![]() |
Nowe zasady już we wtorek
Jak zapowiada CipSoft, uaktualnienie zasad dotyczących imion postaci, o których mowa była na początku miesiąca, odbędzie się już w przyszłym tygodniu, dokładniej we wtorek, ósmego kwietnia. Oprócz zmian zaprezentowanych w tym artykule, wkrótce i inne reguły mogą ulec renowacji, aby były łatwiejsze do zrozumienia. Proszę pamiętać, że żadne z zasad zmienionych w ten sposób nie wpłyną w żaden sposób na ogólny zarys Tibia Rules.
Prócz tego, aktualizacja przyniesie również poprawienie systemu potionów używanych w grze. Dodane zostaną nowe mikstury, a stare nieco zmodyfikowane. Więcej informacji na ten temat ujawnimy już wkrótce. Bądź gotowy! ;) |
Gromkie brawa! <klask klask>
Gromkie brawa razy dwa! <klask klask> Gromkie brawa razy trzy! <klask klask> Żartowaaaałeeeem. No wreszcie coś CipSoft robi :/. |
@UP
Dokładnie. ;) |
znowu wymyslaja i chca potiony zmieniac? ;/;/
bez przesady ile mozna |
czyli znając ich jeszcze coś pogorszą bardziej :P moze potiony jeszcze bedą droższe i mniej będą dawac ;) zwała :P tak czy siak nic ciekawego pewnie nie zrobią .... mogliby uhy zwrócic;):pB)
|
Haha, i tak bedzie taki sam burdel
/Ð |
Oo
Fajniusio :P . Ja w tym czasie pisze testy do 1gim :/ .
|
Jak dla mnie to:
- Pisali, że zmodyfikują więc raczej je polepszą lekko (na pewno zapoznali się z opinią graczy i wiedzą co trzeba zrobić) - Dodadzą nowe, pewnie droższe od obecnych, leczące lepiej Pzdr |
oby coś zrobili z tym, że 200 ek wyleczy się tak samo jak 80 kina
i 300 ms uzyje manasa i dostanie ~250 many, tak samo jak 80 sorc czy druid ;s @co do imion cipsoft wciaz ucieka od roboty :pp w sumie to dobrze, zajma się wazniejszymi sprawami |
Wiecie co Wam powiem, kilka lat już przyglądam się rozwojowi Tibii i chyba jeszcze nie widziałem, żeby ludzie aż tak narzekali na ten CipSoft.. : p
|
Co ma być to będzie.... prawda jest taka że wcześniej czy później Tibia przegra z innymi MMO które oferują więcej możliwości... więc co tu dużo mówić cieszy się tym co mamy...
Lupa |
To może jednak mój pomysł po przeczytaniu primaaprilisowego żartu z masowym kupowaniem manasków nie jest taki zły ;)
|
Cytuj:
|
A ja uwazam ze kazdy up byl tibii potrzebny i wierze ze cip niczego nie sknoci ;p
|
Cytuj:
|
Ten gość ma rację... Według mnie mogli by przywrócić 7.6, dodać outfity i questy i pare nowych run, a nie psuć to co i tak jest popsute.
@Up Rybko ;] Co update będzie ktoś kto będzie narzekał, ale ma powody... |
Cytuj:
|
CipSoft chce jak najlepiej ale mu nie wychodzi ... Ale może coś z tym zrobią. :) A "apdejty" są potrzebne. Ja bym w to nie grał jak ciągle by była tibia 7.6. I CipSoft by stracił też. :)
|
juz sie to robi w*****ajace te potiony niech sobie w dupe wsadza a niech przywróca uhy bo jak narazie to ciezko sie wyleczyc tymi ghp na 2 demcach xd
|
Nie jest tak zle, kazdy ma jakies zastrzezenia do Cipkow no ale gdyby nie ich praca (@2 up) to nikt by w to nie gral ;P
@topic Poprawienie potow to dobry pomysl byle nie na takie, ktore beda dawaly zaleznie od lvl/mlvl'a, bo to bedzie powrot do "UH", a tego sie juz wreszcie pozbylismy :) Gdyby wprowadzili manaski/helki od np 130+ to by zle nie zorbili ;p |
A może wymyślą miksturkę co daje manę i hp:cup:, lecz myślę że nie wpadną na taki pomysł :p to jest dla nich zbyt skomplikowane, lecz kto wie.
|
Uwierz mi, że magowie z 7.6, knight i pall z 8.0 i byłoby w porządku ;) pzdr
|
Lol, słyszałem o tej zmianie systemu leczenia wcześniej, ale nie uwierzyłem. ^^
Wg mnie, będzie zmiana intensywności potionów, i może trochę pogorszą leczenie postaci magicznych. |
Wg mnie uzależnienie leczenia od poziomu (i/lub mlvl) było dobrym pomysłem bo nawet jak wprowadzą potiony od dajmy na to 130lvl to ludzie będą płakali że 300+ ek leczy się jak 130 ek a tak ihmo nie powinno
być. pozdro |
ano ale jakby potion dawal powiedzmy 1000-/+ ten o 300 a dla maga 600+/- to by nie bylo tak zle, bo na 300 lvl lecyzlbys sie 2000hp na ture (1000 co 1 sec) wiec nie mialbys juz problemu z zadnym potowem (oczywiscie pojedynczo)
Jakby cis ie zachcialo blokac cos lepszego to od czego sa ed? Moim zdaniem poty daja tak malo dlatego, by Elder Druidzi znowu byli porzebni na huntach i do expienia Knightom. Nie bubajcie ludzie z CipSoftu nie sa tacy glupi... Odebrali Druidom UHy to w zamian trzeba było dac zajecie: tada! musza lewczyc knightow, bo oni sami juz nie wyrabiaja z nowym systemem. :P |
Cytuj:
Co do nowych zasad z imionami, to dalej uważam, że gówno robią. Ale jeśli chodzi o potiony, to mam wielkie nadzieje, że w jakiś sposób przywrócą użyteczność uhów i dodadzą coś dla jeszcze wyższych lvli. |
Każdy kolejny update jest gorszy od poprzedniego, wątpię, że tym razem coś się zmieni ^^
|
Cytuj:
|
Nasz kochany Cipsoft mógłby zrobić tak żeby magom szybciej rósł poziom magiczny, bo w porównaniu do skilli knighta/pala, u których każdy skill daje o sporo większy hit to u maga 1 mlvl daje nie za dużo i extremalnie wolno rośnie na wyższym lvlu, a profesje magiczne przez to, że ciężko im samemu expić w porównaniu do palów powinny się dłużej rozwijać ;x
|
Moja propozycja: Magowie z 8.0 (ze słabym systemem leczenia) Knighci/pallkowie z 7.92 ze słabym systemem leczenia - trudniejsza gra = mniej noobów. :)
Kto mnie popiera? |
8.0 i 7.92? Przecież to dopiero co było i wtedy też wszyscy narzekali... Ja kcem mojego sorca z 7.4!
|
Moim zdanie te update nie są takie złe. Siła tibi jest jej społeczność bo grafą ani oprawą dźwiękową nie wymiata (zresztą kocham ten widok 2 D :D ). CipSoft właśnie na tą społeczność stawia. Chce aby wszystkie profesje były potrzebne. Knight do blokowania silnych potworów, druid do leczenia innych, paladyn do zabijania blokowanych potworków i sorc do tego samego celu co paladyn ale także do masowego zabijania dużych skupisk potworów za pomocą swoich czarów obszarowych. Pomyśl że jesteś knightem o lvl xxx bierzesz xx bp uhów i lecisz bić po 2-3 demce na raz z exori gran... Prawie jak ots :P W tibi liczą się ludzie z którymi grasz a nie to że będzie się latać lvl xxx i wycinać wszystko w polu widzenia.
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadzam się z tym w zupełności bo jak był klijent 7,6 to byly wszystkie dobre profesje i zajebiste outfity ^^ |
Cytuj:
|
Ghazbaran atakuje po raz drugi!
do kasacji
|
Mi jest dobrze tak jak jest teraz ;s
Czy oni zawsze muszą w najmniej odpowiednim momencie robić jakieś update'y? |
Cytuj:
Tobie może być dobrze, ale 70 pozostałym procentom może być gorzej \= Takie są zasady demokracji. |
jak dla mnie to niech robią co chcą tylko niech kurwa zlikwidują runy od lvl
|
mogliby zbalansowac skilowanie ,na przyklad kina na 70 skill traci z 13h grania , a pall na ten sam z 3h (I TO MNIE BOLI!!!).
mogliby dac jakis czar offensywny dla facc kiny i pałki (dla knighta np exori na 1 kratke - many 3/4 co zwykle exori a bije sie 2 razy mniej od exori - bo dla facc) |
Poziomy magiczne powinny byc, ale bez przesady, że sorkiem będziesz od 45lvl mógł dopiero używać SD to jakaś paranoja =/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |