![]() |
Być może 1 milion w polskiej edycji milionerów....JUŻ JUTRO!/Wasze opinie i sugestie
Już jutro okaże się czy Paulina Kowalczyk wygra pierwszy w edycji polskiej Milionerów milion złotych.
Jakie są wasze opinie na temat jej dotychczasowej gry. Jakie macie sugestie czy wygra czy nie. Obstawiajcie jakie pytanie może być za milion złotych Pozdrawiam I również pozdrawiam Paulinę Kowalczyk.Życzę jej powodzenia:cup: |
Życzę jej najlepiej, ale takie jej walną pytanie, że + presja i leży.
|
Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych. Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie... Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej. Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia. Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się. Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy. Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np), ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol." Gdyby nie gdyby. Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty. |
Sorry,ale oglądając ten odcinek odczułem że był on trochę ustawiony ; )
Dostawała same aktualne pytania(po prostu rzeczy które w tym wieku się wie) I do tego nawet jak kompletnie nie znała odpowiedzi,to zamiast używać kół ratunkowych strzelała i ofc. celnie. PS. Ja nie życzę nikomu źle ; P Niech ma ten chajs dziewczyna. Po prostu tak to odczułem. |
Szczerze mówiąc, wisi mi to. Ale życzę jej wygranej, jeśli sprawi jej to radość [;
|
podobno dostala pytanie z mitologi i zrezygnowala ...
|
Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne :P
|
Dała dupy producentowi, dlatego miała takie łatwe pytania ;dd
|
@up:
Za milion / 500 tys. / 40 tys.? @topic: Powodzenia. |
Podobno ktos kto byl na rezyserowaniu tego odcinka mowil ze dostala pytanie jaki rezyser krecil jakis polski film i wykorzystaral 2 kola i wygrala 1mln. PODOBNO
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zrezygnowała na pytaniu kto miał taką samą broń jak Artemida.
znaczy tak mówią ^^ |
No cóż, życzę jej jak najlepiej ale nie raz już taka sytuacja była, że 1mln do wygrania , okażę się jutro czy wygra ;].
|
co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)
aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda |
Przepraszam bardzo na tego typu pytania odpowie każdy szóstoklasista, wg. mnie coś tu nie gra, a znając życie to wyjdzie z milionem.
|
Cytuj:
P.S. Myślę, że wszyscy powinniśmy go przeprosić! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Metiu, nie szpanuj tak tym "tfoim starym" bo to nie śmieszne już. Może kilka miesiecy temu tak, ale odgrzewany kotlet nigdy nie smakuje ^^.
Co do milionerów, to wszystkow w temacie to spekulacje. Dowiemy się jutro ;) |
Cytuj:
|
Mam szczerą nadzieję, że to rozciągnięty w czasie prima-aprylisowy żart. Do cholery, jak oglądałem ten program ty tylko dwóch pytań nie wiedziałem!
A widzieliście zachowanie Urbańskiego? Każdego podpuszacza "Na pewno chcesz obstawić A? A może jednak C? Pamiętaj, że masz jeszcze koła" a jej co? "Jesteś pewna? -Tak -No to zaznaczamy"! |
I co się tak sracie, że pierwszy milion. To, że jeszcze nikt nie wygrał pokazuje poziom polskiego społeczeństwa. W innych krajach wygrywali po kilka - kilkanaście razy. Zresztą z takimi pytaniami to ja bym doszedł do tego pytania za milion bez telefonu do przyjaciela...Banał te pytania były, dłużej niż 10 sekund się nie zastanawiałem.
|
Cytuj:
|
+ prowadzący doprowadzający do obłędu
|
...Pomijając to, że w tym odcinku prowadzący był cholernie miły, uprzejmy i uczynny.
|
Jeśli pytanie było takie, jak podał Ashlon, to nie wierzę, że nie odpowiedziała : >
|
Nie oglądałem tego odcinka, ale sądząc po innych odcinkach pytania nie wydawały się wcale takie łatwe, tylko niektóre.W tych nowych milionerach pojawiły się pytania bardziej dotyczące polityki, społeczeństwa, niż wiedzy ogólnej.Już 2 razy słyszałem pytanie typu "Co to trolling", lub "Co to LOL" w milionerach, albo "Co powiedział Lepper dnia xx na konferencji jakiejś tam" :P
Jeżeli chodzi o prowadzącego, Urbańskiego xD.To spoko koleś, jest taki jakby luźny, czasami śmieszny.Niekiedy tylko dobijają mnie teksty typu "ALE NA PEWNO???" , "CZY TO OSTATECZNA DECYZJA???" , ale cóż, może tego od niego wymagają w końcu to gra o duże pieniądze, więc musi się upewniać ;) |
Cytuj:
|
Jedyne co mogę powiedzieć to powodzenia w dalszej grze.
|
Cytuj:
Okłamywanie samego siebie nic tu nie da. @top Nie wiadomo, czy wygra czy nie, media nie chciały udostępnic tej informacji (do 18 of kors). Pożyjemy zobaczymy. |
Z jednej strony zazdroszczę, z drugiej nie chciałbym być na jej miejscu. Biedną P. Kowalczyk zaraz pewnie zainteresuje się mafia etc.
Ciekawe na co by to wydała xD Ale chyba by się powiesiła, jeżeli teraz źle odpowiedziała by źle na to pytanie :p i wygrała tylko gwarantowane bodajże 40000zł PS: A teraz najlepsze: sądzcie, że państwo na tym nie zarobi? Spójrzcie: 10% podatku od wygranej, więc już pani Kowalczyk otrzyma 900000zł. Następnie <załóżmy, że to na coś uda> we wszystkim <począwszy od bochenka chleba> masz 22% podatku VAT, czyli 22%*900000zł= około. nastepnych 180 000 trafia do budżetu państwa i w ten oto sposób najwyższych urzędników stać na najlepsze samochody, najatrakcyjniejsze panienki <PO> i najekskluzywniejsze mieszkania -.- W taki oto "legalny" posób P. Kowalczyk zostanie ograbiona o 250 000zł. |
Miala zbyt latwe pytania moim zdaniem. Cos tu nie gra.
|
Cytuj:
|
A jakie jest pytanie :>?
Już po milionerach wbijam na forum xD Ale będzie xD Ofc życze miliona ;P Cytuj:
@down (twoj podpis) |
Cytuj:
|
W TV nie oglądałem tego odcinka, potem oglądam na necie... oglądam i sobie myślę 'co to kurwa jest!?' - szopka ! To było obrzydliwie sztuczne, jak już ktoś mówił Urbański tylko zaznaczał odpowiedzi bez zbędnego pieprzenia jak to ZAWSZE robi, zero jakiegokolwiek podpuszczania itp.
Przełożenie ostatniego pytania na następny odcinek to oczywista gra o oglądalność, napewno ten odcinek obejrzy o wiele więcej ludzi niż zwykle więc będą liczyć kasę ;] Ale miliona jej nie dadzą bo to już za dużo. |
Oczywiście wszyscy wszędzie widzą tajne układy, przekupstwa, tajemnice i inne niewiarygodne zdarzenia.
Jak to się mówi: Witamy w Polsce. |
Bloodwin świetnie podsumował temat, jak w Polsce komuś się uda, to od razu połowa społeczeństwa dopatruje się układu, mistyfikacji, przekupstwa itd. itd. Uspokójcie się i życzcie dziewczynie powodzenia, niech wygra ten milion.
@down W sobotę i niedzielę o 18.00 ;) |
Ladnie, ale kiedy te milionery, bo tv juz z rok czasu nie ogladalem ;o
|
Cytuj:
Teraz wystarczy tylko poczekać kilka godzin i się przekonamy czy wygra =] |
To pomyślcie z tej strony: Kto sie lepiej będzie prezentował w telewizji? Młoda, ładna dziewczyna, czy jajogłowiec_patyczak_czterooki? Kierownik programu wcisnął przycisk i dostała parę łatwych pytań. Niezły sposób, żeby tvn'owi oglądalność skoczyła ze dwa razy.
|
Ostatnio jak facet miał szanse wygrać 1mln.
To walneli mu pytanie "Z jakiej osady podchodzi Conan barbarzyńca?", czy jakoś tak. 8o Ale sądzę że wygra bo ma "pół na pół" i "pytanie do publiczności". A to moim zdaniem są najlepsze koła. Powinna wziąść najpierw "pół na pół" a potem "pytanie...". Jest szansa więc że wygra. ;) Życzę jej tego, grała nieźle nie było akcji typu zastanawianie się przez 10min "a czy b". :baby: POZDRO DLA NIEJ Edit: @UP Mi się ona nie podoba. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |