![]() |
Nowy nabór do supportu!
Ogłaszamy nowy nabór do grupy współpracowników tibia.pl - "support tibia.pl"! Na czym polega praca supporterów? Głównie na zbieraniu i aktualizowaniu danych na temat potworów, questów, przedmiotów i innych ważnych danych do zamieszczenia na stronie... Poszukujemy pracowitych, aktywnych i chętnych do tworzenia serwisu graczy. Jeżeli uważasz, że jesteś odpowiednią osobą - zgłoś się! Dla najbardziej pracowitych będą czekały nagrody w postaci PACCów. Satysfakcja gwarantowana! Jednak support, to nie tylko praca. To przede wszystkim satysfakcja. Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej! Codziennie ponad 100 000 ludzi analizuje informacje, nad którymi pracuje support. Czy to nie piękne mieć swój udział w tak wielkim przedsięwzięciu? I jeszcze coś... Support, to najkrótsza droga do zostania moderatorem tibia.pl w przyszłości. :) To nie jest konkurs, z którego zostanie wyłoniona ograniczona liczba zwycięzców. Wybierzemy tyle osób, ile uznamy za stosowne. Zgłoszenia można składać tylko w >>tym<< temacie. UWAGA! Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych. PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta. |
No cóż ... czas pokaże czy się spiszecie ...
Ale pamiętajcie iż jest to ważna funkcja i powinno się ją sprawować na poziomie. Obecnie Support się zmienia - wiadomo, że na korzyść ... Lecz to nie znaczy iż każdy kto zechce się tam dostanie bez problemu ... :) Ati, Ryba ... Podziękował :) |
Powodzenia wszystkim startującym, support to w sumie fajna sprawa.
|
No to ja już zaczynam witać nowych supporterów :)
|
Co to jest "supprot"?
|
Support to inaczej współpraca w tworzeniu strony =).
Jeszcze z ciekawości, kiedy skończycie nabór ? |
Cytuj:
Cytuj:
i masz odpowiedz:) |
Cytuj:
|
A ja od siebie pragnę tylko zachęcić do składania podań ;)
|
Tak dla waszej wiadomości, jak już tam będziecie, róbcie tak, żeby was wszyscy znali - przydatne..
I odradzam próby dojścia ludziom takim, którzy nie mają czasu - wiem, każdy chce tam dojść nawet Ci którzy wiedzą, że nie będą nic robić (i wylecaą po pierwszych 2tygodniach) Zastanówcie się czy chcecie narobić innym zawodów dodawania Was, wyrzucania i w ogóle, marnowanie czasu na rozpatrywanie wniosków osób nieodpowiedzialnych.. W supporcie jest naprawdę trudno - momentami.. - również i łatwo, były okresy, w których do roboty było tylko spamowanie i zaśmiecanie supporty ;p. a z tymi moderatorami, to taki pic na wodę ;) edit/ kuźwa, piszcie te podania wyraziściej i czyściej.. chociaż jakieś <enter> po każdym zakończonym pkt. |
Cytuj:
|
To niech starsi wrócą :) Raczej niewiele osób deklarowało ponowne złożenie podania.
|
hmm no i stało sie .;(
|
Cytuj:
Down: phiiiii.... po 1,5 roku roboty nic nie dostałem. |
no dla mnie jest smieszne dawanie podania ludzi ktorzy 2008 roku sobie acc zrobili i wogole nic ich nie widac nie slychac ...
|
Powodzenia all :P
__________________________________ Ps.Tibia Wychowuje Nas Na Ulicznych Pkerów Tibjisich HakerówB) :cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
To startujcie ;-) Powodzenia życzę.
|
Cytuj:
Bo sama aktywność to nie wszystko. Ktoś niekiedy jest aktywny pisząc bezsensowne posty i tematy. Osoby milczące nieraz mają bardziej pokaźną wiedzę od tych aktywnych na temat dyskusji o rzeczach, w których nie biorą udziału. :) |
???
Skąd mam wiedzieć czy mnie wybraliście, czy nie? Wyślecie e-maila czy to bedzie pokazane na Tibia.pl...Pozdrowionka :)
___________________ Slifer Podniebny Smok |
#up
Cytuj:
|
Btw. Wiem, że to nie moja sprawa.
Ale niech popatrzą na to Ci, którzy będą wybierać. Temat jest drugi dzień. I jest już w nim 18 stron. Do 10. marca pozostało kupe czasu. Nie lepiej byłoby co jakiś czas temat zamykać i wybierać osoby nadające się do pracy? Bo po 10. marca jak wyjdzie z +50 stron to monotonne stanie sie czytanie tego w jednym ciągu. A tak, temat byłby zamykany co parę dni, a i wam byłoby łatwiej. Jak kiedyś, z dwa lata temu na konkursie :) |
Masz calkowita racje , komu by sie chcialo czytac 30-40 stron bardzo podobnych zgloszen i jest to nurzace i napewno na dluzsza mete meczace (80% dzieciaczkow po <14 lat niewnoszacych nic) [moze i mocno powiedziane ale takie sa moje odczucia gdy patrzysz a na kazdej stronie po 4 zgloszenia z "nowy na forum"]
|
lol
Zlozylem podanie no zobaczymy moze cos tu zmienie....X(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie musicie się martwić za nas, my to jakoś przeżyjemy :P |
Cytuj:
Ale szkoda waszych oczu i mózgów :( #down Jeśli idzie, zawsze trzeba znaleźć drogę na skróty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już się nie bójcie:) wszystkie podania z pewnością zostaną przeczytane i z pewnością spośród setek podań wybierzemy tych najlepszych:)
|
Cytuj:
@ANONYM Murzynow!? Sam jestes murzyn :(. @Ojciec Dyrektor Nieprawda ;P. @topic Szczerze mowiac troche zdziwilam sie iloscia podan. Zwlaszcza na poczatku. Lecz osoby odpowiedzialne na pewno sie tego spodziewaly i licze na to, ze nie bedzie jakich opoznien przy sprawdzaniu podan. Ps. Atimciu, mozna cos zrobic z skrzynka pm..? |
Cytuj:
A jakbyś to inaczej nazwał, jeśli można wiedzieć? Wolontariusz? A jeżeli nawet tak to, kto tu jest na tyle biedny, aby potrzebował wolontariuszy? Ponadto skasowanie mojego posta świadczy tylko o podejściu admina/mod'a do negatywnej krytyki. Chciałbym się jeszcze odnieść do szanownego kolegi, który postanowił usunąć mojego post'a : Jest to temat zarezerwowany na KOMENTARZE, a mój komentarz był wyrażeniem indywidualnych odczuć na temat naboru nowej bezpłatnej siły roboczej - czy musi być pozytywny, aby ostać się na forum? Nie mam pojęcia, w jaki sposób naruszyłem jakikolwiek punkt regulaminu tego forum, więc czy mogę wiedzieć, dlaczego został skasowany? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak to nazwe? Dobra zabawa, sposob na poznanie paru ludzi... A jezeli brak zaplaty ci przeszkadza, to odpowiedz sobie na jedno pytanie - tutorom placa? Przeciez cip nie jest na tyle biedny... Czyli wychodzi na to, iz tutorzy to tez murzyni, prawda? Atimciu, coz.. Mam jakies 300 wiadomosci, max jest 100. Wogole zdziwilam sie, iz pm jeszcze dochodza. Niestety, nie moge wysylac ;/. |
Cytuj:
Jeżeli żyjesz w świecie, w którym najwyższą wartością jest pieniądz, a ludzie robią tylko "coś za coś", to współczuje ci twojego dzieciństwa. Nie wszyscy myślą/żyją w ten sposób. |
Cytuj:
A tak serio mówiąc to nigdy za dużo nie pisałem na forum ogólnym. Moja cała twórczość znajduje się na forum supportu. Podejrzewam, że te posty nie zaliczają się do puli 30 postów wymaganych, aby przestać być "nowym na forum". Dotąd miałem "member of tibia.pl support" czy jakoś tak, więc nigdy wcześniej nie zwróciłem na ten problem uwagi :p @ANONYM Nikt nikogo nie zmusza do pracy w supporcie. To jest całkowicie wolny wybór. Możliwe, że za krótko żyjesz i nie zauważyłeś jeszcze, że praca za darmo nie jest czymś nadzwyczajnym. Szczególnie gdy jakieś zajęcie sprawia przyjemność albo wiąże się z zainteresowaniami. Porozglądaj się dookoła w rl i sam się przekonasz. |
Chętnie bym się zgłosił ale chyba i tak nie mam szans, bo level w tibii mam dość mały (28 największy) i nie gram tyle czasu w tibię... już więcej czasu spędzam na forum :P
A tak wogole to nie chcialbym być jedną z osób czytających te zgłoszenia hihi. |
Cytuj:
Co z tego, że mały lvl? Będziesz się zajmował questami dla low lvl'i. Bo takiemu 150+ na pewno się chcieć nie będzie. Zawsze znajdzie się jakaś rada, prawda? :) |
Cytuj:
A co do rangi na forum to ja jestem nowy od maja:p. Ale to mi nie przeszkadza bez skrupułów złożyłem podanie i czekam... Czytając niektóre podania irytowało mnie to że wielu z kandydatów nie miało nigdy prawdziwego doświadczenia w tworzeniu bardziej ambitnego projektu internetowego niż strona o swoim psie...:/ Ale kilka podań było bardzo dobrych więc będziemy mieli zdolną nową grupę (prawdopodobnie) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |