![]() |
Mężczyzna w ciąży. Niemożliwe?
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5061019.html
Jestem tylko ciekaw czy dostał obiecany 1,000,000 $. |
Cytuj:
Nonsens, nie mężczyzna a kobieta. I w dodatku mężata. Ale trzeba mieć najechane w mózgu... |
Photoshopped.
|
To nie mężczyzna.
@down: hahah tamton na dole nie rozumiesz???? haahhahah :D :D :evul: |
hah a wyglada jak mezczyzna ogolila sie i tyle bo czym facet moze zajsc w ciaze w ktora dziure trzeba wlozyc to... no wiecie co
|
podobno ten "facet" był wczesniej kobietą i mial zenskie narzady.. :confused:
@down mozliwe, ja tam ginekologiem nie jestem... :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale wy macie tematy na tym Forum :P
A powracając do tematu, to założę się że dziecko po przyjściu na świat będzie miało przerąbane :( W szkole będą się do niego czepiać że urodził je ojciec, będą się z niego śmiali itp.. Rozumiem że razem z żoną chcą mieć dziecko, ale decydować się na coś takiego?! Ona nie może mieć dziecka, a on może je urodzić?! Jest coś takiego jak adopcja, ale po co, skoro można łamać prawa ustanowione przez naturę? To lekka przesada, a takiego człowieka nieda się zrozumieć, nawet podchodząc do tego logicznie. Zapewne ten osobnik zrobił to w pewnym sensie dla pieniędzy, a dziecko nie jest jakąś pieprzoną zabawką, tylko istotą żywą, którą powinna począć kobieta, a nie mężczyzna. "Głupota ludzka nie zna granic, a dla pieniędzy człowiek zrobi wszystko." - Więc co się dziwić? PS. Rozumiem że ten facet był wcześniej kobietą, ale bez przesady! Skoro chciał być mężczyzną, to nie powinien robić tego, co ma robić kobieta! Pozdrawiam Yoh92 |
Cytuj:
"widzialem twoja mame, fajny pan" |
Jak będę mieć tasiemca to też będę w ciąży?
|
Cytuj:
|
Ciekawe gdzie on wsadził freda. :D
Tak na serio to to chore jest i tyle, nie ma racjonalnego wytłumaczenia. |
@ UP
Jest racjonalne wytłumaczenie, ta osoba była kiedyś kobieta i postanowiła zostać mężczyzną- po jakiejś terapii hormonalnej, operacji usuniecia piersi , wytworzenia członka może już jako tako funkcjonować jako mężczyzna. Ale jak się okazało nie usunęli mu macicy i reszty kobiecych organów rodnych, dlatego gdy odezwał w nim się w zew natury postanowił to wykorzystać... Mimo tego sztucznego flaka co mu przyprawili. Wytłumaczenie jak najbardziej racjonalne i prawdopodobne. |
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że jest to.. Hmm.. Wbrew naturze.? Ciężko powiedzieć, czy to bradziej kobieta czy mężczyzna. Zreszą to bardzo rozległy temat i każdy tu może mieć inne zdanie. Z że to forum jest jakie jest.. Ehh.. Szkoda w ogóle zaczynać taki temat. @Marcin24 Click.. Click.. Boom.! <kulka> |
@ Yoh92
No masz racje, jak sie dowiedzą że go ojciec urodził to będą sie z niego śmiali w nieskończoność. Nie wiedziałem że można płeć zmienić xD |
Marcin, nie wstyd ci tak pisać o rodzinie na forum?
@Voon Aculion sry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Michoss: Widzisz co żeś narobił, wystarczy że sie pojawiłeś i kick ; (( A, i jeszcze jedno, albo popraw na arculin albo zostaw samo voon, wkurza mnie ten nick. |
Pokazywali to w faktach.Ten facet był kiedyś kobietą, tylko zrobił się mężczyznom, w sumie totalna głupota, to mogło się tylko zdarzyć w Ameryce...
|
Cytuj:
|
O lol, miałem z tego polewke ostrą przez jakieś10 minut xD
Ale dziecko faktycznie będzie fajne ^^ "Jak dorosnę będę taki jak mój tata, on jest moim idolem" :D:D |
Jak dla mnie to żeby facet urodził dzieciaka jest dla mnie fizyczni i psychicznie niemożliwe :P
Ale żal mi troche dzieciaka jak później będą po nim jeździć. |
cześć mamo...yyy...tato?mamo?
|
fajnie jest miec dwie matki...
btw być transwestytą to wg zboczenie i zjebanie juz do konca, to tak jakby kupic psa i przerabiac go na kota bo sie nam znudzil:S |
"Czesc moje kochane mamusie pojedziemy gdzies dzisiaj ?" :D
idiotyczne, wbrew naturze...gelt dokoncz :p |
http://img403.imageshack.us/img403/232/hahahazp6.jpg
Kto o zdrowych zmysłach zmienia swoją płeć? I po co? Urodziłem się taki a nie inny, i dla mnie jest to naturalne. Niewiele mamy w tej sprawie do gadania... a tu proszę. Btw. jego żony też nie rozumiem, ona ciągle do końca nie wie, czy jest homo czy też nie :D |
Widzę, że wiele osób nie bierze pewnej rzeczy: ludzie którzy zmienili płeć robią to, bo czują się uwięzieni w swoim ciele. W ich wypadku wygląda to tak jakby.. Hmm.. Umieścić umysł kobiety w ciele mężczyzny. Czuje sie ona nieswojo, nie podoba jej się to, nie akceptuje się. Skoro oni mają się czuć lepiej w swoim ciele, to czemu nie.? Ciało to tylko powłoka. Ważne, żeby psychicznie czuli się lepiej.
@wszyscy co pisali coś o mojej rozległej wiedzy No cóż.. To jest moje aktualne zdjęcie w avie, wcześniej zdradzałam więcej zarostu i ogólnie byłam deską.. Ale już nie jestem :-) I nie dokończę. Zapraszam na discovery bodajże. Tam są taki programy. Zresztą dużych szczegółów też nie mogę opowiedzieć, bo w sumie nie ma ich wiele. Zresztą.. Nie oszukujmy się, to obrzydliwe a ja jestem czuła :-P @down Rozdwojenie jaźni, ot co. ... Nikt mnie nie kocha i nie akceptuje x((( Idę się wypłakać.. |
Gelt
to czemu w niektorych postach piszesz jako ON : ] ? no to looz nawet w podpisie masz jako ON . |
Hahhh ale jajca ;)
Zapłodnienie pewnie in vitro i cesarka w 100%... Czego to juz sie nie mozna po tym swiecie spodziewac... Sorry stary mnie chujem karmil.. |
To pewno Smuggler z CDA. On lubi wycinać takie numery ( juz wiem dlaczego nie pokazał swojej facjaty ofc)
|
Cytuj:
|
Ten "facet" był na początku kobietą, która dokonała zmiany płci, zachowując swoje organy rozrodcze.
Człowiek pozostaje mężczyzną/kobieta niezależnie od tego jakie operacje przejdzie. To kobieta i tyle. Nie mężczyzna. |
Geez, ludzie, wy wiecie co czują transwestyci? Wyobraź sobie kurwa, że rodzisz się jako dziewczyna, każą ci śię malować itd, a ty czujesz potrzebe zagrania w piłkę czy kosza (przykłady wyssane z palca).
Dla mnie też jest to nienormalne, ale lepiej (dla takiego człowieka) dostosować swój wygląd do osobowości, niż cierpieć przez całe życie(i zapewne skończyć je samobójstwem). Dla mnie transwestyci są o wiele bardziej normalni, niż homoseksualiści. Choć i oni mają prawo do bycia innym, to moje zdanie. P.S.: Jestem katolikiem. @up A właśnie że on się czuje mężczyzną, ja pierdole, strasznie jesteście ograniczeni. |
Kopara opada <lol2>
Ten świat coraz bardziej wariuje... |
Cytuj:
@down Jak można być nikim.? o.O Zajrzyj pod spódnice i sam sobie sprawdź.. |
Ech dziwna historia...
Ale co każdy ma prawo żyć choćby był zmutowaną meduzą z Czarnobyla. PS: Gelt kim ty w ogóle jesteś chłopakiem czy dziewczyną, a może (hmmm) nikim (tak też może być jak nie wiesz kim jesteś)? |
Gelt jest chuopyczkIem ; d
|
Rozumiem, że ten osobnik czuje się kobietą, ale zachowajmy zdrowy rozsądek..
Skoro zdecydował się na zmianę płci, to robiąc coś takiego, zachowuje się jak kobieta, a nie jak mężczyzna. Jeżeli jego żona nie mogła mieć dziecka, to przecierz istnieje coś takiego jak "adopcja"! Założę się że dziecko przeżyje 12 lat i kiedy zacznie myśleć racjonalnie, a przy okazji będzie się domyślało po wypowiedziach "kolegów" w szkole, że jego ojciec to jego matka, popełni samobójstwo. Cytuj:
Cytuj:
- Widziałem twoich rodziców, ale wiesz.. Mieć dwie matki to wyczyn! - Twój stary! Zaraz co ja mówię?! Przepraszam.. Twoje stare! Oczywiście, nic bym sobie z tego nie robił, gdyby to było kłamstwo, ale w tym wypadku jest inaczej, ponieważ jest to prawda. Cytuj:
Aha, i tak na zdrowy rozsądek, nie można być nikim. Każdy jest kimś ;) Cytuj:
Masz rację - "To kobieta i tyle." Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Yoh92 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |