![]() |
[Tutorial]Jak stracić duużo kasy?
http://tibiacam.tv/cams.php?id=fj8beo0q7svcfmo9
s*****el :F Nie wiem czy oddał, czy nie, ale jeśli nie to jest ~~~~~xd |
:O:O:O o kurna...
|
Żal mi się tego gościa zrobiło ;/ Mam nadzieję, że tamten żartował.
|
nie wiem czy to pvp czy nie ale koleś już se nie pogra oile to nie był joke tylko pod filmik i zaraz oddal jak ktoś gra na tym świecie niech looknie tam na domek czy wszystko jest
|
Cytuj:
@gucias nie śmieszny :FFF |
Cytuj:
|
maja rs i nie wiesz czy to pvp ;d
stracil jakies 3kk nie wiem czy dla 3kk warto tracic takiego chara :> |
@Sidoos
Ty masz chyba mózg doczepiony komputerowo. To jest pvp - xerena @Sidoos To też był żart :P "głupcze" @pol-lop Koleś już zaliczył deda - tamten kolo(Hampish) go zabił z kumplem :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miał dobry pomysł i szybkie ręce, mam nadzieję jednak, że żartował. ;)
|
|
@up
musze to zrobic :ku.rwa na ch.uj spoilujesz loota jeszcze specjalnie foty wycial co za czlowiek,jeżeli można Cię człowiekiem nazwac;x @film "koledzy"ehh.. |
Cytuj:
to jest xerena hampish wyjebal to all od mitzuma i mu rooknol chara (186ms) podjebal także cały payment z wygranej war czyli 5kk nam .. ja bym sie raczej z tego cieszył i tak ten skurwysyn nic niestracil bo ma tyle kasy ze to jeden huj elo allken |
Cytuj:
@Edit Mam nadzieje ze to taki trick marketingowy - tak jak to: http://luckycrown.ovh.org/news.php?readmore=1353 Xddd @Don Nie rób z siebie większego kretyna niż nim jesteś. ; x |
elo elo dacie itemka ?B)B)B)B)B)B)
@up to jak dasz te itemki ? B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) |
DOBRZEEEE ale to juz stare jest dosyc.. ;)
|
23:54 Arcemon [165]: ur not gonna thief him for real are u ;p
23:54 Arcemon: »nah 23:54 Arcemon: »lol 23:54 Arcemon [165]: k 23:54 Arcemon [165]: so I continue 23:54 Arcemon [165]: make ih nervous Angielszczyzną nie grzeszycie :p |
Cytuj:
|
Dobrze zrobil, szwedzi go nie szanowali, dempah mu padal charem, z czego pozniej sam ze swoich pieniedzy musial placic za blessy itp. No to teraz sobie zwrocil :D
|
Należało się temu ziomkowi, więc gratz dla Xuvy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |