![]() |
Swietny trap na non-pvp <<<<
Jak w tytule :
http://data.fuskbugg.se/skalman01/NAJS%20gs%20frags.cam koles mowi ze zapomnial nagrac jak wpada tam kilka 120+ mages |
to w koncu kilka czy 120 + mages ?
|
Poh to chyba najlepsze miejsce na takie cuś
|
zal nie sciagam tego pewnie key loger
|
ktoś wie co konkretnie było na dole? :)
|
Cytuj:
|
Pewnie GSy, Wywki, Moze Drag... różny shit z PoHu
A ręczę własną dupą, że to nie key |
Cytuj:
:cup::cup::cup::cup: |
gratz akcji trzeba wyprobowac =)
|
Rehost plx
|
No koleś ma tam profit...150k/h dużo w te 12 minut zrobił
|
żal też padłem od tej osóbki ale w innej dziurce, i to 2 razy....
|
hahah zajebiste nawet lepsze niz na Celescie ;P
|
Gratz dla autora pomysłu i wykonania ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sposób już stary...
Ale ten sorc miał farta B) |
Robilem kilka razy nie zdradze loota, zdradze tylko ze mało razy się udaje to zrobic bo dziura się skleja co 5 minut zanim tam wszystko dasz to ludzie Ci zaczną to ropac póki jest mało. A jak przyjdzie 120+ ek to i tak wyrabie to. ja tam dałem 7 gsów i 3 dragi i ładnie łatało
|
Cytuj:
|
hehe ciekawe jakie combo od tego wszystkiego bylo :D tak mysle ze 1k~~ zalezy jeszcze ile tego tam bylo:P btw gz :P
|
No no!
Przyznam się, że czegoś tak śmiesznego jak to w życiu nie widziałem! Rany, jak oni się na to nabierali! Ja to mam na mapce zaznaczone wszystkie dziury jakie są i looz ;D. Pozdro! |
Ciekawy pomysł ja też tak chce ! :D
Gz wykonania |
Jeżeli umieścimy tam Dragon+GSy, to te drugie za długo nie przeżyją... bezsens.
|
On im pisze ze kupi holy tible za np 5k i oni wpadaja do dziury, a w dziurze jest 6 gsow, wiem bo sam sie dalem nabrac, ale nie padlem :P 77 knightem siedzialem tam 30 sec z Strong mana potionami wyrabialem :P wyszedlem majac 44 hp xdd
|
Nie wyrobisz z zadnymi potionami. Dragi i Gsy może i się kłuca ale wystarczą razem na bardzo długo bo i tak drag bije z ognia dopoero jak ktoś tam wejdzie.
|
Cytuj:
|
Racja, nawet 140lvl knightem chcąc rozbić trapa trzeba up/down
|
Nie lubie ubijania bez powodu, ale przyznam że film kozacki XD
|
Cytuj:
Tylko cieciu 77 knight nie moze uzywac najmocniejszych potionkow Owned |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
???????????? |
Macie może więcej takich filmów? Chętnie bym sobie obejżał więcej, ale na 8.1 żeby były.
|
Kris
10/10 Film wymiata Celesta sie chowa przy tym:p Szkoda, że lot niedopisał w postaci itemków jakiś.
|
Cytuj:
Trap całkiem całkiem. Śmieszne było zdziwienie nagrywającego gdy koleś 50 lvl wyszedł xD |
Świetny filmik! Smiesznie to wyglada - biegnie ziomek, jeb do dziury, i juz same resztki ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'Obecnie masz 750 życia', 50~ knight?:< |
Kurcze Nie mogę otworzyć tego filmiku -.- wszystkie inne normalnie się otwierają a ten jak odpalam wyskakuje błąd z play*****(od tibiacam Tv Nie wiem czemu
Ps: Nie chodzi mi o to , ze to wir albo coś , po prostu jakiś problem techniczny(mówię tak na wszelki wypadek, żeby nikt się nie przestraszył) |
Jak kiedyś koleś mnie chciał w ten sposób zabić, to zrobiłem tak, że sam go tam wrzuciłem 8o
|
już raz widzałem taki filmik, tylko że wtedy gość zabił kilka ~70 lvli.
Może ne bardzo twórcze ale może być :> |
Cytuj:
OWNED! Film fajoooooooooszki! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |