![]() |
Fallout 3
Witam.
Czy ktokolwiek (chodzi mi o osoby które grały w poprzednie części) kupi Fallout 3 mimo iż: -Tworzy go Bethesda (ja wiem że to mistrzowie w kreowaniu świata i AI ale nie pasują mi jakoś do kreowania postapokaliptycznej wizji świata) -Będzie w pełnym 3D (co jest niejako odstępstwem od prawdziwego Fallouta) Znacie jeszcze jakieś plusy i minusy? |
Zobaczymy jak sie zagra w to.
|
dla mnie Tactics jest najlepsza czescia
|
Cytuj:
A FT z eXtra Klasyki i do tego po polsku (19zł). Dobiłeś mnie. 8o FT jest najgorszym g****m w jakie grałem. Fallout(1) rządzi. I tyle. X( F3 zagram żeby zagrać. Ale świetne to to chyba nie będzie. :p @DOWN FT to nie jest ta sama gra to nie powinno mieć nazwy Fallout w nazwie. Proszę nie poruszać już tematu FT bo się wk******. @2xDOWN Widzę bratnią dusze. ^^ |
Cytuj:
|
Co nie zmienia faktu że wg. opinii większości graczy (w tym mnie) FT jest grą pozbawioną tego czegoś co było w F1 i F2 czyli sensu ^^
|
Cytuj:
|
@UP
Nie udzielę mu rozgrzeszenia. To jest grzech ciężki. NIECH S*******A DO KONFESJONAŁU!!! |
FT fajna odskocznia, ale brak klimatu..
w F3 zagram bez wzgledu na wszystko, tytul zobowiazuje |
Cytuj:
Mało nas to obchodzi, że jest to najgorszym gównem w jakie TY grałeś. Dla mnie jest fajne i już... zabij mnie za to. @ Top... Bethesda się do tego nadaje jak najbardziej... taką mam nadzieję. Pogramy zobaczymy... tyle. |
hmm... FT mimo że nie trzyma klimatu jest grą całkiem fajną, zwłaszcza jak ktoś lubi strategie.
|
Zgrzeszylem panie ? xD Jednak ja pierwsze w rekach mailem tactics a dopiero potem 1 i 2 wiec mozna powiedziec ze na tactics sie wychowalem i najbardziej mnie uzekla.
|
Cytuj:
|
Hmmm, Fallout... lepsze to niż Diablo?
|
UP
Grałem w Fallout 1 i 2 , ale dla mnie Diablo jest o niebo lepsze Fallout dla mnie nie ma tego czegoś (przynajmniej dla mnie , prosze nie zabijajcie mnie :( ) w Diablo jest zajebisty Multiplayer i wogóle jakos fallout hu***owy jest :/ |
Cytuj:
|
@up
LOL FLAT OUT TO SCIGAWKA DOWNIE WEZ WYJDZ Z TEGO FORUM... |
Bethesda nie jest w stanie zrobić dobrego Fallouta. Oni potrafią tylko tworzyć Obliviony, Morrowindy i inne gnioty, które są pozbawione klimatu. F3 nie ruszę nawet kijem.
|
Moim skromnym zdaniem najlepszą częścią jest 2, a w obliviona czy morrowinda grało mi sie bardzo dobrze. Z niecierpliwością czekam na Fallout 3. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Ja mówiłem tylko o klimacie. |
Nie porownuj mi tutaj BG do Obliviona bo grzeszysz gorzej niz mowiac ze tactics jest lepszy od f1 i f2 ;p
|
Oblivion jest plastikowy, co jednym może się podobać, a innym nie.
|
Cytuj:
Oblivion jest taki plastikowy(nie wiem jak to powiedzieć). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Każdy noob, który twierdzi że tactics jest lepszy pod względem RPG od F1 czy F2 zasługuje na zrzucenie do vat'a.
Grupa kolesi odpowiedzialna za tactics'a powiedziała w wywiadzie, że jakby tactics miałby zachować jakiekolwiek formy rozwoju fabuły na którą ma wpływ gracz (a to jest właśnie RPG) zostałaby najprawdopodobniej wybita do nogi przez ekipe z Black Isle. Jak słysze takie pierdoły, że tactics, czy diablo to RPG to odrazu ładuje plasme i przerabiam takiego frajera na psie żarcie. Odnośnie tematu; Nie podoba mi sie concept art, przynajmniej to co zostało opublikowane. Jest kilka nieściłości których nie rozkminiam. Na oficjalnym trailer'ze mamy gościa we wczesnej wersji Power Armor'a, liczyłem co najmniej na to, że będzie powrót gościa w Advanced Power Armor'ach które zawsze mnie jarały. Bronie energetyczne wyglądają żałośnie. W mieście grasuje behemot (dziesięciometrowy super mutant i hydrantem w łapie), który nie pasuje do reszty (FEV został wynaleziony dużo później od czasu w którym jest usytuowana gra)... I takie tam inne pierdoły... ogólnie lipa Pozdro |
Ja wole zwykłą power armor z i plasma rifle. :P Bo kojarzą mi się z 1.
@UP Widze że mamy tu zagorzałego fana. ;) ReSpEkT |
Jednym slowem Tatics to GOWNO. Ja czekam na Fallout Online :) orginalnych tworcow :D.
W Fallout 3 zagram z ciekawosci :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Flat out Tactics !! HAHAHAHA Leci do cytatów chyba xD |
Cytuj:
Odnośnie "Flatouta 3" :P jak narazie to jestem zawiedziony, według mnie grafika z "Flatouta 2" trzymała ten klimat a tymczasowe screeny z 3-ki nie zabardzo oddaje ten klimat. Zastanawia mnie jedno: Czemu tak większość jeździ po "Flatout: Tactics" ? Bo nie jest to gra RPG? Bo nie nawiązuje bezpośrednio do losu "Wybrańca" ? Raczej "Flatout: Tactics" to tak jakby patrzenie na ten postnuklearny świat innymi oczami. W "Flatout 1&2" jesteśmy sami i mamy określoną misje i mamy kilka wyborów jak ją wypełnić. Właściwie robimy co chemy i kiedy chcemy. A w "Flatout: Tactics" jesteśmy żołnierzami i nie możemy robić właściwie czego chcemy, mamy określone od góry zadania i musimy się ich trzymać jak żołnierze. Więc do k***y nędzy czemu sie tak plujecie że to nie kontynuuacja 1-ki i 2-ki ? Według mnie Tactics to uzupełnienie gry dla fana. Ten "Flatout" to specjalnie. |
@up
Chodzi o to, że perki, skille i inne pierdoły są wręcz nieużyteczne. Jedyną postać w jaką należy brnąć, to strzelec... Nie ma tak jak w 1 or 2, że robimy sobie charyzmatycznego gadułę i możemy przejść grę. Grafika mi się w sumie w miarę podobała w Tactics i ta krew ;) Czasem nawet real time mi się podobał. Jedyne, co może boleć, to to, że to jest taki h&s w wydaniu z bronią. O ile pamiętam, to nawet sami twórcy mówili, że to jest wersja przygotowana do multi. Co do 1 i 2 - jedynka była IMO zbyt krótka i zbyt mała. Dwójka była o wiele większa, ale nadal pozostawiała niedosyt. Jednak i tak uważam, że to dwójka jest najlepszą z serii. Jeśli chodzi o trzecią część. Nie wolno nam oceniać gry, która jeszcze nie wyszła, bo może się okazać, że FPP, czy też wiele innych nowych rozwiązań może dać coś na plus. Wiadomo, że niektórzy z nas (tzw. wyjadacze starej daty) wolą gry z rzutu izometrycznego z grafiką 2D. Owszem, tamte gry miały klimat, ale trzeba iść z duchem czasu. A nuż okaże się, że gra będzie dobra :) |
|
Cytuj:
|
Temat wcale nie stary ;s
Btw. Fallout 3 ssie. |
Cytuj:
|
Zgadzam się z Yohem.[*] jak w mordę strzelił. Zniszczyli moje dzieciństwo : (
|
Moje też. Tylko teraz, ja sobie nie wyobrażam Fallouta 3 w najnowszym engine rodem CryEngine, w rzucie izometrycznym <zonk>
Nie czepiam się nowej koncepcji, Zagram, powiem. |
Zagrałem i nie jest taki zły. A dopiero teraz się kapnąłem, że ma nawiązania do Ziemi Żywych Trupów Romero :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |