![]() |
5 demonów solo <pierwszy Polak>
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/tibiacam%20movies/
Zajrzyjcie. Lifely Sorcerer zabija 5 demonów i parę innych jego filmów. Moje Gratujacje. |
Looz
Hardy kolo ubija 5 demonów looz należalo sie dla polaków cos takiego :D
|
to moze byc keyloger bo nie jest zapisany w rec.
|
Ty sam jestes jak ten keylogger :/
|
Czy ten plik być czysty ?
|
haha bardzo smieszne...
plik *****=key loggger |
...
Daj to w rec. to obejrzymy....
|
!
****a c***u jak zycze ci z calego serca zeby cie shakowali!!!!!!!!! jak ****a jestes taki cfaniak, i myslisz ze grasz w dobrze w tibie to sie mylis - grasz jak ****a, tlyko ***e uzywaja kejlogerow i czitow! co to za gra jak kogos zabijasz, czy hakujesz?
p.s. sorki za slowa!!! |
Cytuj:
@Topic Jak ******/******, NIE sciągajcie. |
ej kolo, ja specjalnie napisalem 'kejloger' i 'czity'!!! czasami teaz zamiast knight pisze knajt, ale to nie stanowi róznicy, gdybysmy rozmawiali jakos na powaznie no to pisal bym poprawnie, a tak to poco? gra jest tylko dla przyjemnosci, a kejlogerowców trzeba wy*******ac!!!!! X(
|
Cytuj:
Nie obrazaj mnie ok?! A i niech nikt nie probuje znowu pisac ze keylogger itp. itd... Niech modki zamkna, albo ktos sprawdzi i spokoj bedzie... |
a czy tobie byloby milo, jakbys zostal hakniety i stracil rzeczy, na ktore pracowales b dlugo? pewnie nie! wiec dlatego gdy widze filmy z plikiem ***** lub ***** to chce mi sie krzyczec i wpadal w zlosc!!!! X(
|
no comment
Dobra tu macie to samo tylko ze .rec
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/lifely_5demon_solo_1.rec http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/lifely_5demon_solo_2.rec Film w 2 czesciach bo byl masskick i lifely musial nagrywac od nowa |
Cytuj:
i zamknij ryj i niewyzywaj wszystkich na forum!!!!!!!!! |
Cytuj:
Zedytuje jak zobacze filmy Hmm bardzo fajne =] Spoko loot ^^ Troche tych manasow wypil =] |
sprawdzilem. pliki w rarze sa w rec czyli bez keyloggerow. nastepnym razem wrzucaj bez kompresji zeby uniknac tego typu oskarzen zwarzywszy, ze jest tam kilka plikow > 1MB
|
Ehhh ludzie
No nie!! O co wam chodzi?? bedziecie wyzywac tera tego goscia?! dobra!! stalo sie!! no ale nie widzicie o czym jest ten temat?? o "czitach" czy filmie ktory gosc dla nas nakręcil?! wezcie sie opanujcie i mu skomentujcie!!:P( ja zrobie to samo jak oglądne):D
|
Czemu każdy myśli, że jak rar/zip to odrazu keyloger?!? Od otwarcia samego pliku się nie da zarazić. W tym rar'hu mamy obydwa pliki rec, a wy odrazu, że keyloger!
|
Film jest zajbisty!!!!!! Szkoda ze loot kiepksi, ale gosc jest prze...
|
OoOo qwa!! mega!! Gosc pieknie wymiata!! 1200+ w demona z ue'sa!! lóól
Z deka mu sie nie oplacalo z po 5 ss amulet'ow i m-ring'ow:D i tyle bp mf'ow:D:D Jak kiedykolwiek bedziesz oglądac to forum to wielkie gratzzzZZzzzzz!! Lipa troche ze loot troche maly:P |
sorry, ale pomyliłem tewmatu pliz o kasację
|
no spoko filmik :P widac kolo daje rade :D pozdro
|
A ta tibia cam co jest NOWA TIBIACAM napisaane to moge sciagnoc?
|
Cytuj:
|
buhahahhahahaha myslisz ze ci ktos uwiezy ze tu nie ma keyloggera daj ten plik w rec
|
........... juz ktos dal ten film w rec n***ie ;]
|
no spoko 5 demonow ale chyba i się nieoplacalo patrzac na mana fluidy
aha jedno pytanko taki spzet na 113lvl?? musiales czesto zgon zaliczac |
takie eq nosi bo jakbys zauwazyl ma redskulla, a glupio by bylo stracic e plate np...
|
czemu w rar=key loger.Daj w rec
|
@up: -.- zobacz wszyskie strony w tym temacie
Cytuj:
|
niech ktos powie jeszcze raz ze to keylogger to zabije jak by sie wam chcialo ruszyc dupe to byscie zauwazyli ze to JUZ JEST W .REC JAK SIE QURWA SPRAWDZIC DYGACIE!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
czy niepotrafisz tego zrozumiec że można ściągnąć ui zobaczyć czy to jest rec czy exe/psp spakowane i dopieo wywalać lub oglądać, od samegościągfniecia (nawet keyloggera) nieda sie nim zaifekować |
@up
No tak, masz rację, ALE NIEKTÓRZY NIE ZDAJĄ SOBIE Z TEGO SPRAWY !!! I NIE MÓW DO NAS LAMY plx plx :D, i nie oskarżaj Dr.Unknown'a !! |
Oj ludzie ludzie. Po pierwsze lifely sorcerer=113lvl master z hiberny.
Wystarczy wejsc na forum tibia.com w zakladke hiberna. Temat 5 demon solo. I jest link prosto od lifelego. Adres tematu: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=560807 Adres pliku: http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia...ons%20solo***** I co ze jest rar :D Po co lifely ma hackowac niskie lvlki? :) |
NIE no kur.... teraz to powiem co za z***y, zawolajcie mame zeby wam przeczytala co pisze na ekranie, zeby po kolei przeliterowala wszystko co pisze...
5xdemon.rec 16-Nov-2004 23:15 66k CZY TO KUR.... JEST ZIP ALBO RAR? SLEPAKI TEPE |
:d
Plik jest w zipie z powodu mass kicka. To nie mój filmik.
|
To sie poprostu prosi o odpowiedz, kilka spraw:
1. Zip/Rar to NIE zawsze keylogger sam plik archiwum nie hackuje tylko jego zawartosc, jesli w zawartosci bedzie plik exe no to wiecie ze jest to keylogger ale jesli w srodku jest plik rec to nikt was nie zchackuje wiec przestancie juz. 2. Wcale nie pierwszy polak, pierwszy byl Raistlin Mejere II. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |