![]() |
Pkowanie na Aldorze With Gay Team
Pierwsza Część :
http://kerloth.republika.pl/pkowaniekity.rec Druga Część : http://kerloth.republika.pl/hehe.rec Pozdro for Sir Celestie za spier.... z pola bitwy :D (Walka ciągła się jeszcze z 15 min , później przyłaczył się jeszcze 80+ i 50+ knight skończyło się to śmiercią całej Ekipy (oprocz Sir Celestie ) :P Aramis padł przez laga ( brakowało 11 minuty do resa :D ) 13.11.2004 08:44:43 CET Killed at Level 25 by Xrio tonny and by Jekyll Damon padł z braku uhów . 13.11.2004 08:42:42 CET Killed at Level 21 by Jekyll |
Bardzo fajny filmik B)
|
I przekroczony godzinny transfer... :(
|
nie moge ściągnąć filmiku jak bedziecie jeszcze raz pkować na Aldora moge się dołączyć weźcie się zgłoście do mnie na GG :P 2905757 32 paladyn
|
HuHuHu
No niezle.. mega mi sie to podobalo- najpierw pewniaki pkują w 20u a potem 2 gosci podchodzi i robi im sajgon:D:D hahaha mega mnie to rozwalilo:P. AAaa.. mialo byc tak pieknie:P:P. Ale ogulnie filmiki bombA.
|
serwer do dupy...~!
ej wez ten film na lepszy serwer!!
bo to mnie wkur...! "Przekroczony transfer godzinny" |
Ale hardcore :evul: Dawaj wiecej ;)
|
Tak trudno założyć ftp na lycosie i mieć spokój z transferem?
|
yeaaaa
yea super film oł yeaaaaaaa
|
Moze ktos kto juz sciagnal film rehostnie go?
|
najlepsza ta bitwa na koncu. gratz niezle wam szło. Do czasu.. Ale niele się trzymalicie.
|
Ogolnie nie popieram PKowania ale film byl extra. Zwlaszcza pod koniec.
Bylem pewny ze dedniecie jak sorcowi zabraklo sd. |
:kat: X( nienawidze PK
|
Niom rehost by sie przydal...
|
Rehost Pliz Pliz :tongue: :tongue:
|
Wypas filmik, mam nadzieję że zobacze jeszcze jakiś w waszym wykonaniu!!!
|
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
|
Cytuj:
|
dobre:P ale chodzi mi ten aby hahaha
|
:)
>> [email protected] <<
To moj apoczta, napewno osoby ktore to sciagly moga mi to przeslac, sam gram na aldorze i jestem bardzo ciekaw tego filmiku, no ale niestety nie moge sciagnac...:(( |
|
Drugi REHOST TEZ NIE DZIALA
OMG |
Może by tak rapidshare.de??
|
Rehost Please :D no dawajcie inny host bo ten jest niczego... :o
|
14-11-2004, 15:14
I po co wznawiac temat? |
@ up
OMG Po to że chcialem obejzec filmik z servera na ktorym nie tylko ja gram ;p |
"Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje."
Chłopie plx rehost to rapidshare . |
I nikt nie da poprawnego linka? Czy tak trudno wsadzić na rapidshare?
|
@up: taki madry to czemu sam niezrobisz... -.- ale fakt po co odswiezacie stare tematy?! Za to sa pkt karne czasem. ja mam jeden filmik z tego sciagnalem jakos.No ok ale i tak temat jest stary wiec nikt nie da rehosta bo autor juz dawno tu nie zgaglada pewnie.
|
Cytuj:
Pomyśl później napisz! :baby: |
@ten .... kto to odświeżył
PMuj tego typka co założył ten temat, albo tych co rehostowali, teraz zacznie sie nabijanie massowo postów "REHOST PLX, ME NOOB plax" |
Zajedwabisty filmik ladne pekowanie :))
|
OMG archeolog się znalazł -.-
Może w międzyczasie skasowali mu konto? A Ty teraz się czepiasz. Minęło jakieś 7 miesięcy, sporo czasu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |