![]() |
Ban :/
Witam !
Dwa dni temu dostałem Bana. Checie wiedziec za co? Za dobre chęci :/ To jest tak: Zobaczyłem na Trade channelu link jakiś chakerski mi sie zdał i chciałem to zgłosić do Gm. Skopiowalem link i wkleiłem do Game Chatu. Chciałem żeby Gm sie dowiedział i to zablokował.:/ : Banishment: Account banished until May 11 2008, 10:07:43 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3d) I co ja mam teraz zrobić ?? Chcę to jakoś wytłumaczyć ale nie wiem jak sie z kimś skontaktowac ;/ Mozeci pomuc? Wielkie dzięki za wszystko. Cinek Ps. Sorki za błedy. :) |
ctrl + R a nie na Game Chacie. :p Ja ci nie mogę pomóc. ;)
|
Dla mnie nie masz szans na odwołanie ponieważ każdy może powiedzieć ze nie chciał a przez przypadek wkleiło mu się. Było już na forum parę takich przypadków opisanych. Po prostu przeczekaj bana.
|
Dostałeś ban za rozsyłanie linków do hackerskich stron. Nie możesz tego odkręcić, bo nikt Ci nie uwierzy, że to nie "Twoje" linki.
|
Nawet jeśli to nie twój link, to skopiowałeś go, a co za tym idzie zwiększyłeś prawdopodobieństwo, że ktoś się na to złapie.
|
Wszak za nieznajomość zasad karanyś jest chłopie, za dobre chęci nikt tu nie oskarża, na raz następny, zważaj na siebie, gdzie kopiujesz treści i jakie są to treści!
|
nie rozumiecie go chyba
pewnie ktos napisal na trade: ktos1[8]: wejdz w to www.haknecie.pl to bedziesz mial mpa (w game chacie)ON[30]:ktos1[8]: wejdz w to www.haknecie.pl to bedziesz mial mpa Chodzilo mu pewnie o to ze skopiowal cale msg od goscia do game chatu..bo na ctrl nikt nie odp. a game chata maja logi z calego dnia i przegladaja i banuja.Ja tak mialem zaraz po ssie dalem link do tibia.org a pod wieczor jak exilem dostalem bana-.l- topic: nic nie mozesz zrobic,cipsoft to kurwy proste |
Cytuj:
Tutaj macie cały viev cryminal rocerd: Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Character: Cinus of Pall Reason: hacking Statement: "17:25 Sejtex [29]: www.kyraown.yoyo <- The best Site with bots , lotery pacc \ najlepsza stonka z botami , loteria paccow" (Apr 10 2008, 17:25:25 CEST in Game Chat) Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3d Date: Apr 11 2008, 10:07:43 CEST Until: May 11 2008, 10:07:43 CEST Duration: 30 days To powinni nie mnie zbanować tylko tego kolesia :( |
@UP
No ale ciebie zbanowali. ;) Co się stało to się nieodstanie. ;) Po prostu przeczekaj bana i tyle. (chyba że ten ban już się nieodstanie) :p |
Trudno stało się. Cipsoft to K**** i nic nie dbają o graczy więc raczej tego nie odkręcisz. Pilnuj się na drugi raz.
|
Cytuj:
|
Pomoglem kiedys jednemu kolesiowi ladnie po angielsku to wszystko wyjasnic dostal unbana i tak sie cieszyl ze dal mi pol dp :D
|
up@
Cienius pomugł bys i mi?/ :) słyszałem że jest cos takiego jak chat dla zbanowanych czy cos. BO w tym niuse co była rozmowa z GM tak było. Jest coś takiego?? |
Cytuj:
niestety ale cipsoft nie wezmie tego pod uwage chyba next time uzyj ctrl+R i tam to wklej jak tego ci sie nie uda odkrecic to mozesz sie pozegnac z kontem ;/ |
To chociaż chciałbm wyjaśnic by nie mieć sksowanego konta ;/ mogłby ktos pomuc??
|
Up@
Nie. Nic nie możesz zrobić. My także. Nie skasują Ci konta tylko dostałeś ostrżeżenie że następny ban to będzie aksacja konta. Nie martw się, gdy ban się skończy dalej będziesz grał. |
Gdzieś jeszce czytałem że po 6 miechach kasuje sie wpis tak jakby gralbym "od nowa" z "czystym kontem" i jak wtedy dostanę bana to nie sksują mi konta?
|
Cytuj:
Cinus: Dostales bana na 30 dni a dopiero po nastepnym przewinieniu skasuja Ci konto. Po prostu go przeczekaj albo zrob sobie nowe konto i graj od nowa. Przepraszam że wprowadzilem Cie w blad P.S. Tez lubisz Neji'ego ^^ Zalgadis |
help!
POdajcie jakis email cipsoftu czy cos ,bo dostalem bana wlasnie za podawanie takich linkow ,a wczoraj weszlem na ta chare ,ktora niby wysylalem linki na minutke! aby pujjsz pietro wyzej w bezpieczne miejsce !;( help!!!!!! A tak gralem z 5-6 godz. chara na mainie. Ktos haknal mnie czy pomylka cipsoftu? A nie mam zamiaru czekac az miesiac za cos czego nie zrobilem i jest nie mozliwe! ;-/
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O jednego newbie mniej. Następnym razem uważaj.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |