![]() |
Spike Sword
Siemka. Mam problem. Chodzi mi o spike sword. Tam na rookgardzie http://tibia.pl/show_page.php?p=mapy-rookgaard
Jest na niej punkt oznaczony X.Jest tam spike sword ale nie wiem jak się tam dostać. Pomocy plizz!! |
-.-
Tam się nie można dostać. Albo można, tylko nikt o tym nie wie. Gdybyś poprzeglądał forum, to byś nie spamował - albo chociaż magiczna i tajemnicza opcja "szukaj" też by Ci pomogła. |
Prawdopodobnie nie można się tam dostać, jeśli chcesz sobie pogdybać na ten temat, użyj opcji szukaj i przeczytaj 21351 innych tematów o spike swordzie.
|
tam mam 2 spajk słordy moge ci pożyczyc jeden cho do depo na rookgardzie !!!!!11111111111oneoneone :baby::baby::baby:
to ironia ofc ;);) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up x2
Nieprafta!!! Tszeba żócić stooo cecekóff na fyspe zee spajk słordem i amsz goo jush oo nje zdraciłem taiemniece tegoo słorda onie teraa wrzyscy bedom goo mnieli oo nje !!!1!!!!oneonejeden @down Wiesz co to ironia? |
Człowieku, znasz język polski ?!:o
|
Ludzie kolejny temat na który już została udzielona odpowiedź, a wy nadal to wałkujecie i piszecie tu... po co?
|
Temat przeradza sie w masowy spam , dobrze by było go zamknąć skoro odpowiedz już padła :)
|
@up a wiesz co to edytuj? acha, i skąd masz info o tym tunelu? Po za tym nie piszmy tu, bo są do tego tematy... I proszę o zamknięcie tematu, bo nie chcę przeczytać odpowiedzi na mojego posta w 2011 roku...
|
@sorcekmainu
Człowieku co Tobie sie dzieje? Opamiętaj się, bo mnei krew zalewa jak zaśmiecasz to forum i robisz z siebie pośmiewisko. |
@up
Co Ty gadasz? Jak chcesz pogadać to na PW, a nie śmiećmy tematu... |
Proszę Moderatorów o usunięcie tego tematu. Nie dość że odpowiedź na pytanie została udzielona, to jeszcze sorcekmainu, spamuje.
Złamał conajmniej 2 Punkty Regulaminu: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Brass Armor wypada z MinoMage, więc jeżeli można go sprzedać, to najwyraźniej musiał być Quest przed kilkoma laty ;) Pozdrawiam! |
sorcekmainu łamie co się da... Wysłałem raport na niego lecz nie wiem ile dostanie.
|
a ja widziałem filmik jak gościu go zdobył
ciała jakięś zbierał ci mniej ważyły |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na przyklad w tym temacie. Ten filmik to jedno wielkie oszustwo. Nikt na razie nie pokazal tego miecza... Zdobytego dzieku questowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
huAHUauAHUahuAHahu jesteś prze koleś. Nie da się go zdobyć. |
Poprostu klikasz w trakcie gry ctrl+r i pojawi sie takie okienko i tam musisz napisac -Fuck bitch!!!!11 giv my spajk sword noob!!!!11 why not?????/// plisszz!!!!11. Potem taki pan w niebieskiej pelerynie stanie koło ciebie i powie -Abrakadabra hokus niech stanie most do spajk sworda!!!I gdy jestes na wyspie to on jescze powie- Abruskadabrus niech zniknius ognius and kamienius!
I mawsz spike sworda |
ulalla jednak Rookstayerzy z Harmonii... schodzą już na psy...
|
Szukaj Szukaj
Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj I jeszcze raz szukaj, bo kto szuka nie błądzi ;] |
Cytuj:
|
temat do zamkniecia
to juz milionowy post na temat spike sworda uzyj czegos takiego co sie nazywa szukaj
a wogole spike nie idz badz jeszcze nie wiemy jak to zrobic lecz to tylko kwestia czasu gdyz w koncu ktos go zdobedzie :cup: |
Ktoś w ogóle przeczytał datę założenia tematu?
Po co odświeżacie? |
skasujcie to gowno bo sie bd dzieci neo podniecac kolejnym tematem o spike i rozwina go na tysiacPiecsetStoDziewiecset stron...-.-
Tylko zasmieca forum... i bd potem ludzie wklejac Fake'i i zbijac sie z ,,biednych" noobow ktozy bd mysleli ze to jest na serio i bd robic kolejne setki i miliony tematow ,,czy te obrazki to zdjecia czy fake? ja mysle zdjecia odpowiedzcie plx plx plx !!!!!1111oneoneone" |
Cytuj:
Cytuj:
@dałn łał, wróciłeś na forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD haha a masz rejestra niewiele wczesniej -.- ale przegapiles duzo zdazyli w tym czasie dodac 234 nowych dzialow a w ogole to forum sie przenioslo |
Nie no większego noba nie widziałem xD.
Dopiero co dzis wróciłem na forum(nie do gry) i już mam śmiech na twarzy ZAMKNĄĆ TEMAT ! |
Dlaczego żaden moderator nie usunął tego tematu przez ostatnie 4 dni? To nie jest pytanie retoryczne, choć warte warna, bo podobno jest zakaz pytania o takie rzeczy. :)
Wjal |
Cytuj:
|
O co ci chodzi przecież każdy wie ,że tajemnica spike'a sworda czy mino maga zostala juz rozwiązana ;) tyle , że tylko rookstayerzy (doświadczeni) wiedzą jak go zdobyć ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |