![]() |
Pl vs Swe
.............. :d
|
haha dżołk niczym z big brothera
|
Polend Liders :ddddddddddd
Do Boju Polsko!!!!!!!!! |
super! mam jusz 8 lvl. Przez swieta zrobie pg -dobije 10 lvl i wchodze w to hlopaki:) Polisz power!!!
|
................. ;d
|
hahaha czy wy to ten biało-czerwony team który leciał wczoraj z firkiem na thais? xD
|
......... :d
|
NA elysi ma sie rozumiec?moze sie pobawie z wami xd
|
......... cdn.
|
lepiej zeby szwedzi rządzili niz takie dzieci jak ty?
|
Wiesz co Ci powiem. Ty zadałeś pytanie czy napisałes zdanie oznajmujące? A tak wogóle to lepiej by rządzili Polacy niż Szwedzi.
|
taa lepiej zeby rzadzili polacy, wtedy bedzie latwo dojsc do wladzy x[
|
omg... naprawdę tracę wiarę w Polskę
|
.>>>>><<<<<<. xD
|
wbijcie jakies 40+ i wtedy zakladajcie guild. Bo teraz to wy nic nie zdzialcie ;D 3 noob chary hlvl z Wri i lezycie :p<HAHAH>
|
Właśnie potrzebujemy 1 vicka. Jak będziemy juz znani to wyzsze lvle beda dołączać. Proste. Aha i nie mów tak bo gromada 10 lvli (20 osob) zrobi takie combo ze nawet h lv padnie
|
szkoda mi ciebie ....
|
Jeżeli będzie was 25 osób i zabijecie jakiegoś 50 poziomowego gracza stawiam wszystkim Browar tylko nagrajcie film i powodzenia xD
|
25 osob lekko by dało rade. Kilka sioherów i kogoś zeby summonka rzucił i bomby zeby trap byl.
|
Cytuj:
HAHAHAH 10 lvl z rozdzki bd cisnac (bo nie maja z czego innego :D) to na ture gora zadacie 300 :D a hlvla zeby ubic musicie miec lvl przynajmniej do summonow. P.S. 1 ue i cala ekipa pada :D |
taaa pl u wałdzy... apokalipsa
|
Jak wbijesz przynajmniej 35+ to sie odezwij. koniec tematu !!
Kto dalej napisze jest Noobem. |
Cytuj:
Wierze w was że dokopiecie im i zawsze od czegos trzeba zaczoc (10lvl) aby dosc do władzy (100lvl):cup::cup::cup: trzymam kciuki zrubcie tak z ich flagom:swe::kat: |
nie wiem mam się śmiać czy płakać ..?
|
lepiej dolacz do polakow!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dla Twojej wiadomości okolo 45 ek zaczął lać z innym szwedem polaków. Tanaka lał go, na to przyleciał Arioc Scalp z kimś tam i po za dymie. Ta co przybiegła z Ariocem wybila all polaków z pk z sd.
|
Oni chyba chcą iść na Ilość a nie na Jakość...
|
Cytuj:
polacy gurom :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: za Polske 10lvl:wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::wiki ng::wiking::wiking::wiking::wiking::wiking::wiking ::wiking: 40 lvl:berserk: =;(;(;(;( 40lvl niech idze do mamusi albo po smoczka:baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
ta polacy "gurom" i juz wiemy czemu nigdy nie są ...
|
o ja pierdole ile sie tu dzieci z planami zawladniecia swiatem naroilo...
|
Cytuj:
też padłem na ten widok, gdy firek wali tekst "dobra chłopaki, lecimy na thais" :D Cytuj:
|
Po co polakom władza? Wystarczy że byśmy byłi szanowani...
|
Daj Ariocowi 10kk to Ci zacznie cale Wri Dzień Dobry mówić. Pełen szacunek. <ironia>
A I misiuu z Firkiem bylo tam moze 10 osób. A w thais bylo 29. W tym okolo 50 lvl Polak. |
Cytuj:
|
Cytuj:
/ironia/ |
Cytuj:
|
mówcie co chcecie - Firek jest the best - ma jebany fantazję:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |