Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Życie na no-pvp. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169865)

psyhopatka 28-03-2008 12:42

Życie na no-pvp.

No-pvp to servery graczy o super umiejętnościach , nie grają na serverach tego typu nooby.
Film oczywiście nie mój.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/38722

Slovik 28-03-2008 12:48

"rzal i bul"

Ja sam gram na noo(b)n - pvp i widze takich ludzi, ale kur** 216 lv robi coś takiego ?

pol-lop 28-03-2008 13:00

HAHAHAHAHHAHAH kto mi zaufa !!!
najleprze jest to ze jak ktos połozy słabe on mówi oszust MUAAASHHHA

Couranger 28-03-2008 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 1975828)
HAHAHAHAHHAHAH kto mi zaufa !!!
najleprze jest to ze jak ktos połozy słabe on mówi oszust MUAAASHHHA

hehe nie ma to jak noob pvp xd

PLEBSTER 28-03-2008 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1975819)
"rzal i bul"

Ja sam gram na noo(b)n - pvp i widze takich ludzi, ale kur** 216 lv robi coś takiego ?

nie lvl zdobi gracza ;D

qq2 28-03-2008 13:40

NOm nuuB-pefAUpe śmierdzi, niegrajcie tam bo, som tam same nouby!!!1!!11!11!
Noob występuje na każdych światach i pvp, pvp-e i non-pvp...
To, że wy gracie na pvp, to myślicie, że jesteście lepsi od jakiegoś h-lvl na n-pvp ? Dla mnie takie wypowiedzi są śmieszne...
A co do tego gościa, idiota nie powiem, ale tak samo mógł być na jakimś servie pvp...

Undeadzik 28-03-2008 14:10

To ja se moge powiedziec tak: "nie graccie na pefaupe bo tam som pekeży !1!!!oneone I morzna padnonc i stracic sfoje eku !11!!oneone" :D

Straherito 28-03-2008 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ricki (Post 1975874)
ACC BUYER :baby::baby::baby::baby:

Gowno prawda :S

Znam go... Ale normalne, ze w thais co chwila widac "oddam eq za zaufanie" "Oddam mame za zaufanie (dodaje siostre gratis)" etc...

KozkaOpole 28-03-2008 15:08

hahah ale sie usmialem hehe:D pozdro xd

Groo0oosZ 28-03-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1975895)
Chcecie zobaczyć noobów na NoN-PvP? Idźcie na Candię! Jest strasznie... K*rwa jest strasznie! Wogóle nie można expić bo takie laggi (z przepełnienia) i tyle noobów jest... Albo nie, lepiej nie idźcie bo jeszcze bardziej mulił server będzie. Dodajmy jeszcze o masskickach. Najgorszy serv jaki kiedykolwiek powstał... Można by rzec "Kunszt Noobowstwa".

Zgadzam sie candia to najwieszy syf! Powinni usunac ten server xD
Dzisiaj zostalem oszukany przez gracza [CHAR]Ancient Shadowbolt[/CHAR]:/
Uwazac na niego:]
pzdr

Makasto 28-03-2008 15:16

:)

dobre, dobre ;)

mc200 28-03-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1975895)
Chcecie zobaczyć noobów na NoN-PvP? Idźcie na Candię! Jest strasznie... K*rwa jest strasznie! Wogóle nie można expić bo takie laggi (z przepełnienia) i tyle noobów jest... Albo nie, lepiej nie idźcie bo jeszcze bardziej mulił server będzie. Dodajmy jeszcze o masskickach. Najgorszy serv jaki kiedykolwiek powstał... Można by rzec "Kunszt Noobowstwa".

Lagi sa na wszystkich non-pvp, ba nawet na niektorych pvp tez juz sa kicki, lagi, freeze. A co do noobostwa to tez sa na kazdym swiecie, gralem kiedys na refugii to tam bylo 2 x wiecej noobw niz na astera, naprawdę :) W tym 89% polaków ;D

EDIT: Zobaczylem filmik, i ... poprostu tragedia. Nie wiem czy koles sobie robil zwałe, może miał hacka, może jakieś dziecko dostało na urodziny 200lvl od rodziców. Ja na miejscu kręcącego wrzuciłbym film na forum tibii.com i pokazał, jakim koleś jest idiotą.

Vlad Dracula 28-03-2008 16:26

Nie rozumiem dlaczego tacy ludzie jak psyhopatka twierdzą, że na non-pvp grają same nooby. Jak twierdzisz, że ktoś kto ma na non-pvp 100 level nie wbiłby na pvp nawet trzydziestego to na pewno byś z nim wygrała solo.

Cery 28-03-2008 16:41

Tak jest jak na serwerze grają polacy lub serwer jest przez nich opanowany ;]

morał?

I dont like PPL : o

Mazur199 28-03-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1976096)
Tak jest jak na serwerze grają polacy lub serwer jest przez nich opanowany ;]

morał?

I dont like PPL : o

PPL oznacza people, nie pl wiec

fail _/

ProGejmer 28-03-2008 17:05

Bardziej zalosne na tym filmie, to są te dzieci które napiszą list do cipa i, że wlepią mu bana ...

17:01 Lord-Neko [56]: Kazik Waleczny [22]: MOJ BRAT PRZEZ NIEGO RYCZY !!!
^^

Askaral 28-03-2008 22:53

Jak dla mnie bardziej zalosne sa posty psyhopatki, super masta pefaupejczyka.

Caruel 28-03-2008 23:42

nic nowego?

psyhopatka 29-03-2008 07:18

Ja jakoś takich problemów nie mam bo:
- nie bije innym potworów
- nie wpieprzam się na resp
- nie kradne
- nie oszukuje
- nie bije all skuli pod dp

Nie robisz tego i na pvp sobie poradzisz...

Alanus Lutinum 29-03-2008 08:52

@up

Niestety na niektórych światach pvp można się zesrać od PA i właśnie przez to PA ludzie przenoszą się na przeludnione non-pvp.

Granteon 29-03-2008 09:22

Już nie mówcie, że Non-PvP jest takie święte... Szczerze mówiąc krótko grałem na Non-PvP, bo nie wytrzymywałem tam nerwowo... Jak se przypominam te akcje jak ludzie w*******ają się na expowiska, kradną loota itd. to mnie krew zalewa. Na PvP dla mnie jest o wiele lepiej, a te sytuacje, które wymienił X3R3 u mnie nigdy nie miały miejsca. To też zależy od servera, na jednym jest PA, na drugim nie ma...

Sisil 29-03-2008 17:53

17:50 Kazik Waleczny [22]: MOJ BRAT PRZEZ NIEGO RYCZY !!!

Own3d :D

Propan Butan 30-03-2008 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1977042)
Hoho! Wolne żarty! A gildie PA, które hunca innych za to, że żyją? Dlatego PVP jest do dupy. W każdym razie w tej grze. Na Arcanii jest koleś o nicku Aata Arhari. Wiesz co robi? Wejdź sobie na na wydarzenia z Arcanii to zobaczysz. Nie gram na PVP. Bo nie chcę grać z popierdoleńcami typu Vision i Dusks, albo właśnie Aata. Dodajmy jeszcze do tego wojny na tle narodowościowym, które mi bardzo nie odpowiadają, ponieważ jestem za ogólną zgodą i pokojem. Przykładowo jestem jednej gildii z razem z Polakami, BR, Niemcami i Szwedami. To jest integracja debile, czyli coś, czego wy na tym waszym pękającym w szwach od zła PVP nigdy nie doświadczycie. Na Furorze przynajmniej piorą się Polacy z Polakami, ale sposób w jaki to robią, żal dupę człowiekowi ściska. Mogli by się powyzabijać nawzajem na servie zwanym Real Life. Nie mówiąc już o incydencie z Qel i Margrami... A wy sobie grajcie na tym waszym pvp, róbcie dżihady na daramie, dawajcie paymenty za życie i hunćcie za narodowość. Opinię o nas wśród innych narodów, robicie właśnie wy. Rzec by można, że cały system PvP, a zwłaszcza system deadów jest Kunsztem Ch*jostwa w porównaniu do takiego WoWa. Ta gra ryje wam banię dzieci wojen. Otoczenie, które śmie mieć inne zdanie niż wy, widzi to bardzo czytelnie. Że wam już się tyle rzeczy pod deklem od tej Tibii poprzestawiało, że nawet nie potraficie się poprawnie wysłowić.

http://img176.imageshack.us/img176/9...aarharifq9.jpg

hahahaha

Rozwalił mnie ten post xD zgadzam się z tobą po części,
ale zamiast obrzucać się błotem które servery są dobre a które nie powinniście przyznać ze każdy z nich ma swoje plusy i minusy, ja osobiście wole pvp ponieważ lubię wojny, a PA mogę szczerze powiedzieć nie jestem, mimo że jestem w gildi która rządzi serverem, gdyby nie zamiłowanie do walki to pewnie wybrał bym no-pvp,

@btw o jakim incydencie qel i margamiego mówisz o0?

siniestro 30-03-2008 11:24

11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie
11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie

ahayhayahayha yco za czlowiek rofl
ciekawe czy dal temu 122 to, co powiedzial

Hugo 30-03-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1977041)
Ja jakoś takich problemów nie mam bo:
- nie bije innym potworów
- nie wpieprzam się na resp
- nie kradne
- nie oszukuje
- nie bije all skuli pod dp

Nie robisz tego i na pvp sobie poradzisz...

Nieprawda.
To wszystko zależy od szczęścia.
Pamiętam, jak moim 60 ed musiałem płacić 130 rp, za to, że wszedłem na dragi na ank zobaczyć, czy ktoś tam expi. Nie było żadnego listu, labela itp.
Po prostu wszedłem, on wyszedł z dl i mnie zaczął nadupcać ;D.
Musiałem płacić chyba z 10k.
To, czy złapiesz hunta czy nie, zależy prawie tylko od szczęścia.

G17 30-03-2008 13:38

co do 1 posta

to nie ma serverów Noob-PVP tylko Non-Pvp..
wiecie ja też zaczynałem grę na Non pvp bo nie lubiłem pkowac...

Dawergo 30-03-2008 18:23

@Psycho
Już w paru takich tematach tłumaczyłem ci że wszędzie są plusy i minusy.

@Xere
Zgadzam się z tobą w 99% :)

@Film
Są ludzie i taborety...

Propan Butan 30-03-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1979012)
Margrami spotkał się z Qel w RL
Zakochał się w niej
Dał jej passy
Ona go Zrookowała xD

Oczywiście jej wielbiciele temu zaprzeczają na wszystkie możliwe sposoby...

I tak memberzy tych gildii są siebie warci... To jest Chore i poj*bane...

hahahahahahahah nie mogę sorry za offtop ale mam z tego taką zwałe xDDDD no cóż dobrze że mojej rl lasce passów niedaje mimo ze gramy na 1 servie xD

@edit swoją drogą widziałem qel i nie pogardził bym taką xP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51.