![]() |
Gry pewnego rodzaju.
Witam , szukam gier takiego rodzaju:
Takie jakby detektywistyczne , poruszanie sie klikniecie myszka na koncu ekranu i pojawia się kolejna mapka szuka sie poszlag itd. jezeli ktos gral w "dracula"(nie wiem jak to sie pisze xd) i "Post Mortem" to wie o co chodzi Mozecie mi podac kilak fajnych gierek tego typu? z gory thx ; ] |
Jack Orlando bodajże.
|
Chodzi Ci poprostu o takie przygodówki typu point'n'click? Podobno Longest Journey fajne ;p
|
Nie grałem, ale mój idol EGM poleca Runaway: The Road Adventure (jedynkę). Kiedyś wezmę i sprawdzę, chociaż nie lubię przygodówek.
|
Post Mortem jeśli chodzi o detektywistyczne ;)
|
Może Sheerlok Holms <nie wiem jak sie to pisze ;P>
|
Hopkins FBI
|
Black mirror, Syberia 1 i 2, The longest Journey --> Bosowie przygodówek
Wacki -> Przygoda z jajem :) Sentiel ---> Dla tych co nie boją się myśleć :) |
Broken sword jedynka to najfajniejsza przygodówka w jaką grałem. Jak masz niezły komp. to polecam... Penumbrę ; D
|
@up
Penubra nawet fajna, ale do tego już potrzebny jest mózg Simon The Sorcerer Ace Ventura itd, itp. |
CSI - bodajże 2 części.
Jeśli chodzi ogólnie o przygodówki, to Fahrenheit. |
Sherlok Holms (nie wiem czy tak sie pisze) pamiętam że fajne.
|
Jack Orlando, głupki z kosmosu, zegarmistrz.
Było parę innych ale nie pamiętam. |
jak bylem mniejszy gralem w różowa pantere z podlozonym glosem Cezarego Pazury fajna gierka nawet ;)
dokladnie Hokus pokus rozowa pantera. |
Cytuj:
|
Larry 7 xd
|
Też Broken Sword 2 był zajebiaszczy, a Broken Sword 4 (chyba) Cień Anioła jest do pupy.
|
Out of Order : )
|
Podobnoz zawalisty jest Fahrenheit (chyba tak sie pisze).
Juz za niedlugo bedziesz go mogl kupic za 2 dyszko w extra klasyce. A i Chlopaki nie placza <-- to jest wyczepiste. |
Jack Orlando zjadl mi 2 tygodnie mlodosci =P
|
PENUMBRA !! 1 , overture oraz black plague , przeszedlem narazie 1 i 2 a blacka sie boje xD
|
Rożowa pantera =P Pamietam swego czasu bylA to fajna polska giereczka =]
|
Dzieki za odpowiedzi , ta Gelt larry rox xd
|
Broken Sword 2 >>> Jack Orlando.
JO był fajny, ale klimat nieco średniawy. BS zjada go na śniadanie. |
Atlantis <3<3
|
Bożesz ty mój! Zapomniałem o "Książe i Tchórz" też krajowa przygodówka, fajna ^^
|
O to moja starsza jeszcze na starym kompie lubi we takie gry grac : D
Kryminalne Zagadki CSI Syberia 1 i 2 koniecznie Może coś z tych starszych typu "Egypt" pamiętam jeszcze jak kilka lat miałem jak się z tym trudzilo No i teraz gra wieków The Neverhood |
Teenagent ;]
|
"Hokus Pokus Różowa Pantera" i "Na kłopoty Pantera".
|
Wyspa Miłości. Czy Jakoś tak. Mój znajomy grał w to jak szalony :-P Chociaż mi tak średnio podchodziła.
edit: Gdzie jest nemo xd |
moze powtorze coniektore wypowiedzi ale : Jack Orlando, Ace Ventura, Głupski z kosmosu, Droga do Eldorado, Gabriel Knight 3...
|
Żeby nie robić nowego tematu , jest może spolszczenie do Csi hard evidence (niezbite dowody) ? ; ]
|
tak ciezko zapytac wujka google?
http://www.netprogramy.pl/spolszczen...Evidence_.html nie wiem czy dziala, nie sprawdzalem bo nie mam tej gry, ale daje glowe ze w jak to nie dziala to na 100% jest w sieci dzialajace ;p |
Hopkins FBI jak już tu ktoś wspomniał. Gierka nawet nawet :) Była też kiedyś taka gra Zegarmistrz. Też coś a'la detektywistyczna;)
|
Cytuj:
Mnie to sie nie podobało |
Detektywistyczne? Może Still Life twórców Post Mortem? Świetna gra.
|
Powtarzam pytanie :P "Żeby nie robić nowego tematu , jest może spolszczenie do Csi hard evidence (niezbite dowody) ? ; ]" pytalem googli i nic moze ktos ma?
|
Cytuj:
A może kurwa zobaczysz tumanie wyżej już ci napisał |
@up.
Jakby to działało to bym nie powtarzał pytania . Skoro pisałem "pytałem googli" to ten link na pewno obczaiłem , Tumanie |
Polecam obie części Syberii. Trzeba tam dużo myśleć, jeśli nie przeglądasz solucji :o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21. |