Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zbrodnia Wojewódzkiego! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170880)

Filipeck 10-04-2008 18:36

Zbrodnia Wojewódzkiego!

Nie wiem, czy takie zbieranie "podpisów" przez internet ma jakiekolwiek
znaczenie, ale ten gnój zbyt regularnie przegina.
Urban ma godnego następcę.

http://www.youtube.com/watch?v=6PErDfIL3kA

http://www.w-obronie-flagi.polonews.pl/

Pozdrawiam.

Marcin24 10-04-2008 18:42

Ale się nagle dużo patriotów znalazło...

Calen Futh 10-04-2008 18:43

Nie zdziwiłbym się, gdyby sam Wojewódzki się pod tym podpisał.

Yoh

Darowałbyś sobie >.< Jakoś nie widzę w Wojewódzkim żadnego pajaca. Uważam, że ma nieźle gadane i to mi się w nim podoba. A to, że chcąc nie chcąc musi być kontrowersyjny żeby jakoś istnieć w polskim show-biznesie to jest inna bajka.

Calen

Gtyk 10-04-2008 18:56

to nie Wojewodzki zniewazyl flage, tylko ten ktory ja wlozyl ;]

po drugie, jak tu wymagac od Polakow znajomosci prawa o fladze i godle itd, jezeli nie zna go sam prezydent i powiesza ja w swoim oredziu odwrotnie ;]

Rothes 10-04-2008 18:58

I w ten oto sposób Wojewódzki osiąga to na czym mu zależy - mówią o nim, a przecież nie ważne jak mówią, grunt to aby mówili...

Śmieszą mnie ci wszyscy pseudo-patrioci, którzy mnożą się niczym króliki w sytuacjach takich jak ta. Już lepiej zadbajcie o swoje wykształcenie, promujcie Polskę w pozytywny sposób na arenie międzynarodowej poprzez jakieś osiągnięcia, a nie tylko wyjazdy za granicę i udowadnianie całemu światu, że Polak potrafi (głupim być)...

Gelt 10-04-2008 19:00

Ehhh.. Wojewódzki. Staje się coraz bardziej żałosny aniżeli śmieszny. Tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Filipeck 10-04-2008 19:00

Ta flaga symbolizuje naród polski, a więc każdego Polski obywatela, w tym także Ciebie (do wszystkich się zwracam). Wsadzając tą flagę w gówno, wsadził w to gówno też Ciebie (siebie zresztą też). Nie wiem czy wy rozumiecie różnicę pomiędzy obrażaniem polityków, a obrażaniem symboli narodowych, o które walczyli ludzie, o które umierali... a nieraz całkiem gorzej kończyli.

Voon 10-04-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipeck (Post 1995139)
Ta flaga symbolizuje naród polski, a więc każdego Polski obywatela, w tym także Ciebie (do wszystkich się zwracam). Wsadzając tą flagę w gówno, wsadził w to gówno też Ciebie (siebie zresztą też). Nie wiem czy wy rozumiecie różnicę pomiędzy obrażaniem polityków, a obrażaniem symboli narodowych, o które walczyli ludzie, o które umierali... a nieraz całkiem gorzej kończyli.

popłacz sie

@topic:
Kapitanie Planeta, wróć! Obudziłeś sie, nie takie rzeczy sie robi. Jedyną głupotą są podpisy przez neta, załóżmy że w Polsce internet ma 10 mln osób a tam wyjdzie ci 12 milionów podpisów.

Gtyk 10-04-2008 19:05

@Filipeck
No nikt tu tego nie kwestionuje ;] z tym ze popelniasz blad, to nie jest zbrodnia Wojewodzkiego, jak to glosi tytul twojego tematu, tylko tego faceta ktory dokonal zniewazenia. Tym samym sam popelniasz przestepstwo, dokonujac pomowienia i zniewazenia Wojewodzkiego.

Calen Futh 10-04-2008 19:05

Cytuj:

eee...czy Ty się czegoś nie napaliłeś? Po pierwsze do robił tego Wojewódzki, a po drugie co Ci z gadania? Ty na 100 % za to jesteś super patriotą i w ogóle. Widać jaki jesteś polski i w ogóle. Twój podpis i avatar i wszystko o tym świadczą.

Ashlon 10-04-2008 19:07

To, ze ktos wetknal flage polska w psie gowno w celu zwrocenia uwagi na problem jest godne potepienia, ale zachowanie tysiecy wlascicieli psow, ktorzy wychodza ze swoimi kochaniutkimi zwierzatkami i nie maja ochoty po nich posprzatac ("bo to fee", "a po co?", "ja nie sprzatam, bo nikt inny nie sprzata") jest ok? Sam bym po psie nie sprzatal i dlatego NIE MAM psa. A skoro ktos sie decyduje na opieke nad zwierzakiem, to jego obowiazkiem jest sprzatac. Dlaczego ja na boisku NIE moge pobiegac i pograc w pilke? Bo jakis niekulturalny cham nie potrafi po sobie sprzatnac?

Serious Sam 10-04-2008 19:11

Ogólnie lubię Wojewódzkiego.Co do tej flagi, to był tylko żart i nie należy robić z tego takiej szopki.

Gelt 10-04-2008 19:13

Ashlon, masz racje, ale co mają związane z tym tematem psie gówna.?:-P To było domniemane kału tego kolesia, gościa. Z hemoroidami czy jakieś tam pierdoły.

Calen Futh 10-04-2008 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1995163)
Ashlon, masz racje, ale co mają związane z tym tematem psie gówna.?:-P To było domniemane kału tego kolesia, gościa. Z hemoroidami czy jakieś tam pierdoły.

Nie prawda, to była akcja, która miała na celu zwrócić uwagę na psie kupy. A poza tym, to był sztuczny kał, więc o co ten pisk ? ;)

Yoh

Rothes 10-04-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1995163)
Ashlon, masz racje, ale co mają związane z tym tematem psie gówna.?:-P

W internecie pojawiła się teoria, iż wetknięcie tej flagi w psią kupą było jedynie błyskotliwą aluzją do sytuacji psich odchodów w naszym kraju.

Gelt 10-04-2008 19:24

No chyba że tak. Co nie zmienia faktu, że można to wyrazić w inny sposób..

edit: Równie dobrze może być to aluzja do tego co się w tym kraju dzieje.. I tu bylaby tez trafna.

Gogar 10-04-2008 19:36

Mnie to w żadnym wypadku nie obraziło. To co się teraz dzieje w naszym kraju jest jednym wielkim gównem, dlatego nie dziwię się RACZKOWSKIEMU. Tak, Raczkowskiemu, a nie "temu kolesiowi". Pewnie połowa forumowych idiotów nie wie kto to jest i nigdy nie miała w rękach przekroju.

gyagen 10-04-2008 19:52

albo jesteście ślepi albo sami sobie wmawiacie pewne rzeczy, bądź dajecie je sobie wmawiać. Gdyby jeden tempak z drugim obejrzeli cały ten program wiedzieliby , że Wojewódzki był nawet temu przeciwny a zaaranżował tą sytuację , żeby głąby miały o czym mówić albo , żeby ten rysownik komuszek miał szansę się zrehabilitować(czy komuch czy nie to nie wiem ale jak ktoś lubi urbana to prawicowych poglądów raczej nie ma)

Grue 10-04-2008 20:16

Ale jaja hehe. W US i A (pozdro Borat xD) tez odwalaja szopki ze swoja flaga i jakos ich nikt nie kara, nie bije, nie biczuje i kamieniuje. Zrobil co zrobil, w koncu zyjemy w wolnym kraju (niby...). A co do kupek psiakow to ja sprzatam po swoim jajniku :<

Xantro 10-04-2008 20:21

Jakbyście oglądali cały odcinek wiedzielibyście że to protest przeciw psim kupom na chodnikach... N/c...
Żeby nie było spamu, nie widzę w tym nic dziwnego, przecież 'biznes is biznes' ;]

Ville 10-04-2008 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1995138)
Ehhh.. Wojewódzki. Staje się coraz bardziej żałosny aniżeli śmieszny. Tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Male emo - tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Cytuj:

Jezus tez umarl za ciebie na krzyzu a ty ciagle grzeszysz i nawet sie nie zastanowisz nad tym - a zycie wieczne jest wazniejsze od doczesnego.
Co to za jakies hardcorowe porownania? Ze mnie tez w gowno wsadzil? :O

Eivrel 10-04-2008 20:27

Cytuj:

No dobra, a jeżeli ja nie czuję się w duszy polakiem to mogę wyjść z tego zbioru 'wszyscy'? Ok, to dzięki.
A co do tego umierania, to co mnie to obchodzi? Chcieli to umierali. Ja im nie kazałem.

Gelt 10-04-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1995326)
Male emo - tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Zjeb - tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Gogar 10-04-2008 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1995339)
Zjeb - tyle mam na ten temat do powiedzenia.

Małe pedalskie emo - a ja mam tyle.

Ja po swoim psie nie sprzątam, mam to w dupie. Ale skoro u Was srają na boisku, to nieźle tam macie, Ashlon. Jak się patrzy pod nogi to się nie wdepnie.

Arka_Sath_Wielki 10-04-2008 20:35

gdybym tam byl wsadzilbym ta flage w gowno i wytarl w godlo, bo to co sie teraz dzieje w polskiej polityce to smiech na sali ..

Johnny121 10-04-2008 20:38

Czekamy na odzew skinów na ten temat.

Marcin24 10-04-2008 20:38

Cytuj:

A co do tego umierania, to co mnie to obchodzi? Chcieli to umierali. Ja im nie kazałem.
Tak cię to obchodzi, że gdyby nie umierali, to do kolegów mówiłbyś "Deine Alt haben nicht kinder". Od patrioty 100%, aż do totalnego ignoranta. Forum zmiennym jest...
Cytuj:

Kolejne dziecko wychowywane na stereotypach, skoro emo to frajer, ciota, samobójca, pedał i w ogóle to co najgorsze.
Cytuj:

Ja po swoim psie nie sprzątam, mam to w dupie.
Z tym się zgodzę, to samo masz w dupie. Co nie zmienia faktu, że jednak nie dorosłeś do posiadania psa.

Lasooch 10-04-2008 20:41

Cytuj:

Raz, że ja nie czuję się urażony, więc mów za siebie, ok?

Dwa, że nie mam pojęcia, co może oznaczać potworek "nieraz całkiem gorzej kończyli".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1995361)
Z tym się zgodzę, to samo masz w dupie. Co nie zmienia faktu, że jednak nie dorosłeś do posiadania psa.

W takim razie ja też nie dorosłem. Nie sprzątam i nie zamierzam. I nie będę się tłumaczyć.

Gelt 10-04-2008 20:55

W tym momencie przypomina mi się dzień świra.. Przedstawiono to tam bardzo trafnie. Widać coś takiego jak kultura już dawno upadło o.O

@Gogar

Totalny zjeb - tyle mam do powiedzenia.

@down

Pisząc kultura miałem coś innego na myśli. Jak nie domyślasz się co, to juz nie mój problem. I nie mam zamiaru nie reagować na komentarze jakiś dzieci, co nie maja własnego zdania i kierują się stereotypami -.-"

- Prodigy - 10-04-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1995398)
W tym momencie przypomina mi się dzień świra.. Przedstawiono to tam bardzo trafnie. Widać coś takiego jak kultura już dawno upadło o.O

@Gogar

Taa.................

Gonzo von Krenzel 10-04-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 1995154)
To, ze ktos wetknal flage polska w psie gowno w celu zwrocenia uwagi na problem jest godne potepienia, ale zachowanie tysiecy wlascicieli psow, ktorzy wychodza ze swoimi kochaniutkimi zwierzatkami i nie maja ochoty po nich posprzatac ("bo to fee", "a po co?", "ja nie sprzatam, bo nikt inny nie sprzata") jest ok? Sam bym po psie nie sprzatal i dlatego NIE MAM psa. A skoro ktos sie decyduje na opieke nad zwierzakiem, to jego obowiazkiem jest sprzatac. Dlaczego ja na boisku NIE moge pobiegac i pograc w pilke? Bo jakis niekulturalny cham nie potrafi po sobie sprzatnac?

Dokładnie. Więc zamiast się unosić, najpierw lepiej poznać kontekst w jakim ten gest był wykonany. Bo na człowieka łatwo jest najechać, łatwo wyjąć coś z kontekstu i go zniszczyć. A zerem dla mnie jest właśnie taka osoba - która szuka dziury w całym, która z niedopowiedzenia zrobi kłamstwo, która z drobiazgu rozdmucha aferę. A na koniec - będzie święcie przekonana, że ma rację i dobrze robi.

Marsseel 10-04-2008 21:12

Filipeck zmień dilera.

Paciuch 10-04-2008 21:26

Ten wojewódzki chce zwrucic na siebie uwage bo jak wystartował misiek koterski show to z tym jego pogramikiem to se morze na euro sport isc :baby:

Gogar 10-04-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1995361)

W takim razie nie dorósł też mój ojciec, moja ciocia i moja macocha. Rotfl.
Cytuj:

@Gogar

Tak, tak, ja piszę stereotypami, a Ty od razu jak ktoś Cię wyzwie nazywasz go zjebem. Tak o, bo ktoś naśmiewa się z emo, to niech ma.
Wiesz, w mojej szkole jest sporo emo, dlatego nie muszę używać stereotypów, żeby wiedzieć z czego się naśmiewać.

PinGOnE 10-04-2008 21:35

Emmm ... tą 2ga petycje to pisal chyba jakis analfabeta :/

Fremen 10-04-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1995351)

Ja po swoim psie nie sprzątam, mam to w dupie. Ale skoro u Was srają na boisku, to nieźle tam macie, Ashlon. Jak się patrzy pod nogi to się nie wdepnie.

Skurv...yny chodzą z psami srajacymi po uczeszczanych drogach, mimo ze 20 metrow dalej maja las. To jest dopiero glupota.

Marcin24 10-04-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fremen (Post 1995528)
Skurv...yny chodzą z psami srajacymi po uczeszczanych drogach, mimo ze 20 metrow dalej maja las. To jest dopiero glupota.

O tym też mówię, a nie o sprzątaniu po swoim psie na łące, w lesie itp. jak niektórzy to zrozumieli.

Serious Sam 10-04-2008 21:53

@up
Widzę, że was też wkurzają psie kupy na ulicach, a jeszcze bardziej właściciele tych psów ;>

@topic
Zdaje się, że odchodzimy od tematu.Co do Wojewódzkiego wielu uważa go za kretyna, jest tak, gdyż nie umieją odczytać jego aluzji, lub po prostu nie rozumieją, że ta flaga w gównie, to nie lekceważenie symbolu narodowości, tylko aluzja do ogólnej sytuacji politycznej.

Ville 10-04-2008 21:56

Cytuj:

Pisząc kultura miałem coś innego na myśli. Jak nie domyślasz się co, to juz nie mój problem. I nie mam zamiaru nie reagować na komentarze jakiś dzieci, co nie maja własnego zdania i kierują się stereotypami -.-"

Wypraszam sobie - ja mam 18 (prawie 19 lat) i mam wlasne zdanie.
Chcesz je poznac? Media robia szopke, wyciagajac z kontekstu (nie pierwszy raz zreszta) cos co Wojewodzki zrobil w swoim programie.
A co do tych gowniarzy (i ich wujostwo i inna rodzine) co po swoim psie nie sprzataja to tylko bym spisal adresy i podal na policje zeby mandaty powypisywali.
Wiec Gelt - nie mow mi tutaj o komentarzach, kulturze i wlasnym zdaniu jak ty odpowiadasz bluzgiem na ZACZEPKE (bo piszac emo mam nadzieje ze ciebie nie urazilem bo JESTES EMO)

Vanhelsen 10-04-2008 22:20

Cytuj:

A ja nie wiem, czy ty rozumiesz przesłanie tego czynu... Może zanim zaczniesz odbierać to tylko jako czyn dosłowny pomyśl jakie inne symbole mogło w tym zdarzeniu mieć gówno... :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.