszenie

master'hero
18(więc juz nie :baby: ) ;)
Liceum/lingwista(b. dobrze)B)
Niemiecki(dobrze)
Hiszpański(podstawy)
troche html-średnio (zabawa) php(zabawa)
Created: (Sep 30 2004, 11:58:19 CEST)
weekendy 2-3h(oczywiście bez dłuższych quest'ów, czy wojen)
tydzień ok. 1h (------------------- ll ll -------------------)
Royal Donatello (71lvl)
tworzyłem, ale tylko dla zabawy(mad. na fanowskich stronach)
od kiedy gram w tibie 4 lata ;P(już niezły wyrok by był) ;P
-taktyki to moja pasja :) tylko one mnie interesują i chętnie sięnimi podziele :] a troche ich znam.
-powinniście mnie wziąć ponieważ to jedyna i niepowtażalna okazja ::cup: a poważnie fajni było by pomagać, to będzie moja spłata za to co ta strona dała mi przez te lata. Chce się odwdzięczyć.

greg007 26-02-2008 23:22

1. Arto Deran
2. 18 lat
3. j. angielski znam słabo ale angielski komputerowy na 5:)
4. nie
5. znam c++ w stopniu średnio zaawansowanym. HTML perfekt. PHP stopień podstawowy. java script średnio zaawansowany.
6. w tibie gram od ok 2,5 roku na dzień gram- to zależy od lekcji itp. ale prawie caly czas jest włączona jak nie expie to bije mlvl i tibia zminimalizowana, wtedy robie lekcje i ucze sie.
7. najwyższa postać to obecna 54lvl druid(Arto Deran), poza tym kilka 30lvl i 40lvl. jedna nawet jest na tym samym koncie co Arto Deran:P
8. bardzo duże tworze strony od bardzo dawna. Mój największy projekt to całkowita edycja strony o maszynach rolniczych i budynkach gospodarczych. nazwy firmy nie pamiętam bo robiłem ją jak we wakacje poszedłem sobie dorobić:P poza tym z lekcji specjalizacja(tworzenie stron WWW) mam 6 i zawsze pomagam klasie jak czegoś nie rozumieją.
9. użytkownikiem tibia.pl jestem od początku mojej gry. ale nie miałem nigdy czasu na fora i dopiero niedawno się zarejestrowałem.
10. mogę pomagać we wszystkich dziedzinach związanych z edycją stron www. oraz np rozmieszczeniem potworów i mapą np. denerwuje mnie to że Tibian Earth nie jest do tej pory wyedytowane a jak dawno był ubdate.
11. to pytanie zostawiam wam nie mam opcji. lobie pisać strony i to mój zawód. mam dużą wiedzę na ten tema i mogę być przydatny.

Kropka997 26-02-2008 23:25

Witam:)
Nick:
Lord Kropa
*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Z angielskiego nie jestem perfect ale daje sobie rade porozumiewac z innymi;>
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Angielski tylko ;P
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html 8/10
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibie gram od wersji 7,5 tzn 5 lat, dziennie w tibie gram nie wiele od 2 do 5h dziennie nie kreci mnie zabardzo jak przedtem
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Aktualnie moj pallek ma 61 lvl nick: Lord Kropa
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Doswiadczenie jakies mam - robilem stronke dla klasy, wiekszych projektow nie tworzylem
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Te forum odwiedzalem od dawna ale nie bylem zarejestrowany, te konto mam odroku poprzednie mialem od 3 lat ale jest zbanowane;>
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Interesuja mnie mapy potwory ewentualnie questy
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Jakbym zostal jednym z waszych to sprawy wzial bym w soje rece, polowe czasu jakiego spedzam przed komputerem poswiecal bym dla Tibia.pl, i sadze ze jestem odpowiedzialny za to co robie.
Pozdrawiam Kropa:P

Coach 26-02-2008 23:25

podanie

* Twój nick.
Coach
* Twój wiek.
16 rocznikowo
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
na piątkę w 3 gimnazjum tzn. dogadam się z anglikiem bez problem ( z niemcem na wymianie po ang sie dogadywałem spoko )
uczę się z babcią niemieckiego , na razie podstawowy
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
poziom podstawowy html i C++
Od grudnia 2005 , gram z przerwami ale średnio dziennie 2h
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Sister Of Kolczu , 32 lvl
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
jak trzeba zrobię stronę , ale z powodu braku czasu jedyna strona jaką zrobiłem to na informatykę (za którą dostałem 6 :cup: )
użytkownikiem od stycznia 2007 , ale wcześniej zacząłem przeglądać , około lata 2006
w dziale potwory, taktyki oraz przedmioty
Chcę pomóc rozwijać się stronie www.tibia.pl oraz chcę w końcu zmusić się do jakiegoś konkretnego zajęcia, dzięki któremu rozwijałbym się

Szybki'lols 26-02-2008 23:28

Witam

* Loth Alanthorus

* Niedługo 17

* Dobry

* Rosyjski(słabo), Niemiecki(dobry),Francuski(średnio)

* C++(dobrze),Html(bardzo dobrze),Php(dobrze)

* Gram od 2003 roku, oczywiście ciągle zmieniałem postacie, teraz gram moim paladynem :) Dziennie gram około 4-6h.

* Posiadałem postać o nicku Szybki'lols 130 ek który został zhakowany (miałem stary komputer bez zabezpieczeń).

* Hmm... portal muzyczny oraz stronę jeden z szkół.

* Miałem tu konto... długo nie wchodziłem i zapomniałem hasła, ale wchodziłem na nie około 2-3 lat, tym kontem jestem zarejestrowany około roku.

* Chciałbym pomagać w potworach i taktykach.

* Znam się na rzeczy, dużo gram, lubię odkrywać nowe zagadki i zawsze noszę pełny ekwipunek na takie okoliczności.

Mega_RobalXXL 26-02-2008 23:42

*Twój nick.
-Mega_RobalXXL

*Twój wiek.
-17(rocznikowo 18)

*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
-Ponad gimnazjalny

*Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-Nie

*Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Nie

*Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-3 lata , nie mam określonego czas dziennie/tygodniowo ale codziennie online tibia/forum

*Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
- [CHAR]Rookero de'Master[/CHAR]

*Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Nie mam

*Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
-Data dołączenia: 23 04 2006

*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać?
-Wszystko o Rookgaardzie

*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
-Doświadczenie, rzetelna praca i rozległa wiedza o Rookgaardzie

raven 26-02-2008 23:49

* raven
* 17
* zaawansowany
* niemiecki, zaawansowany
* html - zaawansowany , php - slabo
* 5,5roku 2-3h dziennie, nie raz dluzej
* akutalna : Plantran, 75lvl.
* tworzylem pare stronek,glownie o tematyce rpgow, nowatorskie raczej
* 4 lata 3 miesiace~
* potwory,taktyki,przedmioty,questy. ew. jak z czegos innego bedzie potrzebna pomoc, nie ma problemu, jednak te z najwieksza checia
* powinniscie przyjac mnie poniewaz gram w ta gre juz bardzo dlugo, mimo ze aktualna postac nie ma zbyt wysokiego lvla, to znam ta gre duzo lepiej od ludzi ktorzy moja postac przewyzszaja nawet o paredziesiat poziomow, mam sporo wolnego czasu oraz dlatego ze w jakims stopniu ogolnie chcialbym przyczynic sie do rozwoju tej strony

Vasth 26-02-2008 23:50

Vasth.
16.
Podstawowy.
Szwedzki, podstawowy.
Biegle HTML, srednio-zaawansowany PHP.
Od stycznia 2005. Potrafie zyc bez wlaczonego klienta. Czasami posiedze 6 czy moze nawet 8 h, a czasami nawet nie dotkne.
77 Rayven De'Fire.
Kiedys sie interesowalem tworzeniem stron internetowych nastepnie przeszlo mi na gry online w przegladarkach - Vallheru / Orodlin bylem w teamie programistow (?) Za powaznie brzmi.
Luty 2005.
Dalbym rade we wszystkich jednoczesnie. Dysponuje spora iloscia wolnego czasu.
Posiadam cierpliwosc do pomagania w tworzeniu czegos co juz cos osiagnelo. Czyli jak to napisaliscie: "Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej!(...)". Ladnie brzmi ;x.

Levi 26-02-2008 23:53

* Twój nick.
Shadow Reflection

* Twój wiek.
17

dobry/b. dobry(trudno jest tak siebie dobrze ocenić)

Język Rosyjski-podstawy.

Html znam bardzo dobrze(robiłem w tym języku strony internetowe)
C++ Aktualnie podstawy, w wolnych w chwilach staram się poznać coś nowego.

W tibie gram od jakiś ponad 3 lata z przerwą.
Dziennie będą to 2-3 godziny, ewentualnie jakiś dodatkowy czas jeśli akurat skończyłem inne czynności wcześniej.

Moja najlepsza postać aktualnie ma 27 lvl lecz nie jest to główna postać. Postać która się teraz liczy to 25 lvl paladyn którą zacząłem niedawno robić.

-stworzyłem stronę internetową (w czystym hmlt) na konkurs która zajęła 4 miejsce(ehh... te parę punktów ;) )
-admin,moderator rozmaitych na rozmaitych forach

Ze strony jako źródła informacji korzystam od początku mojej przygody z tibią. Od niedawna zacząłem się udzielać na forum.

W tym w czym jestem dobry. Jeśli coś wiem staram się podzielić tą wiedzą z innym. Jeśli miałbym wybierać jakiś dział wybrał bym ekwipunek(dokładniejsze opisanie co, gdzie, jak i dlaczego? ),taktyki na potwory, tłumaczenie tekstów.

* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Ponieważ ja to ja i drugiej takiej osoby nie znajdziecie. Chciałby się przyczynić moją pracą do rozwoju strony tibia.pl a także uczynić niektóre aspekty życia tibijskiego bardziej znanymi dla graczy.

Qrchack 27-02-2008 00:02

1. Ermon von'Moothar
2. 14 lat.
3. 1 klasa gimnazjum+ dodatkowy ang
4. Troche Niemiecki.
5. Nie, nie znam jednak moge sie nauczyc dla dobra.
6. Hmm.. 3-4 godziny dziennie w weekendy kolo 7 do 10. Tak w tibie gram 4 rok.
7. 45 Sorcerer (Facc)- Ermon von'Moothar
8. Kiedys sie tym zajmowalem, jednak prowadze swoj blog, i mialem wlasna stronke internetowa, jednak nie bylo uzytkowanikow wiec skonczylem.
9. Jako czytelnik kolo 3 lat, forum nie caly rok.
10. Chcial bym pomagac w oglaszaniu newsow, zmienianiu danych o potworkach, tzn. potwory, forum, oraz chcial bym zalozyc nowy dzial jako Mapy Respu..
11. Widzalem duzo bledow na stronie, chcial bym je zmienic zeby potem ludzie nie spamowali na Chanelach o ty i owym... Lubie pomagac, Jestem na czas, spelniam kazdy rozkaz, i jestem odpowiedzialny...

mlodysiwek 27-02-2008 00:05

• Mlodysiwek
• 17 lat
• Średnio-zaawansowany
• Niemiecki. Stopień podstawowy
• Nie znam. (bawiłem się kiedyś w Turbo Pascalu)
• Gram niecałe 2 lata, z dwiema przerwami. Zależy. W weekend ile mogę. W Tygodniu często w ogóle nie mogę.
• Moja postać ma 18 poziom "Holly Hammer". Niestety zostałem okradziony z poprzedniego konta do gry a level miałem wtedy 69.
• Moderuje dwa mniejsze fora, dawno temu pomagałem przy tworzeniu stron dla Otsu oraz pisałem newsy, regulaminy itd.
• 30 marca 2006
• Npc, zagadki, questy, mapy.
• Jestem kompetentny, lubię pogawędzić z npc'ami, widzę w Tibii coś więcej niż tylko klepanie potworków bądź ludzi, znam w miarę angielski, lubię pisać, rozpisywać się wręcz.

Pozdrawiam.

Kasior 27-02-2008 00:06

1.Kasior
2.19 lat
3.Średnio-zaawansowany
4.Niemiecki raczej kiepsko trochę rosyjski
5.Nie znam, ale w razie potrzeby nauczę się.
6.Gram od 3 lat i poświęcam grze 2h dziennie.
7.Grałem kilkoma postaciami: Durin Wieczny, Blood-szisza, Beju, Mikkusia, Ivan Alasty. Jednak obecnie gram tylko na postaci o nicku Willeyka.
8.Byłem moderatorem na kilku mniejszych stronach. Jednak nie brałem udziału w żadnym większym przedsięwzięciu.
9.2 lata
10.Potwory, Przedmioty, Magia, Uzbrojenie, Bronie, Mapy, Taktyki.
11.Wiem bardzo dużo o Tibii, jestem doświadczonym graczem. Jestem także na bieżąco z Tibią.pl i Forum. Jestem uprzejmy i miły dla innych. Szybko się uczę. Na pewno znalazłbym przynajmniej godzinę dziennie na zajęcie się Tibią.pl. Nie robię błędów i mam dosyć spory potencjał pisarski. Po prostu profeska;p

Pomocny Murzyn 27-02-2008 00:08

* Twój nick.
Na forum (Pomocny Murzyn) czy w tibii (Cariena)?
* Twój wiek.
14,5
2 gim.
niemiecki, ale słabo
nie
Od listopada 2005 r., ok. 2-4h dziennie (zależy jaki dzień)
Cariena; 70 lvl B)
nie
prawie 2 lata
potwory
Bo jestem najlepszy:D, tak na serio ponieważ aktywnie mogę uczestniczyć w aktualizowaniu stron z potworami (loot, taktyki, opis, występowanie itp.). Jest dużo zgłoszeń więc wątpię, abym został wybrany:p

Michoss 27-02-2008 00:11

-Michos
-15
-Średnio zaawansowany/Zaawansowany
-Ekstremalnie słabo: rosyjski, czeski, niemiecki.
-HTML średnio zaawansowany/zaawansowany. A! I umiem robić MOBy do otsa xd.
-Nie umiem określić od jak dawna, chyba z 4-5 lat, z przerwami. Aktualnie nie gram.
-[CHAR]Michos[/CHAR]
-Kiedyś pomagałem w robieniu stronki o pokemonach xd. Spyro, jak to czytasz, odezwij się xd.
-
Cytuj:

Michal9000
Zbanowany

Data dołączenia: 27 10 2005
-Taktyki potworów, opisy przedmiotów. Takie tam dekoracyjne śmiecie, które nikomu nie są potrzebne, ale stronka z nimi lepiej wygląda.
-Khm:
  • Ponieważ wielu użytkowników na forum mnie lubi
  • Ponieważ tyle samo użytkowników życzy mi śmierci
  • Ponieważ wszyscy użytkownicy którzy mnie nie lubią lub nie nienawidzą to Banici albo multikonta.
  • Ponieważ interesuję się tibią
  • Ponieważ znam całego "Jozina z Bazin" na pamięć
  • ...Tak jak Wiersz o Pierścieniu w wersji polskiej, angielskiej i orkowej, "Bananove Je!", "Blood red sandman" "Wiersz o tym, że trzeba się trochę znać na retoryce i trzeba widzieć cały kontekst", oba monologi Optimusa Prime z kinówki Transformer, i wiele, wiele innych
  • Ponieważ jutro mija drugi miesiąc, od wygaśnięcia mi wszystkich warnów
  • Ponieważ tak

http://img530.imageshack.us/img530/9060/editzn2.gif

Wspomniałem już że jestem miły, uczynny, kochany i chcę pomagać biednym, małym, głupim ludkom?

Propan Butan 27-02-2008 00:30

1. Propan Butan
2. 18
3. Angielski znam na poziomie dobrym, może nawet Bardzo Dobrym
4. Niemiecki, absolutnie podstawowy
5. Nie znam, ale to nie problem, tym bardziej z powodu szkoły w której się tego zaczynam uczyć
6. W tibie gram od 4-5 lat, ilość poświęcanego czasu zależy do szkoły ale średnio 2-4 h dziennie, ale staram się jak najczęściej logować i sprawdzać forum
7. Skunik Rize & Władsław Biały
8. Nie
9.od 2005 roku
10. Wszelkiego rodzaju taktyki wojenne i związane z expem, opisy miejsc, i potworów
11. Głównie ze względu na doświadczenie, gram w tą grę naprawdę długo i wiem o niej niemal wszystko zarówno co się działo zanim grałem i w trakcje grania, poza tym w przeciwieństwie do większości forumowiczów mam trochę taktu i kultury, jestem zwykle pomocny i życzliwy, ale kiedy trzeba potrafię postawić na swoim (jeśli to wogóle ma znaczenie xD)

Igrexou 27-02-2008 00:37

* Igrex
* 18 (19 rocznikowo)
* Bardzo dobrym. (Egzaminn TOEFL 85%)
* Niemiecki (potrafię zamówić bułkę z szynką)
* Html podstawy
* Od jakichś 6 lat. Level aktualnie 34. Godzin nie licze, ale jakieś 3-4 dziennie.
* 100+ (nick wyślę w PW)
* Byłem w Tibia.pl support, prowadzę pewną stronę związaną z Tibią, ale wole o tym nie mówić tutaj.
* No długo...
* Tłumaczenia, potwory, taktyki, mogę też pisać jakieś felietony, coś tego typu ;)
* Dlaczego ja... hmmm dobre pytanie. No cóż, byłem w supporcie, szczerze przyznam, że do najaktywniejszych nie należałem, ale też nie robiłem totalnej bumelantki, ale też dostawałem zadania jakich nie lubiłem. No cóż, po prostu lubię czasem robić coś dla ludzi :) A przemawia też za mną dosyć obszerna wiedza na temat Tibii.

~>Salmon<~ 27-02-2008 00:39

Podanie

=> Salmon dancer
=> 17 wiosen (:
=> Upper Intermediate/FCE
=> Podstawy języka hiszpańskiego
=> Brak jakiejkolwiek znajomości :<
=>
Cytuj:

Created: Dec 09 2004, 15:07:02 CET
Moje pierwsze konto w Tibii :)
Gram ~2h dziennie ( nie długość gry , ale efektywność sie liczy!)
=>[CHAR]Vartuis[/CHAR] 89 elite knight
=>Data dołączenia: 08-04-2005 (Kulaw Of Lunara)
=> Mapy ,npc , przedmioty i...jedzenie
=> Bo nikt mnie nie lubi,nikt mnie kocha,nikt nie szanuje a bycie "supporterem" to wielki splendor! Zostanie oficjalnym współpracownikiem z pewnością wpłynie na moje życie prywatne (może w końcu znajdę dziewczynę ! {toć każda chce być z tak zacną osobą jaką musi być współpracownik Tibia.pl}). Poza tym mój autorytet i posłuch na osiedlu znacznie wzrośnie !
Jednym słowem same zalety ,dlatego please Tibia.pl Pimp my Life
Cały górny tekst to ironia(myślę,że szanowne grono "VIPów forumowych" i tak by się domyśliło). Tak na serio to chce doświadczyć czegoś nowego i postarać się pomóc mniej doświadczonym graczom
Ps. Chiałbym dodać,że w IV klasie podstawowej zdobyłem medal na olimpiadzie młodzieży w odbijaniu piłeczki ping pongowej ! (Mogę poświadczyć odpowiednią dokumentacją !)

Adrif Ollia 27-02-2008 00:46

* Twój nick.
* NoBetter.

* Twój wiek.
* 15.

* Myślę, że zaawansowany. Prywatne kursy itd.

* Język niemiecki całkiem nieźle.

* Html zdecydowanie w dobrym stopniu.

* Gram jakieś 2,5 roku. Gram dziennie około 2 godzin, zależy to od mojej ochoty do gry.

* Najwyżej skończyłem około 40 lvl'a. Teraz moja postać to Ponczek Druid of Arcania 36 lvl. Inne wyżej poziomowe postacie oddałem kolegom.

* Oczywiście miałem swojego bloga, byłem moderatorem na dwóch forach o grze Jedi Knight: Jedi Academy, tworzyłem także stronę o tematyce Star Wars.

* Dość długo. Prawdę mówiąc nie pamiętam dokładnie, ale do tej pory wolałem obserwować raczej rozmowy na forum, nie uczestniczyłem w nich.

potwory

* Myślę, że mógłbym pomóc innym graczom moją wiedzą o taktykach oraz ekwipunku jaki, możemy spotkać w świecie tibii. Posiadam także informacje o czarach jak i potworach.

* Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o uczestniczenie w takich przedsięwzięciach, operuje językami obcymi, także j. polski nie sprawia mi trudności (piszę poprawnie i zrozumiale), jestem osobą kompetentną, ambitną i dość długo gram już w tibię.

Draconis Dragontooth 27-02-2008 01:48

*Draconis Dragontooth
*19
*Niemiecki i Angielski (niemieckiego uczę się od lat 8 angielskiego od 5)
*Nie, nie znam
*Gram w Tibię już od prawie 6 lat
*Miałem parę postaci m. in. 107rp(Denyy), 90 ms(Edforce Tizoon), 85 ek(Tizoon Junior) Wszystkie sprzedane. Na razie jestem retired ale chcę niedługo wrócić do gry.
*Nie, nie mam
*Użytkownikiem tibia.pl jestem na tym koncie od 2005 roku ale już trochę wcześniej miałem z tą stroną do czynienia :)
*Poradniki, potwory, gram w tibię od 6 lat także "jakąś" wiedzę posiadam.
*Dlaczego akurat mnie ? jestem osobą godną zaufania, a to chyba jest najważniejsza cecha.

Lord Stel 27-02-2008 02:00

1.Nick
Lord Stel.
2.Wiek
18
3.Angielski
Pre intermediate, ukończony kurs językowy.
4.Inne języki
Podstawy rosyjskiego.
5.Programowanie
Podstawy HTML, podstawy delphi.
6.Jak długo?
Od wersji 7.27 i 7.3
7.Najwyższy lvl?
O ile pamiętam, to 52 (wyczyn może mały, ale postać stworzona w czasach gdy gra była naprawdę ciężka i ciekawa). Lord Stel - postać usunięta.
8.Strony internetowe, projekty
Nigdy nie brałem udziału w żadnych projektach.
9.Od kiedy jestem użytkownikiem?
Na forum od grudnia 2004, jako wolny użytkownik od sierpnia.
10.Jakie kategorie?
Nie jestem aktywnym graczem. Mógłbym pomagać we wszystkim, w czym byłbym w stanie.
11.Dlaczego ja?
Mimo, że nie jestem na bierząco posiadam duża wiedzę. Mogę zaproponować wysoką kulturę wypowiedzi i wszelką pomoc.

Pozdrawiam, Paweł ; - )

Piio 27-02-2008 02:08

Cześć. Tak w ogóle to mam na imię Piotrek.

* Piio
* Już 19 lat jestem na tym świecie.
* Dosyć dobrze (komunikatywnie).
* Trochę niemiecki.
* Html - nie jestem jakiś super cool, ale zawsze sobie radziłem z tworzeniem stron.
* Gram od 2003 roku z małymi przerwami. Aktualnie gram około 2-3 godzin dziennie ponieważ mam klasę maturalną. Do tego można jeszcze dodać narzeczoną :) Mam również swoje hobby czyli ekstremalna jazda na rowerze. Mimo wazniejszych spraw nadal znajduję czas na to forum i na grę.
* Nie wiem czy najlepsza znaczy "o największym lvlu" ale jeśli chodzi o to to aktualna czyli Vilon Oxyo. Jest to 104 RP aktualnie bez pacc (planowany znów po maturze). Inne miały nieco niższe lvle ale dopiero paladynem czuję się świetnie.
* Tak. Robiłem strony klanom znanych gier serii star wars. Moja pierwsza stronka jaką zrobiłem dotyczyła właśnie jednej z takich gier (mam ją jescze na dysku). Robiłem projekt dla spółdzielni w mojej miejscowości, niestety nie zdecydowali się na prowadzenie stronki. Tworzyłem avatary i gify na fora.
* OD 16.08.2005. Rok przed zarejestrowaniem tylko czytałem forum.
* Głównie to potwory, nie mniej jednak mógłbym tworzyć dział z taktykami czy itemami. Mogę tworzyć poradniki lub jakieś projekty.
* Młody, ambitny z energią i zapałem na nowe wyzwania :) Dlaczego jeszcze? Bo uważam, że z pracy można mieć satysfakcję, szczególnie jak ktoś powie, że dobrze się coś zrobiło . Myślę, że branie udziału w takim przedsięwzięciu to również szansa na zdobycie jakiegoś doświadczenia a zarazem pozniania nowych ludzi.

Dzięki i pozdrawiam.
Piio.

Pyro Aris 27-02-2008 05:08

* [CHAR]Shanloth[/CHAR]
* 16
* komunikatywny ,od krotkiego czasu mieszkam w Stanach ,wiec bedzie sie polepszal
* nie znam
* kiedys tworzylem blogi ,wiec podstawy htmla
* w tibie gram jakies 3 lata ,2-3h dziennie
* Shanloth 62 lvl (pacc w drodze)
* nie
* od lutego 2006r
* questy ,poradniki
* Mysle ,ze sie nadaje ,bo dobrze znam to forum i stronke ,potrafie sie dogadac z ludzmi ,przez spory czas bylem Tutorem w tibii ,jedynym moim problemem jest ,ze nie mam polskich znakow na klawiaturze ,lecz slyszales ,ze da sie to jakos naprawic

Iron 27-02-2008 07:16

• Iron
  • Rocznikowo 18
  • Na poziomie dobrym.
  • Rozumiem,w małym stopniu Niemiecki,Włoski,Hiszpański.
  • Html na poziomie dobrym.
  • Grałem od 2004,jednak poprzestałem w roku 2006.
  • Był to Iron Guridan nic dobrego,dla mnie nigdy u nikogo nie był ważny level.
  • Tak, dużo było takich projektów,jednak żadem nie warty opisania.
  • Jestem użytkownikiem Tibia.pl od 11.10.2004 r.
  • Wszelkie wyszukiwanie informacji,tłumaczenia.
  • Moje
  • + Staranność,wywiązuje się z terminu, koleżeński,pomocny
  • - Niestały czas pracy, życie prywatne - jest to minus jeśli chodzi o pomaganie np w supporcie, a nie ogólnie;)
Pozdrawiam.

dizzy04 27-02-2008 07:43

* Dizzy04.
* 17.
* Dobrym
* Nieznam
* html, php, - Bardzo dobrze , Object Pascal - Dopiero sie ucze
* Początek miał miejsce w 2004?
* 84 Level , Er Dizzy)
* W Większych projektach nie brałem udziału, ale pomagałem tworzyć wiele skryptów
* Będzie coś koło 2 lat ?
* Mógłbym w każdej...
* Nie będę was przekonywał że to ja jestem najlepszy i mnie powinniście przyjąć do supprotu, co prawda nie osiągnąłem zbyt dużego poziomu lecz uważam że mógłbym sie podzielić ze wszystkimi informacjami jakie zdobyłem podczas gry...

Mam nadzieje że ludzi którzy zostaną przyjęci do supprotu, będą na tyle odpowiedzialni i pracowici że już nie będzie trzeba robićnaboru :p

Megumiak 27-02-2008 07:44

* Megumiak
* 15
* średnio zaawansowany
* Niemiecki poziomie podstawowym
* HTML w stopniu podstawowym/zaawansowanym
* od 2005 około 1-3h dziennie.
* Nuna Delar 34 Kinght <Był Elite>
* Strona byłej szkoły i wiele stron na konkursy
* Niepamietam ale moja wcześniejsze konto to Mulaj_Knight zalozone 21 04 2007
* Mapy oraz przedmioty
* Wiem ze był bym dobrym współpracownikiem Support Tibia.pl Bardzo dużo czasu poświęcałem na zgłębianie tajników Tibia na forach i on innych tibijczyków

CaStRo 27-02-2008 07:45

1.CaStRo
2.18 lat
3.Znam bardzo dobrze język angielski.
4.Znam jeszcze język rosyjski.
5.Znam trochę oprogramowanie html , ale to mało;P
6.Była to tibia 7.4/Dziennie gram , nawet sporo , zalezy ile czasu spędzam w szkole , ale i tak calkiem sporo czasu jestem przy kompie.
7.Mój najwyższy level był to 114 lvl , nick: Makaroneczek , jednak dobrali się do niego huckerzy , dedali od 114 lvla do 62;/
8.Kiedyś pomogałem w tworzeniu strony internetowej szkoły.
9.Na tibia.pl wchodzę , odkąd zacząłem grać , może póżniej niepamiętam około 4 lat +
10.Hmm , poradniki , potworki , taktyki, sposoby na zarabianie , itd..;D
11.Bo jestem kulturalny , rozważny , umiem porozumiewać się dobrzę z innymi (dogadywać się) wiem sporo o tibi , gram w nią długo , moge poświęcić wam dużo czasu ! :)

Farr 27-02-2008 07:59

* Farr'erar / Elite Farr
* 17
* dobry
* język niemiecki - dość dobrze
* Trochę jave
* Od 4 lat , gram tyle ile mogę ( szkoła... )
* Farr'erar 68 sorc - przed hakiem był 85
* Posiadam małe doświadczenie , ale szybko się uczę
* Na tym nicku od sierpnia - ogólnie jakieś 3 lata
* Potwory , taktyki ewentualnie questy
* Chcę pomóc w rozwoju tibia.pl , oraz sprawić żeby gra była łatwiejsza ( chodzi mi o dostarczenie dużej ilości informacji o potworach , taktykach itp aby inni gracze mogli spodziewać się co ich czeka co ułatwi im stąpanie po nowych terenach ). Jestem doświadczonym graczem i mogę poświęcić wam dużo czasu.

Taifin 27-02-2008 08:11

-Soul
-16
-Znam angielski na bardzo wysokim poziomie(wszysztkie czasy).
-Francuski i niemiecki. Francuski słabo i niemiecki słabo.
-c++,builder . Słabo(uczę się)
-W tibię gram od dwóch lat (niewierzący mogą zobaczyć -datę utworzenia mojego konta). dziennie ok. 1-3 H
-47 - Yogon Lion(ma tutora , poprzedni char rooked -retired :( )
-Coś tam umiem jakieś szablony itp. PHP u mnie stoi na niskim poziomie.
-2 lata.
Starałbym pomagać się w każdej dziedzinie po trochu.
Ponieważ zawsze chciałem wykorzystać moje doświadczenie i pomagać innym. Czasami po update jak chcę zobaczyć jakąś rzecz na tibia.pl nei ma jej. Wtedy ja mógłbym ja dodać.

Aknee 27-02-2008 08:12

• Oiolosse
• Mam 16 lat
• Mniej Niż średnio zaawansowany
• Niemiecki w stopniu podstawowym
• Nie znam
• Przygodę z Tibia Rozpocząłem 4 lata temu (2004r) Tygodniowo Na grę poświęcam mniej więcej 12~ godzin Za Dużo nauki i napięty grafik powoduje że nie mam czasu na przyjemności.
• Moja najlepsza postać obecnie posiada 106 poziom doświadczenia, Nick został wysłany na pw.
• Miałem swój wkład w reaktywacje naszego forum osiedlowego które w tym momencie funkcjonuje pełną para CLICK
• Użytkuje Tibia.pl praktycznie od momentu gdy zaczynałem przygodę z tibia, na forum zarejestrowałem się w 2005 roku.
• Mogę podjąć każdą zadana mi prace, sądzę że nic związane z tibia nie jest mi obce i mogę się tym bez problemu zająć
Dlaczego powinniście wybrać właśnie mnie?
Ponieważ jestem osobą kreatywną, pełną zapału która wieży ze może poprzez wkład swojej pracy przyczynić się do rozwoju tibia.pl Gdy zaczynałem grać to właśnie ten serwis wyjawiał mi podstawowe zasady gry, przyszła chwila na mój rewanż, teraz nadszedł mój czas na prace z tibia.pl !

POZDRAWIAM I PROSZĘ O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEGO PODANIA

Dzuby1545 27-02-2008 08:23

1. Dzuby1545
2. 17 lat
3. Zaawansowanym
4. Niemiecki podstawowy
5. Html
6. W Tibię gram od 4 lat . Dziennie około 4-5 godzin co daje w tygodniu 35 godzin.
7. 125 lvl , Evil Kazemaru
8. Tworzyłem własne projekty , lecz w większym nie miałem okazji uczestniczyć.
9. Od 3 lat
10. Wszędzie gdzie się da
11. Dlaczego ? Jestem rzetelnym i odpowiedzialnym człowiekiem. Mam dużą wiedzę na temat Tibi i chciałbym ją wykorzystać właśnie tutaj. Jestem tak że aktywnym graczem. Napisałem to podanie , ponieważ moim marzeniem jest współpraca z tak wspaniałym teamem jakim jest team strony Tibia.pl.

Nonex 27-02-2008 08:26

!WARTO PRZECZYTAĆ!
* NoneX

* 18

* znam dobrze używam go na codzień.

* Niemiecki - średnio

* C++ - trudno powiedzieć oceniam siebie że średnio/dobrze
Pascal - tak samo jak wyżej.
Php - podstawy i HTML- podstawy

* Od 2003 roku. Od 2 lat gram w tibie tylko by popisać ze znajomymi
z całego świata i "posiedzieć" w Tibijskim świecie... Pomimo tego
jestem aktywny i moge jeśli zajdzie taka potrzeba siedzieć na
Tibią 10h dziennie.

* Jeśli chodzi o obecną postać jaką posiadam do Tibi to nie ma się
czym chwalić. Miałem kilka właściwie dwa konta z 100+ jednak nie
jestem już aktywnym graczem jeśli chodzi o expienie więc
postacie oddałem w dobre ręce. Moja obecna to:
Zyman Sir'drentiel (Zapraszam na Iridie).

* Doświadczenie w tworzeniu jakiś większych projektów nie mam,
ale tworzyłem różnym ludziom strony domowe , klanowe itp.

* Właściwie jestem byłym użytkownikiem Tibia.pl to jest prywatny
powód dlaczego , ale postanowiłem wrócić do waszego grona i
Tibijczyków i składu Tibia.pl

* Hmm chętnie zajme się potworami , a szczególnie pomocą nowym
graczom (twierdze że mam do tego wrodzony talent i cierpliwość).

* Właściwie ciemno widze jakiekolwiek szanse na wybranie mnie z
tak dużego i dobrego grona użytkowników Tibia.pl niemniej jednak
;] jestem cierpliwy , pomocny , kulturalny , jestem w stanie się
dużo nauczyć, a moją pasją nie jest sama Tibia jako potwory i
ciągłe "bicia lvla" tylko sama istota Tibi i jej społeczność :) POLECAM SIĘ!8o

Pozatym poprostu się nadaje i jestem odpowiedzialny!

Epikur 27-02-2008 08:26

Zgłoszenie

* Epikur,
* 21 lat,
* Pre-intermediate done, niemiecki (niedostatecznie) ale uczę się w tym roku :p,
* Znam język html (na 3+) i umiem zarządzać stronami w języku php,
* W tibie gram 6 lat, miesięcznie na grę poświęcam ponad 100h (zależy od tego ile nauki),
* [CHAR]Bapho[/CHAR] 105lvl EK Premium mam od samego początku postaci,
* Robiłem stronę internetową mojej gildii w htmlu ale łatwiej mi zarządzać banalna strona w php adres: www.elven-lords.yoyo.pl. Ponadto tworzę stronę internetową Polskiego związku gołębi pocztowych Oddziału Elbląg, za tą 2 stronę mam płacone :p
* użytkownikiem tibia.pl jestem już z 4 lata ale miałem chyba 2 konta,
* Mogę pomagać w odkrywaniu Map, itemów i potworków,
* Powinniście mnie mieć w waszym gronie chociażby ze względu na staż gry, wiek i dobrą orientację w języku HTML.

Ask_or 27-02-2008 08:27

1.Ask_or
2.16
3.poziom 3 gimnazjum (umiem porozumieć sie po angielsku)
4.Niemiecki w stopniu bardzo początkującym.
5.HTML w stopniu początkujący (znam rożne kody itp.)
6.5 lat, około 3-5h dziennie (zależy od szkoły , jeśli muszę się uczyć to mało , jeśli nie to dużo)
7.84 Elite Knight , Nick : Askor .
8.Nie miałem takiej okazji.
9.02 01 2008
10.Potwory , mógłbym sprawdzać ich loot ponieważ zauważyłem że dużo itemów nie jest zaznaczonych w loocie.Mógłbym także opracowywać taktyki na różne potwory.
11.Ponieważ chce zrobić coś dla tibia.pl i staram się to wykonywać. Obecnie napisałem dwa poradniki : Jak ładować kryształy (już jest w dziale poradniki http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=159817 ) I reportowanie - Co i Jak? który gdzieś zniknął , pozatym prawie zawsze mam premium account i
mogę sprawdzać nowości , zmiany w sklepach itp. Uważam że byłbym dobrym Tibia.pl Support'erem .
http://img111.imageshack.us/img111/4567/askorqg2.png

KlonAdam 27-02-2008 09:03

1. KlonAdam
2. 18
3. Poziom zaawansowany (12 lat nauki w tym trzy w specjalnej szkole)
4. Niemiecki (tylko podstawy)
5. CSS (dla wersji 2.1), HTML (4.01 Perfekcyjnie), XHTML 1.1 (powiązane z CSS znam perfekcyjnie), PHP na poziomie poprawek, lekkiego programowania.
6. Gram od 21.11.2005r. gram średnio 5h dziennie (tylko w weekendy) W tygodniu siedzę na modemie więc mam duży ping.
7. Podam na PW.
8. Doświadczenie mam (np. http://www.efilmy.eu), Kiedyś http://www.sagem.kom.pl lecz jakoś zaprzestałem gdyż strona z dnia na dzień miała coraz miej odwiedzin ;/ (strona była o telefonie, który teraz jest przeżytkiem [archiwum: http://web.archive.org/web/200609040....sagem.kom.pl/ ] strona byla wzorowana na technologi web 2.0 nie wiem czy mi się udalo :P)
9. "Data dołączenia: 27-11-2005"
10. Questy, informacje o przedmiotach, głownie informacje co i jak w grze.
11. Sądzę iż posiadam wysoką wiedze na temat Tibi, oraz moje doświadczenie będzie pomocne. Gwarantuje owocną prace.

Po za tym zajmuje sie amatorsko grafika... (amatorsko)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54.