![]() |
Życie na no-pvp.
No-pvp to servery graczy o super umiejętnościach , nie grają na serverach tego typu nooby.
Film oczywiście nie mój. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/38722 |
"rzal i bul"
Ja sam gram na noo(b)n - pvp i widze takich ludzi, ale kur** 216 lv robi coś takiego ? |
HAHAHAHAHHAHAH kto mi zaufa !!!
najleprze jest to ze jak ktos połozy słabe on mówi oszust MUAAASHHHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
NOm nuuB-pefAUpe śmierdzi, niegrajcie tam bo, som tam same nouby!!!1!!11!11!
Noob występuje na każdych światach i pvp, pvp-e i non-pvp... To, że wy gracie na pvp, to myślicie, że jesteście lepsi od jakiegoś h-lvl na n-pvp ? Dla mnie takie wypowiedzi są śmieszne... A co do tego gościa, idiota nie powiem, ale tak samo mógł być na jakimś servie pvp... |
To ja se moge powiedziec tak: "nie graccie na pefaupe bo tam som pekeży !1!!!oneone I morzna padnonc i stracic sfoje eku !11!!oneone" :D
|
Cytuj:
Znam go... Ale normalne, ze w thais co chwila widac "oddam eq za zaufanie" "Oddam mame za zaufanie (dodaje siostre gratis)" etc... |
hahah ale sie usmialem hehe:D pozdro xd
|
Cytuj:
Dzisiaj zostalem oszukany przez gracza [CHAR]Ancient Shadowbolt[/CHAR]:/ Uwazac na niego:] pzdr |
:)
dobre, dobre ;)
|
Cytuj:
EDIT: Zobaczylem filmik, i ... poprostu tragedia. Nie wiem czy koles sobie robil zwałe, może miał hacka, może jakieś dziecko dostało na urodziny 200lvl od rodziców. Ja na miejscu kręcącego wrzuciłbym film na forum tibii.com i pokazał, jakim koleś jest idiotą. |
Nie rozumiem dlaczego tacy ludzie jak psyhopatka twierdzą, że na non-pvp grają same nooby. Jak twierdzisz, że ktoś kto ma na non-pvp 100 level nie wbiłby na pvp nawet trzydziestego to na pewno byś z nim wygrała solo.
|
Tak jest jak na serwerze grają polacy lub serwer jest przez nich opanowany ;]
morał? I dont like PPL : o |
Cytuj:
fail _/ |
Bardziej zalosne na tym filmie, to są te dzieci które napiszą list do cipa i, że wlepią mu bana ...
17:01 Lord-Neko [56]: Kazik Waleczny [22]: MOJ BRAT PRZEZ NIEGO RYCZY !!! ^^ |
Jak dla mnie bardziej zalosne sa posty psyhopatki, super masta pefaupejczyka.
|
nic nowego?
|
Ja jakoś takich problemów nie mam bo:
- nie bije innym potworów - nie wpieprzam się na resp - nie kradne - nie oszukuje - nie bije all skuli pod dp Nie robisz tego i na pvp sobie poradzisz... |
@up
Niestety na niektórych światach pvp można się zesrać od PA i właśnie przez to PA ludzie przenoszą się na przeludnione non-pvp. |
Już nie mówcie, że Non-PvP jest takie święte... Szczerze mówiąc krótko grałem na Non-PvP, bo nie wytrzymywałem tam nerwowo... Jak se przypominam te akcje jak ludzie w*******ają się na expowiska, kradną loota itd. to mnie krew zalewa. Na PvP dla mnie jest o wiele lepiej, a te sytuacje, które wymienił X3R3 u mnie nigdy nie miały miejsca. To też zależy od servera, na jednym jest PA, na drugim nie ma...
|
17:50 Kazik Waleczny [22]: MOJ BRAT PRZEZ NIEGO RYCZY !!!
Own3d :D |
Cytuj:
Rozwalił mnie ten post xD zgadzam się z tobą po części, ale zamiast obrzucać się błotem które servery są dobre a które nie powinniście przyznać ze każdy z nich ma swoje plusy i minusy, ja osobiście wole pvp ponieważ lubię wojny, a PA mogę szczerze powiedzieć nie jestem, mimo że jestem w gildi która rządzi serverem, gdyby nie zamiłowanie do walki to pewnie wybrał bym no-pvp, @btw o jakim incydencie qel i margamiego mówisz o0? |
11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie
11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie ahayhayahayha yco za czlowiek rofl ciekawe czy dal temu 122 to, co powiedzial |
Cytuj:
To wszystko zależy od szczęścia. Pamiętam, jak moim 60 ed musiałem płacić 130 rp, za to, że wszedłem na dragi na ank zobaczyć, czy ktoś tam expi. Nie było żadnego listu, labela itp. Po prostu wszedłem, on wyszedł z dl i mnie zaczął nadupcać ;D. Musiałem płacić chyba z 10k. To, czy złapiesz hunta czy nie, zależy prawie tylko od szczęścia. |
co do 1 posta
to nie ma serverów Noob-PVP tylko Non-Pvp.. wiecie ja też zaczynałem grę na Non pvp bo nie lubiłem pkowac... |
@Psycho
Już w paru takich tematach tłumaczyłem ci że wszędzie są plusy i minusy. @Xere Zgadzam się z tobą w 99% :) @Film Są ludzie i taborety... |
Cytuj:
hahahahahahahah nie mogę sorry za offtop ale mam z tego taką zwałe xDDDD no cóż dobrze że mojej rl lasce passów niedaje mimo ze gramy na 1 servie xD @edit swoją drogą widziałem qel i nie pogardził bym taką xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |