![]() |
Ue combos wmv
Tak z nudów zrobiłem filmik przedstawiający pare akcji z combo ue ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=AONd_TydaVE Troche lipa jakość ,ale w końcu to youtube :s komętujcie. |
chetnie skomĘtuje ;D
film ciekawy, smieszna muza w tle :P szkoda, ze wiekszosc z tyc hkomb jest robiona na bocie ;/ |
Bardzo fajny film ale szkoda ze taki krótki.
Combo ue zawsze fajnie wygląda B) |
.
Dlaczego te pierwsze dwa 'UE' wyglądały jak uderzenie z Exori mas'a, :'||
O ile pamiętam to combo które było pokazane jako pierwsze miało normalne 'UE' z wyglądem starego Explo bo jeszcze to na Tibii Cam oglądałem, może mi ktoś to wyjaśnić bo nie rozumiem ?:confused::confused: |
Cytuj:
Filmik krótki ponieważ zabrałko mi materiału na obróbke :P |
Cytuj:
Dobra tam nie będę się czepiał :) Bardzo ładnie Ci to wyszło :P |
Cytuj:
|
Kozackie! Krótkie, ale muzyka w chuj zgrywa się z akcją ^^ rlz ;s
|
nie ten temat xd ten post do kasacji
|
Całkiem nice :P:confused:
|
Filmik spoko, tylko trochę zmylony tytuł, bo nie wszędzie było "ue combo".
|
Bardzo fajny filmik przypomniały mi się stare czasy ;P
Szkoda że troszeczkę za krótki;] |
Cytuj:
|
Na tym filmiku zabijaja Everanora, czyli Avariona, z torga, jak ktos niezauwazyl ;p
|
Cytuj:
No, film piękny:D Zwłaszcza dlatego, że użyłeś tych 2 filmików do których Ci dałem linka :p GJ |
Szkoda ,że nie dodałem filmiku z wizav'em on też niezłe akcje miał ,ale w oógle o nim zapomniałem jak montowałem filmik ;)
dzięki za komętarze i czekam na więcej :P |
Spox, tylko te nowe UE są jakieś nieładne :S
|
Wiekszosc z Aldory o ile dobrze widze, najlepsze ue comba to byly jak sorci mialy power a nie to co teraz.
Jedna z moich ulubionych akcji: http://img522.imageshack.us/img522/3...0009wi5.th.jpg |
Mogłeś dodać combo UE z toxic fire. 1 sqm przed drzwiami domku masslog i UE combo ;-)
Ogólnie filmik fajny, szkoda że krótki :< |
hmm takie sobie, pamietam poprzednia wojne na Titani, jak 3 sorku zabilo knigtha na combo ktory blokowal dojscie do swojego teamy akurat byly 3 sqm miejsca :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |