![]() |
Jak Zarobic 100k w 2 tygodnie??
otóż mam mały kłopot, ktoś mnie haknął i powyzywał ludzi na serverze i i teraz musze zaplacic 2 osobom po 50k na jedna osobe mam 1.5 tygodnia druga dała mi 2 tygodnie jak zarobic taką sumę w tak krótkim czasie??
chce ratowac mojego palka lvl 30 skile 65/45 plx pomożcie |
Ja bym zrobił nowego chara 30 lvl i takie skille możesz w te dwa tygodnie odrobić :P
|
Tachaj, tachaj, tachaj i tachaj lootbagi na dc/outlaw campie. Zbieraj wszystko co sie da sprzedac. Jezeli caly dzien bedziesz zbieral takie przedmioty to dziennie nawet bedziesz mogl uzbierac 20k (wiem bo kumpel calymi dniami tam siedzi ;p). Bp parców i jedziesz :p
|
czyli możliwe jest uzbieranie takiej kwoty w tak krótkim czasie??
dzięki chodziło mi o to żeby właśnie nie robić nowej postaci bo byłoby bez sensu... |
Ewentualnie lootbagi na MT. Sternum... No albo na guciach.
|
Przestań grać z miesiąc. Zapomną po tygodniu już.
|
Kwota jest do uzbierania w 1 dzień ;p
Posmigaj po Mintwalin. |
Cytuj:
na mintwalin bylem juz jak na razie to 10k tylko mi weszło spróbuje może na piratach albo na banucie |
Na mint 10k.? o.O A robiłeś lootbag.? Bo chyba nie. + skórki.
|
robiłem loot baga tylko że siedziałem pół godziny tam bo nie miałem więcej czasu dobrze że wcześniej zrobiłem postmana bo byłoby ciężko targać loota taki kawał drogi...
|
10k na 30 min to chyba dobry wynik co.? To do Mint i zarabiać.! ;-)
|
3h rano 2h wieczorem i masz kase na payment chociaz za te 100k nowy char by wyszeld lepiej mysle
|
zarob tyle kasy ile zdolasz przez ten czas i zamiast im placic zrob nowego chara.
no i oczywiscie przestan uzywac botow. |
nie oplaca sie ladowac 100k w 30 palla. Jesli je uzbierasz zrob nowego chara i go UKRYJ a temten do PK.jesli juz zrobisz nowego chara to idz tym 30lvl do tech kolesi co cie hunca, jeslicie zabija graj na nowym jesli nie graj dalej na sarym
|
Cytuj:
nie potrzebujemy na tym forum debili.. Niby gdzie miał o tym poszukać jak takiego tematu nie było :F. |
Cytuj:
|
Lepiej sprzedać tą postać i założyć nową
|
Ewentualnie, możesz nowego chara zrobić na nowym koncie.
|
Cytuj:
A i uzbieraj tyle kasy ile dasz rade i zrób nowego hara bo to zajmie 2 tyg i będziesz miał sporo kasy. |
Olej. Ja bym olał. Wole ginąć niż komuś płacić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale skoro on powiedział, że chce dalej grać tą postacią to nie ma co mu mówić, żeby nią nie grał :P. Jak chce to niech gra. A skoro na Mint miałeś 10k w 30min to dasz rade tam spokojnie 100k przez dwa tygodnie :) |
Poza tym, przy zarabianiu wbijesz exp. Niemały.
|
Są 2 wyjścia, zależne od twojej sytuacji:
1) Jeśli ci kolesie cię ściagają cały czas i biją, powtarzając że płacisz albo padasz, to potraktuj to poważnie i zapłać/rób nowego chara. 2) Jeśli tylko ci mówią, że masz zapłacić, ale nie próbują cię do tego "zachęcić", to możesz ich olać. Dopóki nie padniesz od nich 2 razy, nie ma się czym przejmować. W wypadku nr 2 ci, którzy chcą wyłudzić pieniądze, okazują, że najchętniej uniknęliby zabijania. Jeśli jednak po 2 tygodniach czasu zaczną cię bić, wykorzystaj rady z punktu 1 i z poprzednich postów. |
Uzbieraj lepiej te 100k i zrób na tym samym koncie nowego hara i looz 100k na 8lvl :cup:
|
100k na 30 pala to za duzy wydatek a za 100k to masz blue seta+bohy i jeszcze ci cos zostanie(zalezy po ile bohy u ciebie leca).Skille takie to zrobisz w tydzien, wiec nie masz sie co meczyc na 100k.Ale zrobisz jak chcesz ;)
|
Jak coś to mintwalin.
Tylko tam! |
Nie płać... raz zapłacisz to będziesz płacił do końca grania tą postacią... taka jest kolej rzeczy...
|
No nie przesadzaj ;p W Tibii to płacenie wygląda akurat trochę inaczej niż w rl
|
Cytuj:
|
K. Powiedzcie jeszcze kilka razy żeby zarobił na mint 100k i zrobił nowego chara...
|
Żal 100k za 30pallka uzbierać to nie jest trudno ale sie nie opłaca wogle nie płać może zapomną w 2 tyg wbiłbyś skille 70/70 i 30lvl na lajcie
|
Cytuj:
|
Ja bym expil na of'e (na powierzchni) ja tam 30 palkiem z podobnymi skilami zarabialem dziennie jakies 20-30k
a teraz knightem w 6h 50k :] wiec uzbieraj ile sie da tym charem przez 2 tygodnie a potem zrob nowa postac :] |
[quote=Cacuss;2004597]Niekoniecznie. Ale też zapłacenie nie oznacza zawsze końca hunta(Kyra zaprasza?;))[quote]
Hahahh dokładnie xD Po prostu uzbieraj se kase przez ten czas i nie zapłać.. odczekaj z 1 miech ( nawet jak masz pacc to przerwa w tibii dobrze Ci zrobi :P ) i raczej będziesz miał spokój ;) wiem z doświadczenia :P ale i tak Ci się dziwię, że chcesz grać tą postacią :P takie skille to ja mialem na 20lv facc xD |
Jak miałeś haka to spróbuj to tym kolesiom jakoś wyjaśnić.Ładnie przeproś czy coś takiego,a jeśli to nie zadziała to wykorzystaj coś z innych postów.
Ps:ja miałem haka kiedyś(tylko to byla inna gra) i też powyzywal kolegów z gry.Powiedzieli,że będą mnie gonili cały czas(czy jakoś tak),ale powiedziałem im o haku,przeprosiłem i mi dali spokój i dalej byliśmy kolegami:] Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://tibiaring.game-host.org/ jeśli sie boisz wejść nie wchódź. To strona gdzie można sprawdzić ukryte postacie innych osób.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |