![]() |
Pekowanie Interegrum
Jak w temacie, ma ktoś jakieś głębsze info ? Z tego co wiem to gruba zadyma byla z tymi noob charami ;p
|
ehehehehehe
|
Kurwa nawet mnei nikt nie zawolal... ;g
|
Ja widzialem jak Drocan padal, fajnie jego cialo polecialo ;o
|
Ta, Drocan niby sam wlazl w trapa ;p
Edit: Nie spamujcie juz tibia.com.. ormo ormo romo bedziemy miec lepsze fragi.. |
gratz :D filmiki dajcie ;] to moze sie zaczelo od tek akcji w ab :D?
|
Nie nas pytaj o filmiki, nas nie bylo. Bylismy tylko na jakiejs akcji w Venore i padl jakis 60 ek.
|
a ja slyszalem, co tez jest na tibia.com ze drocan etc padli od was :D
|
hail Interregnum LEPSZE OD ZJEBANEGO ORMO!
|
Haha, na forum to t buksl i oziris sie bawili i pisali o arabach xd
|
tamci placza ze inte~ pkuje a jak xefu ze swoja banda pekuja to wszsytko jest wporzo :(
|
|
taa, a wowulustoon mefean/van deriuos/sniacy to nie sa chary ormo? o,O
|
Ormo to nooby to napewno Zomo i nóób charsy Darknes Purplesow tzn Intermediolanu czy jak kto woli Intermarche...
ORMO NOOBY!!!! |
Jako naoczny świadek , obserwowałem całe zamieszanie .
Kilka-naście postaci biegało przez parę minut wokół w Venore a następnie rzucili się za jakimś gościem w kierunku innych miast;P Bardzo ciekawie tam było. Parę osób padło , a lot z gościa podobno żadny (AoL) |
@up
dobrze ze tam byles o,o kurwa ja bym sie bal bo by mnie trapneli i ded :\ @w dp 20:05 Royal Xellos [39]: Twuj poziom intelektualny jest tak niski ze rozmowa z toba mi uwlacza muj poziom intelektualny jest niski @Bartas daaawno cie nie bylo i nie chodzi mi o forum |
Ormo zabilo kiedys Drana i nam styka... Przynajmniej jakis godny uwagi frag.
|
Drana? Drana to ja bym ubil grajac 14 sorcem na bocie ;\
Nie ma to jak dran biegajacy na veno lair na czarnym hp i padajacy od 2 pallkow :< |
nevermind... ; >
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Oni" czyli chodzi Ci o inter~? Zauważ, że ormo to noobchary 20,30,40+ |
Cytuj:
|
Whatever ;\
|
Kazi nic do Ciebie nie mialem nigdy, ale taki kozakos sie zrobiles jak wojna sie zaczela.
|
Ja zawsze bylem kozakiem, a passow rowniez nikt mi nie zabral ;p
|
Nooby hahhauahahauhhauiahauaauiahauahahauahahd
HAIL X( |
Cytuj:
|
ci co Chuu~ ubili
|
fajter, damón to lama to wiadomoz e kazdego bije, ale kto ten 80+ lvl? chyba nie jest w wojnie a cie zajebal o.O?
|
kurwa boba ubili :FFFFF
|
Fayter jude padl;/
|
ORMO prosze przestancie siac groze w Venore :( prosze nie pekujcie juz..
|
hehe ja mam tylko zabawe z tego ze nawet swoich supporterow zabijacie;] w ten sposob raczej wam niebeda wiecej pomagac bo kazdy wie ze to inter~ pekuje.zreszta ja jestem swe..albo esp.zalezy od forum na ktorym nobsy pisza;)
|
Cytuj:
|
Ty jesteś debilnym pracownikiem PKP bez reala z cyber imprezkami i włosami aka świński blond ,który pisze na forum posty na tematy o ,których nie ma pojęcia.Nikt z Ormo ,który pekuje teraz nie jest w Intercostam i nikt z nich z nami nie pekuje.
Elo |
Cytuj:
jak filusz mowil "plebsy tak beda myslec" |
haha lol xd
|
Cytuj:
ps. teraz plx post na temat ortografi |
Pan up
Popraw ortografie |
Od walicie sie od suaa meawee to moj priwate bicz i tylko muj jak ktus morze po nim jehac to tylko ja rozumicie?!?!? Szmajl
Sua www.pkp.pl <<<offffficjalna fansite dal suyy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |