![]() |
Gra z rozbudowanym systemem PvP
Witam , tak tak wiem , że to jest 100 temat z tej serii i wiem też , że będziecie gadać , jaki to ja nienauczony , bo googli nie użyłem - co jest absolutnie nie prawdą , bo szukałem takiej gry dłuuugo i jakoś znaleść nie mogę . Otóż szukam gry z rozbudowanym systemem PvP . Najlepiej , żeby gra była bezpłatna ew. tani abonament , nie tak jak WoW , lub gra do kupienia jednorazowo w empiku czy coś .
GW odpada - czekam na wyjście GW2 :) WoW - grałem global , za drogo trochę wolę na coś innego przeznaczyć te pieniądze, a na piratach nie ma co grać Helbreath - grałem ;) , fajna gra , no ale nudzi się Lineage II - Global kosztuje chyba 15 $ , więc też trochę dużo , a na pirackich raczej nie ma co grać poza tym grałem Mu Online - Znudziło mi się Tibia - No comments PvP w stylu kwadrat leje kwadrat , o ile w ogóle to można PvP nazwać . Jeżeli znałby ktoś taką grę to poproszę , raczej 3D, lecz 2D też się nie pogniewam.Oczywiście , gra na 100% nie będzie polegała na PvP , bo takich nie ma , no ale gdyby rozbudowana gra była w itemy , potwory itp i PvP to by było super ;) Z góry thx pozdro |
A istnieje w ogóle taka gra? :o
W Silkroadzie jest tam jakieś PvP. Goonzu - żałosne, tylko na wyznaczonych terenach. Btw. Tibijskie PvP stało na bardzo wysokim poziomie, przed wprowadzeniem hotkeyów... |
Ragnarok Online, nawet na niektorych serverach sa specjalnie pvp rankingi. Pvp jest zajebiscie rozbudowane, musisz sprobowac zeby sie przekonac.
|
Cytuj:
gdzie x to liczba od 1-12 .. Żal btw : takie gry istnieją ;) .. Helbreath jest darmowe i ma super system PvP i rozbudowany PvM ;) , no ale ile można grać w tą grę 1,5 roku już grałem , ma prawo mi się znudzić |
Spróbuj CSa albo innego fpsa ;p
OTSy 7.6 e pvp? Ale ciężko znaleść jakiegoś bez cheaterów i z rozsądnym exp rate. |
Sprawdź Shadowbane, gra przeznaczona do czystego Pvp. Darmowa.
Adres to bodajże chronicles.ubisoft.com |
Wow na privatach.
|
Taaak, Misza ma rację, polać mu! Shadowbane to TYLKO i WYŁĄCZNIE PvP, questów już nie ma, a PvE jest tylko po to, żeby rozwinąć postać do 75 lvl. Ja z grą czekam, aż połączą serwery, bo to miało jakoś w marcu wchodzić.
|
Czy ktoś tu powiedział ze nie ma mmo tylko z pvp?? A savage to co?
|
Wow i kradnij na pp, ja sobie z kieszonkowego spokojnie odkladam, a ja mam ubaw i czasami domnie kumple na jakies bg wpasc i gramy sobie po jednym bg np.
|
MapleStory :>
Ghost Online ma PvP, nie grałem ale możesz spróbować. |
Savage, faktycznie. To jest praktycznie tylko PvP, dla niektórych minusem może być tylko to, że nie rozwijamy własnej postaci z imieniem i statystykami. Lvlujemy w bohatera w danej rozgrywce, a po jej zakończeniu zaczynamy od nowa. Mimo wszystko gra godna polecenia, poczytaj o niej.
|
Fury <znaczki>
|
Polecam tak jak niektórzy @UP: Savage
|
PvP ? To juz lepiej kup savage2(tanio i mozna kupic przez neta) Ewentualnie Warrock. Jak w mmo zdobywasz lvl im większy tym lepsiejsze bronie mozesz kupic(kase zdobywasz za kille). A pozatym co wymienilem to normalny FPS.
|
Mam pytanie odnośnie gry Savage,oglądałem filmiki,gra naprawdę nieźle się zapowiada,mam zamiar ją sciągnać...
Czy ta gra to coś ala'Gunz ? (gunz mi nie przypadł do gustu) jak to jest wybierasz postać następnie bronie i czaskasz się ? Żadnych statystyk,żadnych sklepów z nowymi broniami itd ? |
Statystyka jest tylko jednak-ilosc killi
Gra w niczym9moim zdaniem) nie przypomina gunz. Tm masz na starcie wybor pomiedzy 2 nacjami-bestio i ludzie i od tego glownie zalezy styl walki. Bazy ludzi sa rozbudowywane czysto defensywnie a bronie praktycznie tylko do strzelania natomiast bestie to rasa bardziej agresywna przeznaczona do szybkich rushy i walki wrecz. |
Ale jest to coś typu,że robisz własna postać itd ?
|
Polecam Ragnarok Online masz tu linka do tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168009 :crusader::wiking: |
Cytuj:
|
Savage można porównać do War Craft 2 (klasyka! :D) z taką różnicą, że wszystko dzieje się w 3D, wojsko nie jest produkowane tylko tworzą je gracze, a na czele Bestii i Ludzi stoi wybrana przez team osoba zajmująca się taktyką. Wspomniany Lider widzi całą rozgrywkę z góry i jego rola ogranicza się do wydawania poleceń swojej drużynie (która na dobrą sprawę może je olać) budowania, odkrywania technologii, które pomogą drużynie zniszczyć obóz przeciwnikom :)
Na mapach rozmieszczone są potworki regularnie się respiące, na których również można expić. Obie strony mają do dyspozycji inne przedmioty. Ludzie - wiadomo, technologia i te sprawy. Bestie - głownie magia. To takie małe podsumowanie tej gry. Poczytaj więcej na fansitach, z pewnością wiele informacji pominąłem. |
Cytuj:
|
Ja w ta gre gram juz dobre 2 lata i mi sie nie nudzi a wymagania ma bardzo niskie(zalecany przezemie sprzet minimalny zeby grac bez lagow etc to geforce4(lub inna karta z 64mb) 512 ram. 1.5 GHz procek.
|
RYL - część 1
polecam. |
Cytuj:
Gdy po raz pierwszy uruchomiłem tę grę byłem mile zaskoczony. Uwielbiam gry 3D, w których do dyspozycji jest łuk, kusza etc. Dodatkowo ten świst przelatujących strzał, miodzio. Niestety klimat psują wszystkie te lasery i bronie plazmowe. Co do "nudzenia się"... męczące jest to, że co rozgrywkę postać rozwijana jest od początku, ogranicza to nieco swobodę. Myślę, że interesowałbyś się tą grą przez pierwszy miesiąc, jeśli nie krócej. Mimo wszystko, warto czasem sobie uruchomić, w końcu to multiplayer. |
Czemu GW odpada ? GW 2 akurat się zapowiada bardziej na WoWa niż na klasyczne GW, a tam wszystko jest zbalansowane i cacy. I PvP jest wymagający. Aha i zapomniałem - jak nie chcesz PvE grać, możesz kupić zestaw dostępowy PvP, i mieć tylko odblokowane różne tryby pvp, i w zasadzie skille też da się kupić.
|
Jak dla mnie to grą MMORPG która ma naprawdę bardzo dobre pvp to RYL ale pierwsza część. Niestety ma pełno błędów ale jest nadzieja ponieważ słyszałem o tym że ma być RYL3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |