![]() |
Update już jutro
|
Yeyeye xD. Hurey! Hail update!
|
Hmm...
Stasznie ciekawe jest co zostanie wprowadzone z nowym Klientem 8.11 ;] Jak zostana udoskonalone potiony... Jakie mikstury zostana dodane ;p No cóz dowiemy sie jutro czyli Wtorek ;D |
No, ciekawe :) Już sie doczekaćnie moge ;)
|
A ja wręcz przeciwnie...
Btw. Wie ktoś czy podczas takich updateów stamina rośnie? :d |
wszyscy pija pepsi i robia klasyczne hhhh
|
Cytuj:
|
Wg. to wcale nie jest potrzebny ten update. :/
Poważni gracze mają 1 chara o normalnym name... A noobki w carlin nie mogły robić nicku "kocia kupa" to mają teraz update i będą mogli! -.- |
Nowe potiony mhm, pierwsze skojarzenie Diablo II :o.
@Ryba Dla niektórych to dużo :P. |
Hah...a moze new bronie? ;] jak myślicie :DDDDDDDDD8o
|
ciekawe co bedzie , mogly by zrobic sprzedarz potionow tcyh co podwiekszaja skil i magic ale shielding pomniejszaja na hunty z blokreem bardzo przydatne
|
Cytuj:
Mógł by się cipsoft zająć lagami itp bo według mnie to jest ważniejsze w tej grze :) |
Cytuj:
|
był/jest jakiś ts?
|
Cytuj:
|
O ile mi wiadomo teraz na dniach była mowa tylko o zmianie zasad nazywania postaci? Czy to prawda, że mogą dać jakieś potiony bądź nowe bronie(jak czytamy wyżej)??
|
Cytuj:
|
No to bardzo mnie żeście zaciekawili:cup:. Macie może jakieś konkretniejsze info na temat miksturek8o?
|
Cytuj:
|
Nie ma zadnych informacji dotyczacych nowych potionow nawet na tutor boardzie wiec cierpliwie poczekajcie do jutra :).
|
Jak jest teraz wszyscy wiedzą
Paladyn, robisz w 2 dni skila 60 i idziesz expic niesamowicie szybko -.- Knighta zostawiasz na bocie na jakis rotach Druid to samo co sorc ale ma lepsze czary leczące I Sorc najgorsza profesja od 8-45lvl, dopiero powyżej tego lvl mozna pograć A do tego masa botów i innych Mimo to gram sorcem. @Topic: Mam taką cichą nadzieję że Cipy zrobią że potki będą więcej dawały, i tu mowa o wszystkich, myślę że jakby tak średnio o 50 więcej dawały to już lepiej by się grało sorcem czy nawet takim druidem, tym bardziej że żeby efektywnie grać tymi dwoma profesjami to teraz trzeba mieć pacc(no jeszcze druidem jak cię mogę). Do tego mógłby ciut szybciej lecieć ten mlvl, co prawda 23 sorcem z 24 mlvl w cyklopy z exori morta(i tu znowu pacc) walę po 80 + 40 rózga ale taki paladyn czy nawet knight wytrenowany do 60 skila(bez pacc) może śmiało expować na cyklopach. |
Cytuj:
@down No, wstyd mi, żem Polak :< |
Ciekawe czy bedą jakieś potiony dla rp xdddddddd
btw ryba Location: Sweden ale z ciebie frajer |
Pfff a czego sie dziwisz, z ciebie frajer ze masz Poland czy co tam....
|
ee
Kurde a ja jutro akurat mam test na koniec podstawówki. X(
:flaga_pl: :elf: |
Nie widzę związku z updatem...
"Kurde" też nie wiem po co. Masz test to się wreszcie przetestujesz i z tego się ciesz. I powodzenia na przyszłej rozmowie kwalifikacyjnej (nie rozumiem dlaczego oni stresują te małe dzieciaczki i robią rozmowę kwalifikacyjną przed pójściem do gimnazjum, która i tak nie ma na nic wpływu). A co do upa to zrezygnowałem z masowego kupowania manasków. To taka informacja, żebyście wszyscy wiedzieli, że ich jednak nie kupię ;) |
Zapowiada się fajnie wystarczy czekać ;)
|
W sumie wcześniej o tym słyszałem ale myślałem że mnie wkręcaja na prima aprymis
Cytuj:
|
nowe potiony + prawdopodobnie zmieniony wygląd okolnir aby nie można było bić masowo frostów jak to teraz jest ( to z okolnir nie jest na 100% pewne )
|
Cytuj:
Co do upka, pierwsze slysze ale moze byc... humm, jak to z reguly, jeszcze gorzej.... (trzymam kciuki aby nie bylo ofc :)) |
YEAH!
Oby to update przynioslo cos dla Knightow i Palow ktorzy niemaja szans wyleczyc sie na ob lub przed pk ;] <3 Elo :* |
hmmm
Mam nadzieję ze zmniejsza siłę palla bo jest za dobry :( aby walił mniejwięcej tyle co knight .
I mogliby dodac nowe rody/wandy i jakiś czar ofensywny dla maga na nizszy lvl 8o. |
Ciekawe co znów Cip-Soft wykombinuje;)
|
Craban pisal ze zmiany glownie beda sie tyczyc Knightow i Pallow wiec bez obaw moze (tym razem) nie spieprza nic :D
|
Nareszcie
Nareszcie cos nowego tyle bylo zmian a w 8.0 wszystko stanelo..CipSoft ma racje z tymi potionami i popieram ale co do tibi 3D nie jestem za wole klasyke, tibie ktora ma prosta grafike i nic wiecej:) wiec niech bedzie jaka jest....
pzdr:cup: |
aew, uhy back plz ; /
|
Za jakies 2 godzinki przekonamy sie, co przyniosla ta mala aktualizacja.
|
O.o
Jak każdy Upade z początku zostaje wyśmiewany... z dnia na dzień robi się fajniejszy aż wkoncu nadchodzi czas nastepnego Upade... wtedy mówimy nie jest dobrze po co zmieniać , taka jest ta gra my ją krytykujemy ale grając w nią przyzwyczajamy się do zmian które z roku na rok z miesiaca na miesiac ulegają drobnym zmianą. Szokuje mnie cena gp na allegro są osoby co Tibie traktują jak zarobek a z Upade na Upade kasa spaaada na allegro tym my też tracimy prace. (cipsoft zazdrosny?) :o
|
Mam nadzieje, ze z diablo wezma te potionki dodajace zycia i many jednoczesnie ;] (chodzi mi o te miksturki wzmocnienia ;]) ach te diablo D:
|
Uhm
Więc jak każdy nowy Up, tak są narzekania, nadzieje i różnego typu śmieszne bądź fajne wypowiedzi na forach itp... ;)
Więc to są moje narzekania/prośby: Hmm według mnie najbardziej to powinny dotknąć zmiany Palka i Knighta. Czemu? Ponieważ Palek według mnie za dużo "ma" tzn jest mieszanką rożnych prof ma największe możliwości (sd, strong mana poty itp). Teraz to jeszcze ujdzie ale kiedyś...? Pal nawet hmm mógł robić itp był prawie jak Sorc. Co do Knightow słyszę dużo narzekań z ich strony, fakt powinni coś zrobić z tym leczeniem mam nadzieje ze na lepsze;p Ponieważ powinniśmy mieć dobrych blokerów B). Hmm co do postaci magicznych nowe czary??? Eh żeby... ale na to pewnie jeszcze poczekam.:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |