![]() |
Jak Zarobic Szybka Kase ?
Elo !
Jestem 28 Knight Skille 68/66 Szukam Jakiegos (Dobrego) Affff... Badzo Dobrego miejsca gdzie mozna szybko zarobic GOTOWKE Nie Mam Pacca Jak Cos :/ Z Gory ThX Za Odpowiedz ... :) |
Do znudzenia... EF... MT. Sternum "tomb"... Ewentualnie gucie (czyt. guardy)... No i jeszcze jakiś elo pro resp beho...
|
allegro.pl <ironia>
|
qp sobie na allegro :O
|
Kopalnie dwarfów.
|
|
@Up
Czy ja wiem? Autor nie pyta gdzie expić tylko gdzie zarabiać. Co nie zmienia faktu, że taki temat też istnieje. Mintwalin, looty rób... |
Nie allegro ...
Teraz Kase Zbieralem Na Elf Fotec,Ghostland i Mino Zameq :] Macie Jeszcze jakies dobre miejscowki ? Albo Ktora jest najlepsza z tych podanych u gory mam jeszcze obsidian knife jak cos ;) Zeby nieotwierac nowego tematu jak sie ottwiera takie dzwi co maja kolorowe klamki !? |
Cytuj:
Jak ktoś powiedział pod cycami jest duzo mumi ghuli itd a z tego kaska leci ^^. Ale na efie tez jest duzo kasy :D. |
Cytuj:
sądzisz że 28lv tam na "mummiach" (czyli crypty bh mummie ghoule i GHOSTY) nie będzie miał waste większego niż zarobi ludzi nie widzicie że on ma 28 lv ? Cytuj:
Cytuj:
guardy ? i jak wyżej wspomniałem MT. Sternum tam tylko może iść na ghoule bez waste ... |
Zależy też jakiej kasy autor oczekuje. Racja, jest pewne ryzyko w przy taszczenia złomu, tylko kto każe to robić do samej skrzyneczki depo? :>
Stawiamy loota za drzewem i korzystamy z taktyki "bagowa droga", by dotrzeć do najbliższego mailboxa. Sposób opisany w dziale poradniki "Dalekosiężne rzucanie loota" bodajże. |
Ja Chce Duzo Gotowke :)))
Aroonia Dala Mi Dobry Pomysl :)) A Najlepiej Lotbagi Robic W ghostlandzie Czy w jakiejsc innej miejscowce :] Wczesniej robilem loot baga na zamq mino i targalem do AB Teraz Sprzedalem z bp kusz oraz bp bow i juz badzo dobra gotowka do raczek wpadla :] |
grasz na pvp/non pvp? Na non pvp z targaniem lootbaga będzie ciężko na tym lvl. Gl, ef, skupowanie itemów taniej sprzedawanie drożej (można się nieźle dorobić ale trzeba uważanie śledzić oferty na kanale trade)
|
Gdzie Robic Najlepiej Loooty;] ??
|
Jak jesteś mastaah w ciągnięciu loota to możesz zrobić na MT. Sternum "Tomb"... :D. Ewentualnie na guardach, ale ciężko będzie...
|
Cytuj:
Czy Naprawde Myslish Ze Cos Takiego Sie Fajnie Czyta? Pisz normalnie, jak ludzie, to może inni Cię zaczną uwazac za człowieka. Moim zdaniem na 28lvl nie musisz miec jakiejś wielkiej kasy, wbij 35, zaczniesz expić na czymś pożądnym i wtedy pogadamy :). |
@Up
Dobra po co 35 lvl Ty jestes slepy Temat Jak Zarobic Szybka Kase ? a nie jak expic .... Dragon-Fly- Ja Tomba Nie znam :P |
aby zarobić gotówkę polecam iść i rozdawać ulotki :)
|
Arka_Sath_Wielki-Zal Slow ...
|
Na pierwszym poziomie "tomba" masz skele i pare ghouli, na kolejnym dużo ghouli wraz se skeletonami, na kolejnym Beho, Crypt Shamblety, Mumie, dalej coraz więcej tego śmiecia, duchy, nawet dragi, a bardzo głęboko gs... Fajna sprawa ;]. Na jakim świecie grasz? A nuż Cię oprowadze może.
|
Guardia :)
A Ten TOMB To na pustyni ? Masz Moze GG? :) |
omg chodzi mu o tomba pod mountsternum .. a nie zal slow tylko napisalem odpowiedz do nazwy tematu :) bo nazwa tematu jak jest w regulaminie ktory za pewne przeczytales musi opisywac o czym jest ;)
|
http://forum.tibia.pl/search.php :baby::cup:
powiem że jest takich tematów tysiące X( idz na beho (casem th sword) dwarfy cyklo na mt. steroum ku**a ile tego jzu bylo nie bede sie powtarzal |
Wiesz ze szukalem i nieznalazlem :) Wiec napisalem temat :))
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tez mozna zrobic szybka kase...
|
Cytuj:
Cytuj:
@Autor Jeszcze możesz na Outlaw Camp looty robić, bardzo blisko mailbox jest. Poczytaj trochę. O ile mnie pamięć nie myli, jest o tej miejscówce poradnik. |
A Wy ??
Gdzie Wam Naaaaajlepiej Jest Lootowac ???? |
Dwarf Guardy - kopalnie obok Kazzordon.
Bierzesz z 2-3 bp mana potionów, lejesz guardy i soldki, zbierasz lotbaga. Przy odrobinie szczęścia i umiejętności dociśniesz baga do depo i powinneś wyjść na spory +. Albo kup sobie PACC i na żówie :) |
Ja chce wyjsc na Duzyy +
bo jak kupie 3 bp mana potionów to strace chyba 6 k o ile 1 butelka kosztuje 50 gp :] |
:)
Idzi na gohule niezla kasa rob lot bagi bras helmet vikingi:)
|
:)
Co wy mu Jebecie ze Pacc i na Żuwie ja mam pacc 50 lvl i co .. skiel musza byc + 75 na zuwie...
|
Cytuj:
|
xD
idz se Na tomby lub na guardy ;] jak nie wiesz gdzie sa tomby to cie zaprowadze :]
bo mam chara na guardii :) |
Cytuj:
|
Ponawiam pytanie autora jak szybko zarabiać kasę na Pacc
Knightem 21 lv skille 50/47 eq:guardian shield,knight armor,plate legs,crimson sword,leather boots,steel helmet ? |
Sorry ale zrobienie dużej kasy 28 levelem na facu jest nie możliwe
|
@Up
A tam dupcys głupoty ; P @Topic Skillujesz do 70/70 i masz Elf Fortress,Guardy,Orc Fortress(Dla wytrwałych),HellGate,Fibula(Roty). |
Cytuj:
|
@UP - to zbieraj łuki, możesz nawet probować lootnąć Holy Orchid'a. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |