![]() |
Hunt frost 880k - 900k hr!
Nie widziałem go na tibia.pl więc daję :D
198 lv MS super - PG Chyba najszybszy exp jaki kiedykolwiek widzialem, ms rox xD Ogromne waste chyba bo nawet nie patrzyl do cial lol ... http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=bl4ckmiki&sid=4 Rehost: http://rapidshare.com/files/10382041...thunt.cam.html |
a co ci nie pasuje z chomika ?
|
w pytę :O kozacko, nie gadaj ze nie zbierał loota bo po to ten typ za ni latał żeby obcykać loot
|
Kumpel za nim latał i zbierał loota, flim zajebisty
Power of uptade 8.1 ;D @Rehosty Haha niedługo będa z Chomika rehosty na rapidshare pwned XD |
Jaki exp! XD
|
o qrwa O.o hail update
|
Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 23 (zarejestrowanych: 12, gości: 11) |
nie mam wiecej pytań :s
|
Tiaaaa 48~ % lvla w godzinke :) pozdro
|
Sorry za offtop, skąd pobrać program do odtworzenia tego?
|
Cytuj:
Chyba tutaj |
@up: chyba nie
A ja też nie wiem czym to odtworzyć :/ TibiaCAM nie odtwarza :\ Kto pomoże i powie jak to odtworzyć? :s |
Cytuj:
|
Hail UPDATE! też to loffam..
|
Cytuj:
|
|
instaluje, otwieram plik z filmem, ale potem mi sie pokazuje okno ze musze cos otworzyc... Jak to uruchomic? :/
|
OOOMMMGGG :OOOOO
Ej... To jest rl tibia?! No Way!! |
To już wiemy jaka padaja rekordy dziennego wbijania expa :D Mogli chociaz potem screena dac z tym co zebral ten kolo co latal i loota zbieral :D
|
own3d.
Brak slow. |
omg... jestem pewny ze w wakacje znowu czyms nas cipsoft zaskoczy
|
Cytuj:
|
Jest waste jest zabawa i szybki exp.
|
Cytuj:
|
@slowik
dzieki tibiacam dziala mi na starych wersjach potem nie dzialalo ;p ale zrobile mjak powiedziales i dziala thx ;* |
jak ots looool ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmik rox - w końcu można wykorzystać w pełni potęge sorca. |
jak otwieram film, to pokazyuje mi sie okienko, ze jeszcze cos musze zaznaczyc... no i nie moge Tibia*****, bo nie ma go na liscie :/ Juz nie wiem :/
może mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć? :confused: |
Exp ma tam zajebisty, ale to bardziej wyglada jak OTS, a nie stara dobra Tibia.. Do tego filmik taki troche nudny jest :p
|
To idź się przekonaj ;)
|
Cytuj:
|
@up: TibiaCam TV?
topic: było już wcześniej coś takiego, tylko wtedy sam zbierał loota :) |
exp bossski:D i do tego koleś wcale nie musiał mieć waste 30bp gmp to~70k+ sd z 10k =80k rh+dsm +gp i jest na+ a nawet sam rh/dsm+gp+kamyki+jakaś towerka i ma waste max 10k:D
|
Jak sie ma kase to wszystko mozna ^^
|
Kozacki exp ale też ładnie stracił :D
|
Dlaczego piszecie posty w stylu "hail update"?!? Jakies rok temu jeśli dobrze pamiętam to hity ue byly 2x mocniejsze wiec by mial jeszcze lepszy exp. :baby::baby::baby:
|
Tyle że wtedy by ojebał w walce z 1 frostem na 1 kombo.
|
Cytuj:
|
8o WTF? 8o Robot ? xD Aaahhh... Pro PowerGamer ^^
Koles Up : Gratuluje szczerosci :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |