![]() |
Step up 2 - the streets
Właśnie wróciłem z kina. Film mi się nawet podobał :D 1 scena w autobusie wymiata. A jakie sa wasze wrazenia ?
@edit Oczywiscie pytam tych co byli ;) |
ale co sie stao?
@down sorry dwupak, ale autor tematu nie napisal w sumie nic o filmie czy czymkolwiek, wiec mam prawo spytac osochozi :) yo yo gangsta peace |
@up
Nie jesteś śmieszny, naprawde. |
Słyszałem w WoWie jak coś polaczki na chanelu gadali ,że film extra.
Ja czekam aż nie wyświetlą w telewizji :D co do lola to legendarne powiedzenie forumowiczów żal |
film beznadziejny , muzyka bardzo dobra
|
Cytuj:
nie bylem nie ogladalem nie wiem |
Muzyka idealnie dobrana, świetny taniec, za fabułe trochę mniej, ale film i tak wzorowy ;]
Ostatnia scena taneczna ze zremixowanym Bounce Timbalanda <3 |
Cytuj:
funny man o; a co do step up 2, fabuła nie jest dosc oryginalna ale jest na co popatrzec. Down@ Co ty sie spodziewales po czlowieku, ktory ma kompleks a w awatarze kupe ? Lolny@ W toku ewolucji zdobyłes 7 levli http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif |
Tymi swoimi "elo" tekstami pokazujesz jaki jesteś beznadziejny.
I za przeproszeniem odpierdol się od 2paca, bo gówno mozesz powiedzieć na jego temat. I tym bardziej błaźnisz się pisząc takie głupoty. A ty Lolny myślałem, że jesteś mądrzejszy. @up Też prawda. @down Ehh, brak sił na ludzką głupote. |
Cytuj:
Cytuj:
sry ale ten tekst mnie rozwalil xdddddd |
Cytuj:
Nic nie mam do czarnuchów, chętnie bym sobie jednego kupił. @Top Nie widziałem. Ostatnio oglądałem Slayer: "Still Reigning". |
Cytuj:
@down Ironia? |
Cytuj:
|
Cóż.Taniec nie jara mnie aż tak,ale fakt-Widowiskowy ten film jest na pewno. Nie oglądałem,ale widziałem urywki na youtube. Kultura Hip Hopowa jest podziwiana (szczególnie taniec) I przyciąga miliony par oczu,więc nie przejmujcie się POSTAMI jakiś metali.. Ludzie..
|
Ściągnełem to z torrenta pare dni temu i powiem, że jednak pierwsza część mi się bardziej podoba ;)
|
Cytuj:
@Walekifa Ale to co oni piszą jest wręcz żałosne. |
Cytuj:
Nie jestem pro, ani nie próbuję tego udowodnić, bo to by był kretynizm. |
@up
To wskaż mi osobę, której pasuje takie oczernianie. A może masz spaczony gust? A co do filmiku przedstawionego przez Geidar'a - Cienka próba podrobienia "piątku" |
Cytuj:
Film dla mnie był stratą czasu... stanowczo wolę coś bardziej ambitnego |
"Sorry dwupak" - coś pięknego po prostu =)
A kORONOWANY znowu próbował być śmieszny i znowu mu nie wyszło. Hehe, nie lubie 2Paca, zjedzcie mnie!1!11 |
Cytuj:
|
Lepszy 2pac niż metal i AAAAAAAAAAAAAAAARGRGRGRGAGEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR RRRRRRGGAAAAAAAAAAAAAAASZATAAAAAAAAAAAAANNNN BBBBBBBBBBUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i inne darcie mordy na scenie. |
Dobra, dobra, daje sobie spokój.
A ty Sfenik... Nic sie nie zmieniłeś ;P Ostatnie do Lasoocha: Możesz sobie go nie lubić, ale lepiej to przemilczeć niż gadać o tym na prawo i lewo. Też nie lubię niektórych zespołów/wykonawców, ale po nich nie jeżdze. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Techno 4 evah. |
Zaofftopuje troche,ale jezdzenie na steerotypach typu metal "darcie mordy" jest chore,w kazdym gatunku muzycznym jest cos wartego przesluchania,ale niektorzy sa juz zamknieci w swoich zasciankowych subkulturach gdzie kazda inna subkultura okreslana jest jako wroga,badz gorsza,nie warta nawet odrobiny szacunku...ahh jakie to typowe dla naszego ksenofobicznego spoleczenstwa,ktora boi sie wszystkiego czego nie zna,i zamiast sprobowac poznac i zrozumiec to skresla z miejsca,utwierdza mnie to w przekonaniu ze Polska nie jest w Europie,a tylko w niej lezy.
|
lasuch@
Wpierw sie dowiedz co to hip-hop a rap, prosze nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia skonczony idioto. @topic Soundtrack to poezja <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do step up 2 , fabula marna muzyka niezla, bardziej wole cos w stylu stom the yard
@ot Koronowany rycek, Killuminati , Rukahs sprawdzcie albumik 2pac - legend never die [dr screw remixed] 2 Pac feat. Pih - 16 On Deathrow (blended & remixed by DR SCREW) http://www.wrzuta.pl/audio/b2ppPc4Fth/ dla mnie bomba ; d Z reszta legalnie [za darmo] mozna sciagnac na necie caly album. @2 Czytając wasze posty [lolnego, lasoocha, lololoolololol,]przypominacie mi Pimke w pierwszych rozdziałach Ferdydurke ; d oczywiście wy to robicie [co?] w typowy - ignorancki sposób ^^ @2down http://www.drscrew.xt.pl/ nie chodzi mi tu o jakis moloch to zarabiania pieniedzy prosto ze stanow tylko taki mixtejpik, z Polski =] |
@Tovob Lard
Co do kawałka, to kto co lubi. Mi się osobiście oryginalna wersja bardziej podoba ^^ |
Cytuj:
|
Żal mi was chłopaki, naprawdę o gustach się nie dyskutuje, bo przecież metal to for evach najlepsze, i jeżeli ktoś sie z wami nie zgodzi, to bunt.
Co do filmu to nie oglądałam, jade w weekend. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym... każda okazja jest dobra do flamewara hiphop/rap/techno vs metal. Ostatnio nudno na forum ^^" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwupak? E tam, bardziej denerwujące jest robienie z niego męczennika... |
A czy ktoś tutaj robi z Paca męczennika? I o ile sobie przypominam to nikt tutaj tak nie myśli.
@down Na tym forum są raptem 4 aktywnie udzielające się osoby, które jako tako znają twórczość Tupaca. Ty zapewne słyszałeś tylko Ghetto Gospel, nie przeczytales zadnego artykulu ani nic. I do twojej wiadomości: Nie sławię Tupaca jak jakieś bóstwo, poprostu lubię słuchać jego muzyki. Nikt wam nie karze tego słuchać, nie karze wam go uwielbiać, ale przynajmniej go szanujcie i jego muzykę. @Lasooch I widzisz. Teraz ja moge powiedzieć, że Behemoth to syf, że to bezsensowne darcie mordy. Przemilcze to, chociaż wiesz, że tak uważam. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |