![]() |
130 ek owned by 155 ek solo-non pvp [.cam]
http://rapidshare.com/files/10484631...thDED.cam.html
jak bedzie taka mozliwosc to wrzuce na tibie cam tv. |
own3d .
|
pwn3d ....
@QRAS Po co to mówisz? każdy przecież to wie bo czytał regulamin kiedy go akceptował. Poza tym mogę się założyć, że on nie dostanie banana |
huh, Karo ma juz 9 mlvl oO
gratz od Griina ;) |
Zmien host albo ban
|
Jak taki zajebisty pk jestes to idz na normalny pvp world, czy tam sobie nie dasz rady?:baby:. Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol.
|
Cytuj:
nawet jak nie da to co ? jak taki zajebisty pvp jest to idz na non pvp ciekawe ile wytrzymasz;d no i karo chyba od zawsze ubija ludzi ; p |
Cytuj:
|
Jedno słowo - Masssakra przez trzy "s" :D
Gratz Karoleer. |
Ach, tak na zdrowy rozum, to on mógł uciekać na takie małe piętro jak się idzie na Ghazbarana. Tam się nic nie respi a dostać się tam można tylko schodami. Wystarczyłoby przebiec.
Zabijać na non-pvp. -.- Głupi leszcz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol." ty nawet gdybys wbil 300lv to bys go nie zabil,a i uwierz mi na pvp tez mu dobrze idzie ;) |
rehots plx
|
LOL, najpierw mu koleś uciekał, później połowa syfu go biła, a nie tego 130 lvla, w ogóle ten 130 lvl jakiś zamulony był bo jakby chciał to by uciekł, ten koleś go nie trapnął, tylko 130 lvl dał się trapnąć, lol. Puścił pare mwalli, dwa czy trzy razy zablokował mu drogę, ot mi frag. Tylko tyle, że ściągnał na niego trochę syfu, ale zawsze to lepsze niż frag 20 lvl...
|
lol
koles boter jeszcze pokazal rox blackd Cytuj:
|
Ładna akcja, w dodatku solo - umiejętności mu nie brakuje. ^^
|
Cytuj:
@jakby mu dobrze szlo na pvp to by nie szedl na non-pvp. |
Cytuj:
moze sie powtorze ale ty nawet z tym kurwa calym przyjebanym;d Michaelem rz~ i swoimi kolegami z pvp byscie go nie zabili. Wasz luring wygladalby jak luring securum XD |
Cytuj:
Czyli, ze uwazasz ze nie zabilbym go na non-pvp nawet z 10 osobami? Modlisz tez się do niego? Masz jego plakat na ścianie? BTW. Czy ja gdzies mowilem, ze jestes dobry w pvp? |
Cytuj:
zalosny jestes ; d gadanie o non-pvp - pvp . Nie pomyslales ze moze nie lubi na pvp grac? nvm koniec tematu - niepotrzebny spam robimy |
Zgubil passy do konta wiec nie moze sie wypowiadac :
18:43 Karoleer Incarcerated [155]: jaki ma sens gra na pvp,gdzie byle pizda moze kupic sobie chara albo zebrac stado pajacow i zaspamowac cie z sdkow,co dzieki aimbotowi cipsoftu nie wymaga zadnego wysilku ani umiejetnosci? ;s 18:44 Karoleer Incarcerated [155]: sam jestes glupi leszcz-to ze zabijasz w carlin swoim 20 lvlem nie oznacza ze od razu musisz zazdroscic :) 18:44 Karoleer Incarcerated [155]: mc200-gdybym nie chcial czegos zrobic,to bym tego nie zrobil,jedyny blad jaki zrobilem to trapniecie sie po jego wejsciu na gore :) 18:45 Karoleer Incarcerated [155]: zabij kogos z maphackiem bez maphacka-gl 18:46 Karoleer Incarcerated [155]: od 3 lat probuja mnie zabic-jest jakies 3200~:0 dla mnie :d teraz ide na dwor - poczytam wieczorkiem co tam ci 'anty non-pvp' smiesznego popisali ;d |
boter, lurer, frajer.
Pozdro |
nvm
@topic O Lol ; o nie no Gratz :D |
Cytuj:
jak dla mnie to na non-pvp ida osoby ktore mialy juz wczesniej doswiadczenie na pvp, stracily po raz czwarta p arma i maja tego dosc:evul: i ofc nie mam nic przeciwko temu ale jak ktos idzie na non-pvp bo tam go trudniej ubic(wystarczy myslec) i wbija +150lvl zeby potem zabijac innych to zal:baby: @upupupup taa polowe tibii wybil, nie ma sobie rownych.. oddajmy mu poklon bo nas tez zabije:/ |
Kris
Karo ustawił się na celeście, a jakieś pomyłki Celesty zabija. Jak zwykle są tego dwie strony dobra i zła. Myśle, że pokazałeś dobrą,bo kolesiowi się należało, ale patrzac prawdzie w oczy Yoozio by Cie pocisnął w półapce :P tylko myśle, że on nie traci na to tyle czasu co Ty, a Ty prawie wszędzie rozkminiasz jak i co zrobić żeby kogoś udupić. Czasem trapujesz osoby, które tego niewymagają i dlatego jesteś dla mnie C**ą. :(
|
Cytuj:
http://img441.imageshack.us/img441/7555/ejeb1.jpg |
Cytuj:
jesli nawet to co ? zabronisz mu ? a na pvp to nie wbijaja 150 + lvl zeby kogos zabic? ; d btw. gdzie on napisal ze sie boi? |
@up Noo, oczywiscie ty go trapnales ^^ Najbardziej mnie rozwalily biale kwadraciki tam gdzie pisze "TibiaTekBot/Tibia NG/Blackd"
|
Cytuj:
Nom, ja bym tam długo nie wytrzymał. Nerwowo... To chyba jedyny powód dlaczego nie można tam wytrzymać... |
Cytuj:
|
Nie daje się rehostów na spidszera bo jest za to ban.
|
Cytuj:
Po drugie zrozum co to sa pytania retoryczne. |
ciekawe gdzie więcej myślenia przy zabijaniu/trapowaniu kogoś?
na pvp wystarczy odpowiednia ilość ludzi i atack combo, nie to co kiedyś n pvp, trzeba kontrolować sytuacje i teren, nic nie jest spontaniczne tylko bystrze rozplanowane i wykonane @up championy z pvp dajcie filmik jak trapujecie kogoś na pvp, z lepiej rozplacowanym planem niż ten na tym filmiku ;f |
Cytuj:
KAroleer według Ciebie ziomek z 120 lvl który nie posiada żadnych umiejętnośći zabije 60?Idiotyzm ,prędzej padnie na expie niż kogoś zabije. A na no-pvp?Padnie może z 2 razy ale w końcu sie nauczy expić na żółwiach a tam raczej go nie zabijesz :<. |
Co do tych super pro z pvp. Co drugi taki kupił chara 100+ za ukradzione matce pieniądze i kozaczy jaki to on jest pro i elo ziom.
Tak gram na non-pvp i nie miałem nigdy hunta na żadnym pvp. gram tu bo lubie. przynajmniej do ubicia jakoegos pajaca nie potrzebuje bandy kolegow z tej samej neostrady. pvp smierdzi od cipbota i granie tam i kozaczenie jakim sie jest pro jest poprostu smiechu warte. |
Tu wogole są jacyś moderatorzy na tym forum?
bo sie nie spotkałem ;o |
1. Trapować na non-pvp też trzeba umieć, ten koleś pokazał co potrafi [;
2. Co do tego, że on używa bota- uj wam do tego [; 3. Zamiast się sraczkować na forum co jest lepsze non-pvp czy pvp i kto jest el0 pr0 masta w zabijaniu i trapowaniu, ustawcie się na jakimś ots-ie i przekonajcie się kto jest lepszy [; noob pvp sux :D |
Nie lubie non-pvp ale jego filmy wymiataja ;D
a co do tych co cos tam pisza o tym non-pvp to i tak sadze ze Karoleer~ ma lepsze pvp od was. |
Cytuj:
|
Nawet nie wiecie jaka jest frajda zabic 100+ lvla :> albo ganiac za noobami w kazo z guardami... non-pvp ma swoje zalety
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |