Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ferumbras - Celesta 2008/04/18 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171714)

Stonek 19-04-2008 12:01

Ferumbras - Celesta 2008/04/18

Ferumbras z Celesty.
Czy się udało? Sami zobaczcie.

Klik
by 174 RP

Klik
by 162 EK

paluch89 19-04-2008 12:18

Czy tam byli jacyś shooterzy ?:D

Słabo ogólnie.

Poca 19-04-2008 12:25

Mógłbym prosić o rehosta ?;p

Timox 19-04-2008 12:37

Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.

Stonek 19-04-2008 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Timox (Post 2009200)
Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.

Przez cały filmik poleciały chyba 3-4 Magic Walle, więc o co kaman?
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras

1929 19-04-2008 13:06

słyszałem że popadali zara filmik zobacze ; D

Timox 19-04-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek (Post 2009214)
Przez cały filmik poleciały chyba 3-4 Magic Walle, więc o co kaman?
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras

Niewiesz to nie gadaj.Ekipa była mocna tylko że przez paru zjebów z innej gildii im nie wyszlo.Nie mogli sie zgrać bo niektóre osoby typu Juvin Nyddishi stali w miejscu i przeszkadzali zamiast exetnąć chociaż 2-3 demony, a jak zobaczyli że ferumbras miał już yellow hp to zaczęli rzucać m walle żeby im przeszkodzić w dobiciu.Jest bardzo dużo powodów niezabicia go.A co do ekipy to była bardzo dobra i zgrana.

Japek 19-04-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Timox (Post 2009396)
Niewiesz to nie gadaj.Ekipa była mocna tylko że przez paru zjebów z innej gildii im nie wyszlo.Nie mogli sie zgrać bo niektóre osoby typu Juvin Nyddishi stali w miejscu i przeszkadzali zamiast exetnąć chociaż 2-3 demony, a jak zobaczyli że ferumbras miał już yellow hp to zaczęli rzucać m walle żeby im przeszkodzić w dobiciu.Jest bardzo dużo powodów niezabicia go.A co do ekipy to była bardzo dobra i zgrana.

Tyś widzioł zgraną ekipe
AUEuAEHAUHEuaHUEAHUEAE

Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \:

paluch89 19-04-2008 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Japek (Post 2009421)

Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \:

Przy zabijaniu Ferumbrasa nie ma znaczenia czy pvp czy npvp.

A po 2 to na pvp ludzie sobie na wzajem nie przeszkadzają - i to sie liczy.

Stonek 19-04-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Timox (Post 2009396)

Co do zgrania ekip na Ferumbrasie to akurat mnie nie musisz pouczać ;O

Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o

W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście?

Timox 19-04-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek (Post 2009443)
Co do zgrania ekip na Ferumbrasie to akurat mnie nie musisz pouczać ;O

Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o

W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście?

Przy takim czymś byś sie osrał nie bloknął ;) :
http://img99.imageshack.us/img99/5353/uo0250vm6wa8.jpg

A po drugie już mówiłem że przez niektorych zjebów(patrz blaan haarin, azix tadius, reszty nie widać)niedało sie zabić ferumbrassa.To tyle na ten temat, nie będe sie powtarzał.Nie byłeś tam to gówno wiesz, a z filmiku nie wywnioskujesz tyle jak byś był tam na żywo.

Stonek 19-04-2008 14:33

A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O

Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O
Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks.

http://images34.fotosik.pl/130/31e98e2dfa69ae1e.jpg

Irondew 19-04-2008 14:45

Można prosić o rehost, bo mi sie rapid tnie?

Elaw 19-04-2008 15:43

Też bym poprosił o reshota bo mi błędy wyskakują przy wpisywaniu kodu ;x;(;(;(;(;(;(;(;(

bulamen7 19-04-2008 16:00

15:51 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v10.3 ! Official site: www.blackdtools.com

i wszystko jasne ^^

Slovik 19-04-2008 16:14

chuj strzela przez te kody

@down

ja gratuluje pomysłu temu, kto na to wpadł. Niedługo będzie

"domyśl się kodu sam i s*******aj nabijać punkty"

captcha 19-04-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2009722)

kurwa tak trudno wpisać 4 litery z kotem?

Irondew 19-04-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez captcha (Post 2009816)
kurwa tak trudno wpisać 4 litery z kotem?

U mnie każda jest z tym je*** kotemX(

bulamen7 19-04-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2009722)

mnie tez :( :cup::cup::cup::cup:

Karol4334 19-04-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek (Post 2009512)
A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O

Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O
Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks.

myslisz ze sa tacy pojebani i chcieli blokowac na srodku rooma? szkoda ze na poczatku przerzucil sie na shooterow i wielu z nich padlo.. a jak feru byl juz na yellow to idioci czyt. arcio pall i azix tadius mw rzucili pod shooterow...

Slovik 19-04-2008 18:45

JEST UDAŁO MI SIE JEEHAAW zara dam rehosta ;p

REHOST

http://www.***********.com/248795263.html

w ***~ Spidiszare

Stonek 19-04-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karol4334 (Post 2010004)
myslisz ze sa tacy pojebani i chcieli blokowac na srodku rooma? szkoda ze na poczatku przerzucil sie na shooterow i wielu z nich padlo.. a jak feru byl juz na yellow to idioci czyt. arcio pall i azix tadius mw rzucili pod shooterow...

No niestety tak myśle ;O
Bo na obydwu filmach widać, że gdy weszli do środka shoterzy to wszyscy knighci od Ferumbrasa stali z nim na środku ;O

ArO_01 19-04-2008 20:13

stonek~~ moze powiesz nam lepiej jak to harmonia ghazarbana zabila?
hmm?

Krajzel 19-04-2008 20:17

@up
ale Mu dojechałeś, ej plx nie mów że harmonia to świat nobków przecież jest tam mateusz dragon wielki z całym ruthless a oni "som masta pro evil i moi guru".
tak to bywa na non-pvp. co tu więcej pisać , zazdrość ...

Elitek70 19-04-2008 20:17

w czym sie to otwiera? cam mi nie znajduje tego filmu ;/ jak dam wlasciwosci to zamiast plik REC to jest plik CAM, co zrobic?

Graventer 19-04-2008 20:23

Przecież na harmonii było więcej osób, które poszły poprzeszkadzać niż zabić ghaza. Wtedy było niemożliwe zabicie bossa, a u was nie było takiego teamu, który by specjalnie bloknął wszystkich blokerów8o. Według mnie u was osoby rzucające m walle miały zamiar pomóc.

A tak btw to ile razy na celeście padł ghaz?

ArO_01 19-04-2008 21:25

niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac :)

Monouth 20-04-2008 00:00

Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle

Elitek70 20-04-2008 08:09

Moze ktos spoboje odpowiedziec na moje pytanie? a nie rozprawa na temat ghaza feru ;P

Elitek70 20-04-2008 08:10

To jest na tibicam czy na cos innego? ;p

Krajzel 20-04-2008 10:52

@up
Tibiacam Tv . dawaj edity na przyszłość

neSSonka 21-04-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ArO_01 (Post 2010437)
niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac :)

pierwszy był na askarze

kthxbye

a harmonia brzydko pachnie ;/
zwłaszcza herganon ;\

Szybki'lols 21-04-2008 07:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2010786)
Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle

Masz rajce to było żałosne co zrobiliście na Celesta jest tylu ek z dobrym poziomem że mogliście to zrobić :P

all kinia na lewo z feru nie łazić po dywanie.. shooters > prawa
i feru pada a wy lataliście jak małpy :P i sie namnożyło wam troche no i dead

next razem pójdzie wam lepiej ;>

Etal 21-04-2008 07:32

07:27 Karoleer Incarcerated [162]: zal.
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: cudem przezylem
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: z 3-5 demami na klacie ciagle biegalem

ta z 5 demonami ha ha ha śmieszny koleś :D raz widziałem go z trzema demonami ale zaraz póżniej miał 2 i przez cały czas 2. szkoda że nie kozaczył tak samo jak chciał mnie trapnąć.

Film niewart obejrzenia bo pokazuje jakie nóby grają na celescie

Monouth 21-04-2008 08:24

sam jesteś nob ,skończyłeś grac bo karoler ciebie ubił XX razy baj

Szybki'lols 21-04-2008 11:19

@up:

nie wypowiadaj się już więcej razy w tym temacie bo szkoda czasu na kłótnie tam gdzie Yoozek posta nabija tam zawsze zamykają temat a jeśli nie zamykają to są warny.Wróć na swoją www.celesta.pl

A nie każdego wyzywasz od nób - sam jesteś noobem który ma 200lvl i kozaczy. bo to jaki on nie jest.Jestes maniakiem tej gry dla Ciebie nic już sie nie liczy po za tą grą zajmij się czymś na real.

Teraz ciekawy jestem jak mnie pojedziesz ? hmm powiesz że Karo mnie ubił i przestałem grac na tym zawszonym świecie.Gdzie all botują ? gdzie jest dużo ek o wysokim poziomie? i przyznaj Yooz~ nigdy nie zabijecie bossa :P oprócz Orsha~ bo wy nie macie zgrania którego wam brakuje...

pzdr Juzek:]

Monouth 21-04-2008 14:11

Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ

Miszczu 21-04-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2013504)
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ

Nie podejrzewałem ,że potrafisz aż tak dużo napisać !Twój nauczyciel od polskiego (zakładam ,że na gimnazjum swoją naukę nie skończyłeś ) musi być z Ciebie naprawdę dumny!
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze?

Monouth 21-04-2008 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2013649)
Nie podejrzewałem ,że potrafisz aż tak dużo napisać !Twój nauczyciel od polskiego (zakładam ,że na gimnazjum swoją naukę nie skończyłeś ) musi być z Ciebie naprawdę dumny!
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze?

Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła.

Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem.

Macqren 21-04-2008 20:18

@up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P
niee.... nie moge się mylić : - )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27.