![]() |
Dno i piach.
|
Nie podoba mi się.
Smok w ostatnim obrazku chyba nie jest paintowym smokiem? ;d Ogółem: fee i blee. 3/10- na zachęte[nawet nie wiem czemu- chyba dlatego, że jestem w humorku ;d] |
Pff..
Wyjdź i nie wracaj, szatański pomiocie! |
szczerze? myslalem, ze to bedzie fajne, po tej kampani reklamowej w twoim opisie.
srednie. |
Od pingwinów wara!
|
Zal pelno bledow ort i paint
|
zajebiste rób dalej jeden z lepszych fake ;)
|
Ale nie zaprzeczycie, że paintowy atak jest fajny.
|
@up
Tak! Jest fajny(inaczej). Takie głupie ,że mnie rozśmieszyło... =] 4/10 |
Takie głupie, że aż fajne. Nudne, i ściągnij chociaż gimpa, bo paintowe efekty są bleeee
|
Te niebieskie coś to mocz czy co? Bo wygląda jakby ten mag popuścił.
A ten smok się zrzygał? Suuper. Nudne. Poniżej przeciętnie. 3/10 można dać. |
Taka słodka nazwa to dam 2/10 :<
|
"...Poczułem strach czytając tytuł, lecz prawdziwa groza nastąpiła po obejrzeniu treści..."
|
zal zal zal zal zal zal i tak dalej i dalej az do konca swiata 1/10 efekty paint :(
|
Cytuj:
Więc nie łamie regulaminu -.- @down: To jest .png o.0 |
Haha.
Nawet śmieszne. Rób efekty gimpem ;) I zapisuj w PNG nie JPEG @Undeadzik Co to DOF ? |
Cytuj:
"... Groza ta prawie wcale mnie nie opuszcza w dzisiejszych czasach..." ;p |
Stfu!!
1/10 za chec do zycia |
@komunista
Ty grasz w dofa bo taki jeden gosciu ma tam taki nickname ? :p pewnie to tylko zbieg okolicznosci :D |
Cytuj:
@top: D - N - O |
A mi sie podoba ;)
7/10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
@top: Zapomniałem dać znaczorsów - 0,5/10 - za te 5 minut poświęcone fejkowi. |
Cytuj:
|
Jakby mi płacili dyche od każdego pokemona na tym forum to nie siedział bym przed kompem tylko pływał bym z laptopem na materacu w basenie i sączył drinki z dziewczynkami.
@Kaszek: Ja mu tylko lojalnie tłumacze mój wybór. |
@All up
A wiecie, że forum to nie IRC? Oby dwaj jesteście debilami.. |
Wreszcie coś fajnego. Róbta dalej.
|
dla mnie tam fajnie :P
w końcu to paintowy mag xD 7/10 |
Nie ten dział...Bo narazie jest to fake ...
|
Cytuj:
Boshe, ile jeszcze takich ludzi w tym temacie... n/c @topic: Eee...Rób co chcesz xd |
<-
Djutrala spajoszty ! spajota ?
Lodowy lodowy pingwin jestem lodowy lodowy pingwin JE JE 4/10 |
Przygody pingwinka skurwysynka?
|
A mnie sie podoba XD Zupełnie inny niż każdy inny na tym forum... Wydaje mi się , że te efekty paintowe były celowe ... To nie ma być hiper diper najpiękniejszy fake ... jak nie czaicie tego humoru to sztywni jesteście i tyle xD >>>> wiem , że zostane zbluzgany , ale tak myślę : D <<<<
@down Nom , a ty spammerze? Chciałem odświeżyć temat , bo czekam na next parta - autor nie powiedział , że nie dokończy... A ty sam jesteś żałosny wzorując się na pro evul super użytkownika tego forum pisząc 1 słowo naśladując innych ; } pzdr~ |
Arczeolog?
|
To jest bardzo tragiczny a zarazem śmieszny i nOObski Fake'i jaki widzialem..
hahahaha:D ;(Popłakać To mało ;( Oceniać nie ma czego.. prolog:confused: |
Cytuj:
@Fake mi sie ten Hipek czarny podoba Prawie jak brazyl xDDD Jak znalazles to co napisalem ^^ Uderz w puchar! Rup rup dalei! |
Nie słuchaj ich! Ten pingwin ma niezłe teksty, fabuła też OK. 7/10 Rób dalej!
|
Cytuj:
Jak cię przez dłuższy czas nie będzie, forum będzie lepsze... I twój post to kompletny spam... @TOPIC + Paintowe efekty (fajnie wyszły) + Przynajmniej można się trochę pośmiać ;) + Tekst - Nie zauważyłem 8/10 |
Wyraźnie masz zaburzony system oceniania i wzrok, bo nie potrafisz zauważyć daty powstania postu, cienkiej fabuły, wtórności tekstów i braku własnej sklejki. Bo własną sklejką nie nazwę pustego pola trawy, wejścia do Amazon Camp i trzech-czterech outów na krzyż. Za co niby to 8/10? Za efekty z painta, cienkie jak barszcz za PRLu? Za humor, który kładą na łopatki nawet nieśmieszne dowcipy o Chucku Norrisie? Za tekst to chyba dodałeś tylko i wyłącznie dlatego, żeby zwiększyć ilość plusów. A minusów od cholery można z miejsca zauważyć nawet się nie przyglądając - chociażby za gówniany outfit "murzyna" i pustkę na polu. Dobrze ci radzę - zanim zaczniesz cokolwiek oceniać, naucz się znajdować plusy i minusy.
Howgh. @down (next page) Mi do tego tyle, że może i lubię czytać kretyńskie posty, ale nawet ja mam pewne granice. A taka skala ocen to już żałość na całej linii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |