![]() |
Szwedzi "pomagają" zabić Ghazbarana - Harmonia - 2008/04/06
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/39157
rehost na tibicam ahahahaha ładnie pokarany XD troche chamskie ale co tam jest waste jest zabawa =] |
Nie wierze ;ooooooooooooooooooo.
Masakra, i zal tych ludzi ;s. |
Żal...
ale tak to już jest na non-pvp... |
Jag dör av skratt irl :cup:
|
fak, nie z tego acc poszlo zią:swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::s we::swe::swe::swe:
|
:D :D :D :D
Ukryty tekst:
|
Aff, myślałem, że to tylko na Guardii się tak kończy...
|
To sie nawalczyli, zarzucili go m wallami, lol......
|
Ej weź... jaki żal!
|
|
Ale noobownia, nie mam pytań. Gz dla tych zjeb..w co rzucali m walle
|
Cytuj:
Poprostu czerpią radość z tibi w każdym momencie :D |
pozdro dla ludzi grajacych na nonpvp xd
|
@paluch89
A Ty czerpiesz radość z pisania bez sensownych postów _/// Ignoruje takich jak Ty ;( @mjuvi dlatego nie lupje harmoni ;(;( i nie lupje szfeduf ;/ Tak czy siak p0zdr0 dla starych wyjadaczy |
@neSSonka
To do mnie? Jakiś problem?? Zabraniasz mi komentować filmu? |
Fajny film.
"GZ POLACKS " xD |
Wygląda mi to na robotę polaczków... Dzwonię po Gargamela ^^
|
Det är inte flott. :swe:
|
Buahaha szwedzi niezłego fraga wbili na 223 ek
a macio też mądry ,mimo że go blokowali m walami pachł sie byle bloknąć głupiego moba :D no i ma hail :swe::kon: |
Nie wiem po co ten Maciu pchał się tam skoro było od razu widać, że "ekipa" jakaś podejrzana lekko mówiąc.
Btw. Ciekawe jest to, że na http://tibia.gamigo.de/forum/index.php pojawił się temat o nazwie "polacks + ghazbaran = not good". :P Pozdro:D! |
Wydaje mi sie że ktoś tu był zazdrosny o ghaza ;< A macio by pewnie zblokał, bo mial 3 sio, więc looz ;). Ale interesuje mnie w tym filmie takie cóś. Jak juz był trapniety mógl zejsc kratke niżej w lewo. Lałby go ghaz i ten patyczek wirujący (:D). anyway macio gz _/
Stonek a pózniej oni blokli achona w ten sam sposób? ;D |
Cytuj:
Pomogli im bardzo;d |
Huahauhauahauu Szwedzi z Harmonii sa pomyslowi, nice frag :o
@Down: da sie. |
Nie da się zrobić fraga na non-pvp. Podejrzewam że ktoś z ruthless rzucał
m walle, zazdrość ehh |
Mieli w ogole jakis powód, czy tylko tak z nudów?
|
Ładnie było :]
|
pchalem sie bo nie mialem czasu, bylem pewny na 80% ze rzuca m walle
no coz.. ryzyk fizyk |
W sumie Macio było chyba dwie sytuacje gdzie byłeś już zaMWallolowany, wtedy jeszcze ghaz nie podszedł. Oczywiste już było, że chcieli Cię trapnąć. Nie wiem jak mogłeś się nie domyślić, że zrobią to ponownie jak będziesz miał ghaza na klacie...
|
Cytuj:
Ale jestem ciekaw teraz bossów na harmoni ;DD koniec xD |
Combo jakie przyjął bloker - bezcenne ;d
No cóż, ładnie to wymyślili i trzeba przyznać rację... |
pomysł dobry :))
|
Stonek rzondzji!
Bercik jak sie nazywa ta panna w Twoim avatarze?:D |
surprajs?xd
|
Co w tym takiego elo pro zajebisto fajnego??? Nuby zamwallowaly blokera i tyle... Połowa tu chce być zayebista i pokazać jak blisko im do Szwedów a Polacy to nuby. Zresztą to Serv non-pvp, skoro nie poradzili sobie na PvP niech maja czasem takie psikusy.
@No wiec od poczatku wybrali easy-mode, które nie zawsze jest takie easy xdd |
@up
a moze oni od poczatku swojej gry grali i grają tylko na non-pvp? mysl... Xd |
Cytuj:
Druga sprawa to GM, który lekko mówiąc nadużywał władzy. Podczas drugiej próby komuś się nie spodobała obecność moja i Aliana. Jeden tekst i puff, Venore temple welcome. Niżej filmik: Klik BTW: MISTRZ MISTRZ AZS ! |
Swe którzy prędzej rzucali m wale aby ubić Macia twierdzili jakoś bardzo zgodnie, że to był Alian choć nawet na chwile nie pojawił się w battle na filmie to jak to możliwe, że to on przeszkadzał...
Mattssons taki dobry z kolegami a sam z frostów jak naginał... |
Może i sie myliłem co do ruthless ale nie jestem zbytnio obczajony w sytuacji na harmonii. Widziałem jak się śmieją z ruth~ i myślałem że to onixD
Aczkolwiek zgadzam się z Stonkiem w 100%, gm nie powinien przenosić graczy do temple bez konkretnego powodu, to jest za duża ingerencja w rozgrywke. Btw chyba ostatecznie nikt nie ubił gahzabaranka a szkoda bo wg mnie ataki bossów powinny być czynnikiem jednoczącym server a nie uprzykrzaniu sobie nawzajem. |
Jezu , po prostu wiedzieli ,że sami nie dają rady dlatego chcieli sie odegrać. Typowe zachowanie osób które mają problemy z własną samooceną
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |