![]() |
180k/h~ na 56 Lvlu!
|
|
Exp wymarzony jak na ten lvl ale waste też piękne
|
Tibia stala sie prosta.
Wyobrazcie sobie ze macie 500k do zwastowania, robicie takiego 45 sorca expicie tam i z 500k zwroci wam sie conajmniej 300+/- a z 45 sorca zrobi sie 80+ w okolo tydzien. Ech... |
Jest waste jest zabawa.
Filmik ładny;d |
oO
Zrobił 124k w 38 min oO
ale też waste miał :D |
zrobil dokladnie 100k w 30 min ;d dobry exp ;) jakby byl z blokerem to tym bardziej :) a jak cos sie posypie to po czesci sie zwroci :)
|
no to tylko pokazuje mega zbalansowane postacie ;DD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie Zmarnowal 6 bp sd (niech bedzie 40k) + 8 bp strongow (9,2k) 50k tak? zwrocilo mu sie okolo ~15 ( juz nie pamietam co lootnal) Ale widac ze kolesiowi nie zalezy na hajsie tylko robi 2ga postac. Pamietaj ze 57 lvlem robic 180k/h to LEKKIE przegiecie. Czasami tyle nie robia 150+ RP albo EK ( oczywiscie nie mowie tutaj o expie assassin stars//e gran). To Ty zastanow sie co piszesz. Givemebacktibia 7.3 ew. 7.6 <3 |
Balnsacja rox. kiedyś jeszcze niedawno magowie narzekali ze Knight rox. Macie blansacje gdzie leczenie knighta za 700 hp kosztuje 250 gp a sorka/druida 5x mniej. Co z tego ze knight wali za darmo jak na bron musi wybulic i w chuj drogie leczenie. A w pvp knight ma downa... moze co najwyzej poglaskac inne profesje. ostatnio mi na 115 lvlu najebal 80 sorek. Zajebiscie ;]i nikt mi nie powie ze dalbym mu rade bo moje 4 uderzenia jego 1 exurka jego 2 sd moj 1 great health potion.
|
Cytuj:
Ty facet ale ty masz pvp ::D. Tylko pogratulowac :D po 4 uderzeniach exurka? Jakie ty masz skile ? 60/60? Co do filmu : niezle niezle :D |
To jest właśnie PG! Liczy się exp, a nie waste :>
|
Cytuj:
A czemu nie mówisz o assassinkach i granie? Sd to to samo... Jakbyś mówił o normalnym expie to jest z exori vis/flam/etc... Cytuj:
Cytuj:
Dobrze wiedzieć ze 80 sorc wali z sd po 300+ w pvp. Skille to pewnie były w promocji razem z postacią na allegro. Z tego co mi wiadomo balansacja miała tyle do tego, że nie chodziło tylko o pvp lecz też pvm... |
Hmm powiem tak mi tam balansacja wisi głęboko i cholernie mocno powieewa... robie chara for fun ... na non pvp żeby nie martwić się że ktoś jest lepszy odemnie tu wszyscy są równi (lvl się nie liczy..) ..
Co innego.... zauważyć trzeba że żeby 115 ek ładnie zciepał 80 ms (z full rare eq i full def) to musi mieć skille po 100+ (o wiele dłużej trenienia niż z mlvl u sorca)... i też nie zawsze jebnie mu za 200+... Myślcie niereaz. Coś to debata na PM z chęcią pogadam . ;) |
Knight nigdy nie zrobi takie pg jak sorc/drut - to samo dotyczy pala jedynym sposobem jest powiedzmy 100ek+150ed/ms na shared expie i duzo kasy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukm.. Ludzie po to są 4 profesje w tej grze i każda sie specyfikuje w czymś innym.. ED CZY MS Nie zarobia nigdy tyle kasy co knight na czysto na tych poczatkowych levelach ofc.. po za tym dobry exp MS CZy eD na początkowym lvlu zawsze jest z wielkim waste wiec nie wiem o co wam chodzi.. knight expi na + tylko wolniej |
Cytuj:
rofl'n'lol & lol3 |
Cytuj:
|
Tibia 7.4 please backkk
Tutaj robiłem cały dzień sdki aby pójść na tego draga i zwastować na nim cały bp ! To była gra http://img222.imageshack.us/img222/2860/dragsolojg2.jpg Albo z Tibii 7.5 to był czasy... http://img232.imageshack.us/img232/263/17lvluv8.jpg A teraz co? Wszystko idzie łatwiej i dlatego grają w tą grę jakieś dzieci które nie umieją się kulturalnie zachować. Bo jak by umieli to wszystko było by O.K @Koszyk patrz z kim rozmawialem ;d |
Zgadzam się z panem Cery tibia 7.4 i 7.5 to były czasy
|
Odkąd pamiętam zawsze były narzekania;D a to że 7.6 miało denerwujące SP, a to że zrobili różdzki. Pamiętam narzekania, jak zrobili schody do venore zamiast drabinek i się skończyło lurowanie. wiecie ile było płakania? Wasze gdakanie i sapanie co do "TIBIA 3.4525 back" nic nie dają, a jedynie zaczynają kolejne nudne tematy o historii.
|
@up
Ty tak sądzisz. Ja jestem zwolennikiem tibii 7.6. Szkoda, że cipsoft nie może zrobić serva 7.6. Co im zależy? Była kiedyś taka inicjatywa, ale wszystko olewają ;-). @down Spoko, ale gdyby zrobili jeden serv 7.6, nie likwidując żadnego servera 8.11 to nikomu by to nie przeszkadzało. Po prostu byłby wybór. |
Ale to dokładnie odnosi się do polskiego społeczeństwa-w 1970 ludzie srali gdy ktoś zadzwonił do domu, nikt nie miał niczego więcej niż dom i co miesiąc kartki na jedzenie, a teraz każdy 70 latek powie że chce wrócić do komuny, pomimo tego że niczego nie mieli i byli wolni jak ptaki w klatce.
Jeżeli ktoś teraz cofnął by tibie do 7.6 to znowu by były jęki, że chcą 8.1. Nigdy wszystkim nie dogodzisz(; @down weź przeczytaj ostatnie 25 postów:) |
@up Pograj sobie na otsach, co to za roznica jakby cipsoft zrobil serw pod 7.6?
|
@up
Sam sobie znajdź odpowiedź. A jak nie znajdziesz, to przynajmniej nic już nie pisz... @down No, dlatego nie zrobią - nie potrafią się przyznać do błędu. Poza tym jakby było 2k osób online, to mogliby zrobić drugi taki serv, wielke mi halo ;p. |
Cytuj:
Juz sobie wyobrazam kolejki na tym serwerze... Nie pogralbys na nim bez pacca... przypuszczam ze po blisko 2000 osob bylo by zalogowanych w pierwszych dniach serwera... @Cery Aris http://img132.imageshack.us/img132/9927/okurdejt7.jpg To bylo cos! 12 lvl beholder solo :D I jeszcze tibia GG zeby miec paccowski outfit <3 |
Cytuj:
W 1970 I sekretarzem PZPR zostaje Edward Gierek, ktory dzieki swoim znajomoscia na zachodzie zaciaga wielkie kredyty, ktore mialy sfinansowac liczne inwestycje w calym kraju. Pieniadze te jednak zostaly "przejedzone" i zmarnowane. Dlatego jesli dzis starsi ludzi mowia, ze za komuny bylo lepiej maja na mysli okres gierkowski, kiedy to praktycznie wszystko dostawano za darmo. Kartek zas zaczeto uzywac na szeroka skale na poczatku lat 80. To bylo by tyle z historii Polski ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
70% będzie chciało zobaczyć jak kiedys wyglądały outfity, gra itd po 10 minutach wyjdą |
ta i graj ponad rok na 7,6 a potem co? ludzie by chcieli addony , update itp wiec dlatego cipsoft niema w tym interesu
co do filmu to fajny exp :D ale mi by bylo szkoda kasy |
Cytuj:
edit, to tak samo jakbys mial wybierac na ktorym otsie grac. meczyc nudny podkarpacki czy isc na jakis 8.1? |
Cytuj:
Zawsze mnie bawiło jak jakiś dzieciak na forum opowiada jak to było za PRL'u ;o |
Cytuj:
|
To prawda ,że od kiedy mam stycznośc z tibią ( 2003r.) co upek było raczej narzekanie, ale czy to mi się tylko wydaje , czy może komuś jeszcze ,że ta gra zrobiła się poprostu nudna?? Ja wogóle przestałem wyczuwac tu jakiś klimat , bezsensowne klepanie potworków i tyle. Kiedyś jakoś było ciekawiej , jak ktoś miał 70-80lvl jeszcze ze 3 lata temu to czuło się respekt a teraz respekt to jest minimum 150. Albo jeszcze niedawno to było wydarzenie zabicie pierwszego Orsha ( mogę się mylic ale to chyba była Titania) z którego chyba wyleciał Thunder Hammer. Teraz więcej ludzi się wyzywa niż ze sobą współpracuję. Ale nie wiem może to poprostu mi się znudziło i widzę wady w czymś co może i jest zaletą, a jeszcze jedno 3-4 lata temu PACC to było coś :D Niewspomnę już o systemie pvp który moim zdaniem kiedyś był naprawdę ciekawy ( chodzi mi o celowanie z runek ). Dobra nudziło mi się więc się rozpisałem.
P.s Ilośc zdobytego expa naprawdę robi wrażenie :) Pozdro |
Po wprowadzeniu systemu skulli ludzie zaczeli narzekac (jak zawsze) na update. Cipsoft wprowadzil servery epvp bez skulli i jak widzimy obecnie sa bardziej zaludnione od kazdego npvp <ironia>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |