![]() |
Wasze pomysły na letni update 2008
Witajcie!
Myślę, że każdy z Was ma jakieś pomysły co można zmienić, dodać w tej grze. Wtym temacie możecie się wypowiedzieć ;) Oto moje pomysły: 1. Nowe tereny: a) dla graczy z premium account: Daleki Wschód-wyspa z małym miasteczkiem w stylu starożytnych Chin/Japonii; oraz jakiś teren z gęstym lasem. b) dla graczy z free account: powiekszyć lasy. 2. Nowe potwory: a) na Dalekim Wschodzie: - Samurai (700hp, 450 exp, walka w zwarciu i na dystans assasin stars'ami, loot:0-85gp, bag, 0-6 throwing stars, 0-3 assasin star, battle shield, scale armor, brass helmet, parchment, katana, naginata(rzadko), knight armor(rzadko), knight legs(rzadko), dai katana(bardzo rzadko, nowy rodzaj broni- min. lvl 65, atak 46 obrona 32, jednoręczny) -kolejny dragon lair oczywiście ze sporą ilością smoków -tygrysy, niedżwiedzie itp -inni samurajowie (możecie podawać swoje pomysły ;) ) b) w lasach: - Ent (600 hp, 300 exp, walka w zwarciu oraz magią (ziemia), loot: 0-50gp, terra amulet(rzadko), heaven blossom (bardzo rzadko), terra rod (rzadko), wooden shield, guardian shield(rzadko) -w nocy poacher oraz bandit zmienia się w wilkołaka (400hp, exp jak przy poacher/bandit, loot bez zmian z wyjątkiem werewolf claw(szpon wilkołaka), który by wypadał niezwykle rzadko i byłby świetną a zarazem cenną ozdobą domku. 3. Nowy outfit Coś w rodzaju starożytnego samuraja. Piszcie swoje pomysły, jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to dopiszęB) |
"b) dla graczy z free account: powiekszyć lasy." Tak. Więcej drzew! aby gracze mieli mniej miejsca do poruszania się.
"kolejny dragon lair oczywiście ze sporą ilością smoków" - Tak, najlepiej osobne pokoiki do każdego dragona z napisem "Reserved till xx:xx" "w nocy poacher oraz bandit zmienia się w wilkołaka (400hp, exp jak przy poacher/bandit, loot bez zmian z wyjątkiem werewolf claw(szpon wilkołaka), który by wypadał niezwykle rzadko i byłby świetną a zarazem cenną ozdobą domku." LOL, tutaj padłem. Aż nie chcę tego tłumaczyć... "3. Nowy outfit Coś w rodzaju starożytnego samuraja." Najpierw zdobądź full assassina i na pewno Ci się odechce tego pomysłu. BTW czy mi się wydaje czy już gdzieś jest taki temat? ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
kolego po 1 cipsoft nie wie czy bedzie wogole summer uptade po 2 napewno ciposft patyrzy codziennie na tibia.pl w dzial uptades i czyta twoje gluptoy Off plax temat do nieszeo |
@up
naucz się pisać Carbon :) @Rocket Slayer Zamiast pisać głupoty to byś podał jakieś propozycje:baby: @pilarq Zamiast go obrażać to podaj mu link do tematu jak mówisz, że już był |
Przecież nikt tego to CipSoftu nie wyśle, a i tak by nie uznali...
|
@up
no i co z tego, że Cipsoft nie przeczyta tego...niemożna pogdybać?? |
Cytuj:
Chciałeś być fajny i ci nie wyszło :D Pozdro all :evul: |
Cytuj:
Think before you write something... Cytuj:
|
heh
Nie wiem, ale moze z tymi wilkolakami byloby dobre ;pp |
Cytuj:
coś jeszcze? |
piszcie tylko zwiazane z tematem a jezlei macie jakies problemy załuzcie temat to wyzywania sie :S
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S Carbon może i tak nie jest mistrzem w pisaniu ale co to ma do rzeczy? Jego błędy nie kolą w oczy a jak taki wrażliwy jesteś to polecam Mickiewicza. |
Za duzo grales w Silkroada, i za duzo naogladales sie Wladcow Pierscieni.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomysl z nowym dragon lair jak najbardziej dobry a ty mu wyjezdzasz o jakis pokoikach...chciales być ironiczny, ale zrobiłeś z siebie glupka(bez urazy) @topic ja bym dodał jakieś nowe rasy np:Jakieś plemiona(aborygeni, w dzunglach szamani itp:P) oczywiscie jakies nowe questy typu poi, ale trudniejsze z wieloma zagadkami (matematyczne itp) może nowe outfity:P aa i jeszcze by się przydały jakieś bronie do fista np kastet:D |
Cytuj:
Gdybyś czytał wszystko ze zrozumieniem to wiedziałbyś, że będzie letni update i nawet byś sie dowiedział co bedzie w nim już napewno zmienione. Cipsoft zagląda na tibia.pl i czyta.... dawno się tak nie uśmiałem :D8o Jestes mistrzem:cup: Jeżeli nie masz nic do powiedzenia na temat to po co się wypowiadasz? |
Cytuj:
|
Cygan widzę, że muszę Ci wszystko tłumaczyć. Z d lair chodziło mi o to, że po to jest tyle serwerów by tych ludzi pomieścić i nie należy dodawać aż takich expowisk "bo tamto jest zajentee!!! <sad>"
Co mądrego robię? Staram się to pokazać Carbonowi w realistyczny sposób, jak by to wyglądało bo wg mnie każdy plan musi przez takie coś przejść. Proszę, nie nabijaj postów. Chcesz coś napisać to skomentuj jego pomysł lub dodaj coś od siebie. Life is brutal, nie wszystkie plany wchodzą w życie. @Synuss: Masz rację. Twój post powinien być oznaczony jakimś kolorem =) |
Cytuj:
kozakujesz bo masz 70+ rp? zczaj sobie mojego chara i zastanow sie co piszesz Azix Tadius ;] btww. Neo powraca zal mi cie |
Cytuj:
I tu pojawia się pomysł na jakąś nową profesję, coś w rodzaju sztuk walk :) |
Cytuj:
|
Mogli by dodac różne nowe przedmioty. Na przykład Orshabaal Legs arm.11 o 1 wiekszy od dsl lecą bardzo rzadko z Orsha. Możę też Demon Boots arm. 3 lecą rzadko z demona i takie różne
|
Cytuj:
Rasy: Barbarzyńcy to za mało? A w dżunglach masz małpy... a w buszu Dworci... a gdzieś tam jeszcze na północy Chakoye. Po co dodawać więcej? Wg mnie starczy. @Carbon: IG nie jest zależne od LVLa w tibii. Udowodnione naukowo. Questy - a słyszałem, że jest jeszcze tyle nieodkrytych... bierz się za te. Bierz się za tego zj*banego spike sworda co tam w temacie "Tajemnice rookgaardu" o nim dyskutujecie przez kilkaset stron o tym samym. Nowe outfity: staraj się zdobyć wszystkie dostępne a później tak gadaj. ( to samo dotyczy questów ) Bronie do fista: A tibia to jakiś boks? Idźiesz na ustawkę z minotaurem? Nie przesadzaj z tym GTA, klimat musi być zachowany. Wyobraź sobie komizm sytuacji: Potężny rycerz w drogiej zbroi idzie na wyzwanie z Demonem używając swojego potężnego KASTETU. Wiesz co, piszesz jak Carbon w swoim poście o pogodzie w Tibii. @Carbon: IQ nie jest równe wielkości poziomu w grze. |
jakies nowe fajne outfity i 3 ADDON :)
|
Cytuj:
"po 2 napewno ciposft patyrzy codziennie na tibia.pl w dzial uptades i czyta twoje gluptoy " napewno "patyrzy" za to na twój pomysł o pogodzie w tibi , 3 tematy niżej |
sie kolego wysililes to bylo pisane pare h temu ;]
a ze mi sie zle napisalo to nie znaczy nic ;] |
Cytuj:
@topic w summer upie maja byc polepszone poi monsters nowe czary dla jugernautóf Sryy za dabla ;] wcisnelem cos innego ;] |
1.Powinni dodać nowe tereny dla facc, ponieważ jest ich mało.
2.Jakieś runy do tworzenia dla Knighta. 3.Nowych,lepszych potworów. 4. 3 addon lub nowe outfity |
Cytuj:
Moznaby dodac jakies bronie przy uzyciu ktorych korzystaloby sie ze skillu fista, pytanie: po co ? skoro nawet najsilniejsze ( a wiec najtrudniejsze do zdobycia ) musialyby byc znacznie slabsze od srednich swordow ? |
Cytuj:
Cytuj:
@up: osobiscie uwazam że nie wszystko musi być do czegoś potrzebne |
Nowy pvp, a najlepiej dwa pod klienta nie wiekszego niz 7.6
|
Ja bym chciał (jednak to nie możliwe) żeby nikt już nie zakładał takich tematów do zaawansowanego trolingu. Takie tematy są bezcelowe bo cipsoft i tak tego nie posłucha. No czasami jakieś nobki zaczną sie wyzywać ale to juz nie jest fajne... także prosze bardzo close topic!
|
Cytuj:
|
Ja bym chcial zeby bronie dystansowe wolniej znikaly(mam na mysli speary ^^) i zeby wprowadzono wiecej terenow dla facc ^^ i jakies moze czary dla facc bardziej ofensywne xD!
|
Jak już to chciałbym aby z Frostów wszystko leciało tak jak wtedy kiedy je wprowadzili do gry, bo teraz trzeba mieć farta żeby nie mieć waste oraz chciałbym żeby z Frost Dragon Hatchlingów coś leciało wartościowego bo są mocniejsze od Dragów, a loot zerowy.
|
Cytuj:
|
pomysl na update kmoze troche glupi;p
Wiec :
PALL: 1.exura san zabiera 210 many odnawia ok 60-75 % hp przy dobrym m lvl ( co z tego ze teraz pall ma asyy hity wali bardzo mocne ale jest bardzo slabo z leczeniem) 2. Rs'y 4 kartki zasiegu tak samo jak ench speary. 3.Dwa rodzaje assow: -assy od 80 lvl od 3 d0 5 hitów att ok 50 po 100gp. -assy od 120 lvl od 3 do 5 hitow att powyzej 60(65) po 150gp. KNIGHT: -potiony od 80 lvl lecza powyzej ok 650 hp - potiony od 120 lvl lecza ok 850 hp SORC DRUT: Hmm i tak macie dobrze ale naprzyklad jakies dory/wandy od 80 lvl. Inne: -Dodanie nowych potworow i nowych terenów, -3 addon -hity zadawane przez monki /dark monki znacznie mniejsze, |
Cytuj:
twój post: Cytuj:
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |