![]() |
Ferumbras - Celesta 2008/04/18
|
Czy tam byli jacyś shooterzy ?:D
Słabo ogólnie. |
Mógłbym prosić o rehosta ?;p
|
Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.
|
Cytuj:
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras |
słyszałem że popadali zara filmik zobacze ; D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AUEuAEHAUHEuaHUEAHUEAE Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \: |
Cytuj:
Przy zabijaniu Ferumbrasa nie ma znaczenia czy pvp czy npvp. A po 2 to na pvp ludzie sobie na wzajem nie przeszkadzają - i to sie liczy. |
Cytuj:
Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście? |
Cytuj:
http://img99.imageshack.us/img99/5353/uo0250vm6wa8.jpg A po drugie już mówiłem że przez niektorych zjebów(patrz blaan haarin, azix tadius, reszty nie widać)niedało sie zabić ferumbrassa.To tyle na ten temat, nie będe sie powtarzał.Nie byłeś tam to gówno wiesz, a z filmiku nie wywnioskujesz tyle jak byś był tam na żywo. |
A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O
Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks. http://images34.fotosik.pl/130/31e98e2dfa69ae1e.jpg |
Można prosić o rehost, bo mi sie rapid tnie?
|
Też bym poprosił o reshota bo mi błędy wyskakują przy wpisywaniu kodu ;x;(;(;(;(;(;(;(;(
|
15:51 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v10.3 ! Official site: www.blackdtools.com
i wszystko jasne ^^ |
chuj strzela przez te kody
@down ja gratuluje pomysłu temu, kto na to wpadł. Niedługo będzie "domyśl się kodu sam i s*******aj nabijać punkty" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
JEST UDAŁO MI SIE JEEHAAW zara dam rehosta ;p
REHOST http://www.***********.com/248795263.html w ***~ Spidiszare |
Cytuj:
Bo na obydwu filmach widać, że gdy weszli do środka shoterzy to wszyscy knighci od Ferumbrasa stali z nim na środku ;O |
stonek~~ moze powiesz nam lepiej jak to harmonia ghazarbana zabila?
hmm? |
@up
ale Mu dojechałeś, ej plx nie mów że harmonia to świat nobków przecież jest tam mateusz dragon wielki z całym ruthless a oni "som masta pro evil i moi guru". top tak to bywa na non-pvp. co tu więcej pisać , zazdrość ... |
w czym sie to otwiera? cam mi nie znajduje tego filmu ;/ jak dam wlasciwosci to zamiast plik REC to jest plik CAM, co zrobic?
|
Przecież na harmonii było więcej osób, które poszły poprzeszkadzać niż zabić ghaza. Wtedy było niemożliwe zabicie bossa, a u was nie było takiego teamu, który by specjalnie bloknął wszystkich blokerów8o. Według mnie u was osoby rzucające m walle miały zamiar pomóc.
A tak btw to ile razy na celeście padł ghaz? |
niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac :)
|
Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle
|
Moze ktos spoboje odpowiedziec na moje pytanie? a nie rozprawa na temat ghaza feru ;P
|
To jest na tibicam czy na cos innego? ;p
|
@up
Tibiacam Tv . dawaj edity na przyszłość |
Cytuj:
kthxbye a harmonia brzydko pachnie ;/ zwłaszcza herganon ;\ |
Cytuj:
Masz rajce to było żałosne co zrobiliście na Celesta jest tylu ek z dobrym poziomem że mogliście to zrobić :P all kinia na lewo z feru nie łazić po dywanie.. shooters > prawa i feru pada a wy lataliście jak małpy :P i sie namnożyło wam troche no i dead next razem pójdzie wam lepiej ;> |
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: zal.
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: cudem przezylem 07:27 Karoleer Incarcerated [162]: z 3-5 demami na klacie ciagle biegalem ta z 5 demonami ha ha ha śmieszny koleś :D raz widziałem go z trzema demonami ale zaraz póżniej miał 2 i przez cały czas 2. szkoda że nie kozaczył tak samo jak chciał mnie trapnąć. Film niewart obejrzenia bo pokazuje jakie nóby grają na celescie |
sam jesteś nob ,skończyłeś grac bo karoler ciebie ubił XX razy baj
|
@up:
nie wypowiadaj się już więcej razy w tym temacie bo szkoda czasu na kłótnie tam gdzie Yoozek posta nabija tam zawsze zamykają temat a jeśli nie zamykają to są warny.Wróć na swoją www.celesta.pl A nie każdego wyzywasz od nób - sam jesteś noobem który ma 200lvl i kozaczy. bo to jaki on nie jest.Jestes maniakiem tej gry dla Ciebie nic już sie nie liczy po za tą grą zajmij się czymś na real. Teraz ciekawy jestem jak mnie pojedziesz ? hmm powiesz że Karo mnie ubił i przestałem grac na tym zawszonym świecie.Gdzie all botują ? gdzie jest dużo ek o wysokim poziomie? i przyznaj Yooz~ nigdy nie zabijecie bossa :P oprócz Orsha~ bo wy nie macie zgrania którego wam brakuje... pzdr Juzek:] |
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ
|
Cytuj:
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze? |
Cytuj:
Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła. Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem. |
@up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P niee.... nie moge się mylić : - ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |