Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Eti 26-04-2008 04:40

Oficjalny temat o wojnie II

Ze względu zamkniecia starego tematu pora otworzyc nowy.

Gimlos 26-04-2008 09:06

O slusznosci zamkniecia poprzedniego tematu swiadczy juz nawet poczatek tego - w pierwszych 5 postach ani jeden nie nawiazal do wojny na Arcanii. Od teraz kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany. Enjoy

AlusDavi 26-04-2008 10:57

xD

Dajcie jakieś filmy z ostatnich akcji bo turek coś przestał dodawać.

Ineter wyrównuje fragi powoli.

Eizix 26-04-2008 11:02

hahahhahaha modek was zownowal

Thuygioshok 26-04-2008 11:18

zajebiemy cie na azurze pionie !

@topic
fajnos wojnos

Colmar 26-04-2008 11:22

no walcza walcza chlopaki ;)

Foni 26-04-2008 16:24

trzeba jakis open zrobic ;/ my czekamy na akcje z waszej strony i liczymy, ze wyciagniemy was na otwarte pole, zeby sie pobawic.. uwierzcie mi nic bardziej nudnego niz czekanie na akcje albo stackowanie ;/ prawdziwy open to jet TO :>

p.s. my tu jestesmy dla modow a nie modzi dla nas. zbanuj wszystkich co pisza offtopic. wyniesiemy sie z forum.. uuuu

btw jak ci sie moj ps nie podoba to sobie to do sygnaturki z checia wrzuce

edit: twoj post nie wiaze sie nic a nic z wojna. (Regulamin pkt 3.6. - Pisz na temat)

skarabeusz323 26-04-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 2024520)
trzeba jakis open zrobic ;/ my czekamy na akcje z waszej strony i liczymy, ze wyciagniemy was na otwarte pole, zeby sie pobawic.. uwierzcie mi nic bardziej nudnego niz czekanie na akcje albo stackowanie ;/ prawdziwy open to jet TO :>

p.s. my tu jestesmy dla modow a nie modzi dla nas. zbanuj wszystkich co pisza offtopic. wyniesiemy sie z forum.. uuuu

edit: twoj post nie wiaze sie nic a nic z wojna. (Regulamin pkt 3.6. - Pisz na temat)

znowu wam kumple z kas tam nabijal fragi i bedziecie kozaczyc na forum

Foni 26-04-2008 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 2024709)
znowu wam kumple z kas tam nabijal fragi i bedziecie kozaczyc na forum

2 rzeczy do ciebie.

1. ja nie wbijam fragow bo jestem knight. tak na prawde to ludzie z hiberny maja tu wlasne chary rozstawione po calej pustyni i widzac obie armie steruja nasza, mowiac gdzie mamy sie teraz skierowac. a tak w ogole to sie dziwie, ze mnie nikt o share'owanie postaci nie podsylal do GMa.. przeciez jak jakis low lvl sie mnie pyta czy pl? to zaprzeczam...

2. sprawdz sobie regulamin forum pkt 3.7.

Bartholomew 26-04-2008 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 2024520)

jeszcze zebys to Ty gral na tym charze podczas OB ;s

kamsz 26-04-2008 20:58

to kiedy mnie zaczniecie pingowac, koledzy z LR? bo straszyc na gg to kazdy gowniarz potrafi

Koszyk 26-04-2008 21:17

******** 20:16:22
kazdy z waszej gildii jest zmuszony zaplacic od 500k do 1kk

Hmm, mam sie juz bac?

Medivh Shady 26-04-2008 21:19

lol normalnie zal !! 500k bo zaczniemy pingowac was na open i expowiskach . Pokazujecie swoja bezradnosc na tej wojnie ;P ,

zreszta pingujcie mnie dowoli xD

a tak btw
20:39 You advanced from Level 87 to Level 88. tak wiec fonrar niedlugo pobiegam sobie kims na akcjach :>

widze ze Gimlos ownuje was wszystkich pokolei xD

Carlito7 26-04-2008 21:40

Z cyklu pytań kilka do...

Pare pytan odnosnie Fosfika - mial ostatnio hacka czy nie?
jesli tak >>
-nie hacknal go czasem Alfonso?
-odzyskal chara?

Kim do cholery jest jakis Ali, ktoremu (z tego co wyczytalem) Alfonso zrobil wielka bube?

ps
nie zebym sie szczegolne podniecal historia tego chara, ale zaintrygowal mnie temat na arcanijskim boardzie o wszystko mowiacym tytule "you", a fosa sie tam udziela sporo

Koszyk 26-04-2008 21:50

Ali - Obecny Fosfik.

Alfonso - stary owner Fosfika, 'hacknal' go recoverem ale oddal mu postac bo mial 'wyrzuty sumienia'.

gigoro 26-04-2008 21:59

Moim zdaniem juz te wszystkie dzialania spowodowane wojna zachodza zbyt daleko, delete'y, hacki, grozby pingowania...

Eh...

Picinhoxs 26-04-2008 22:03

Elo pici czuwa

Smokuu 27-04-2008 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2025204)
lol normalnie zal !! 500k bo zaczniemy pingowac was na open i expowiskach . Pokazujecie swoja bezradnosc na tej wojnie ;P ,

lól trzeba jakos sobie radzic, skoro tylko co potraficie to stanie na 1sqm i combowanie przez bota ;o , to raczej wy jestescie bezradani w tej wojnie ;>

Faytah 27-04-2008 00:52

"U Killed friend of friend of friend noobchar pay in 5 minutes or hunted" rotfl dnia

Koszyk 27-04-2008 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2025612)
lól trzeba jakos sobie radzic, skoro tylko co potraficie to stanie na 1sqm i combowanie przez bota ;o , to raczej wy jestescie bezradani w tej wojnie ;>

zle na tym wychodza? doganiaja LR we fragach wiec to raczje nie bezradnosc :)

Mydelko 27-04-2008 08:30

zbanowali mi Colmara no ale cuz JESTEM TU DALEJ B)

a co do zastraszania,pingowania, itp. itd. to

TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI HEHEHE :D

Foni 27-04-2008 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2024891)
jeszcze zebys to Ty gral na tym charze podczas OB ;s

oczywiscie, ze to ja gram. powiedz lukiemu, zeby na openie zagral na moru albo zaproponuj gosciom z seleny armie EK. imho powinienes pomyslec nim znow napiszesz jakas bzdure

notop 27-04-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2023732)
O slusznosci zamkniecia poprzedniego tematu swiadczy juz nawet poczatek tego - w pierwszych 5 postach ani jeden nie nawiazal do wojny na Arcanii. Od teraz kazdy nastepny post nie na temat bedzie karany. Enjoy

slusznosc wpie... sie miedzy mlotek a kowadlo ,przybledy z harmoni swiadczy o rownoczesnej gupocie..

zastanawiam sie czy mowa a glidiach supportujacych w wojnie niejest juz mowieniem o wojnie,niedlugo bedzie jezeli sie neiwymieni name chocby 1 z int/lr bedzie post kasowany

a teraz zebys niemogl skasowac posta wiec zaczne na temat wojny

ps.kiedy ty srales modku w pieluchy ja juz tu bylem,wiec jestes moderatorem tylko dlatego ze zalapales sie na nabor dzieci do przedszkola
.
-----------------------------------------------------------------------
ciekawe ile ta wojna potrwa,a co do popzredniego tematu

@medi~
moze ich zabolalo padniecie od supporterow int~ ale gdzie drwa rabia tam wiory leca..a palus czesco ;)

(teraz wymienie name 1 z int~ zeby mod niepisal ze nienatemat)

ata wlasnie psozedl expic..chyba;)

Koszyk 27-04-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 2025747)
oczywiscie, ze to ja gram. powiedz lukiemu, zeby na openie zagral na moru albo zaproponuj gosciom z seleny armie EK. imho powinienes pomyslec nim znow napiszesz jakas bzdure

Moglbys mi powiedziec o co chodzi z goscmi z seleny? Sugerujesz ze na Interregnum graja typki z seleny?:D

bemo 27-04-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AlusDavi (Post 2023914)
Dajcie jakieś filmy z ostatnich akcji bo turek coś przestał dodawać.

Ineter wyrównuje fragi powoli.

nie wiem czy moderator jest slepy ale ten post dotyczy waru, przeciez jest mowa o interregnum i o uwadze jaka zwrocil alus davi ze wyrownuje fragi.

edit by Gimlos: Post o ktorym wspominasz nie zostal skasowany, nie zostal tez ostrzezony - o czym wiec piszesz?

zeby nie bylo offtopa jak juz dostalem ostrzezenie za 9 pkt powiem ze

WOJNA NADAL TRWA TAK !

no.

Mordor 27-04-2008 20:24

Kurde jaki tu sie syf zrobil, wiecej postow skasowanych niz normalnych:D

A tak zeby offtopa nie bylo to wojna trwa nadal jak to bemo wspomnial.

Foni 27-04-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2026693)
Moglbys mi powiedziec o co chodzi z goscmi z seleny? Sugerujesz ze na Interregnum graja typki z seleny?:D

cos na "s" nie znam swiatow ponizej litery 'm" ;/ btw inter wlasnie probuje smieszne rzeczy, zeby nas wciagnac w trapa :-) pomysly dobre, ale my mamy wiecej niz 15 lat (znaczna wiekszosc :P)

Smokuu 27-04-2008 22:13

Jak zwykle IT boi sie wziasc pz HhueEHUHAEHEHuhaEU

Tookie 27-04-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2027449)

A Ty boisz sie ujawnic swoj nick? Chyba wstyd CI za wczesniejsze wypowiedzi................................

Smokuu 27-04-2008 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2027449)

Na openy nie chcecie wychodzic, masslogi LR nie kontrujecie, no chyba ze jestescie na niego przygotowani od 2 godzin majac ~~35 osob na vencie + ormo, wiec czym wy chcecie zabłysnac? Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>
Na takie polityce opierała sie wojna z Suicide Boys ;p a kazdy wie jak to sie skonczylo :P

Koszyk 27-04-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 2027441)
cos na "s" nie znam swiatow ponizej litery 'm" ;/ btw inter wlasnie probuje smieszne rzeczy, zeby nas wciagnac w trapa :-) pomysly dobre, ale my mamy wiecej niz 15 lat (znaczna wiekszosc :P)

Samera
Saphira
Secura
Selena
Shanera
Shivera
Silvera
Solera

@Edit

Więc?:>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2027563)
Na openy nie chcecie wychodzic, masslogi LR nie kontrujecie, no chyba ze jestescie na niego przygotowani od 2 godzin majac ~~35 osob na vencie + ormo, wiec czym wy chcecie zabłysnac? Typowe masslogi czyli mass + kill+ trap+zgubic pzta+ dac loga= tak własnie zawchowuja sie przegrani :>
Na takie polityce opierała sie wojna z Suicide Boys ;p a kazdy wie jak to sie skonczylo :P

Hmm, wojna sb to zupelnie cos innego tam bylo 16 osob vs pol serwera, wiec o czym wogole rozmawiamy...

Smokuu 28-04-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2027568)
Hmm, wojna sb to zupelnie cos innego tam bylo 16 osob vs pol serwera, wiec o czym wogole rozmawiamy...

przeciw polowie serwa to troche mocne słowa, nie schlebiajcie sobie :p, Ok, wtedy rzeczywiscie byliscie w mniej licznym skladzie, wiec tylko w taki sposob mieliscie szanse cos zdziałac, ale teraz? Kiedy macie ~~95 osób + ormo, przeciw ~~80 osobom? wy nadal robicie to samo, uciekacie do metod ktorymi posługuja sie ludzie przegrani... to troszke zal z waszej strony co nie?
wiem ze stare sb ma jaja do walki ale wydaje mi sie ze Luki troche krzywo patrzy na wasze samodzielne akcje:p i dlatego teraz kiedy jest nieobecny z wiadomych wzgledow malo robicie:> ale to tylko co mi sie wydaje :p

Foni 28-04-2008 06:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tookie (Post 2027497)
A Ty boisz sie ujawnic swoj nick? Chyba wstyd CI za wczesniejsze wypowiedzi................................

pf.. to ja to powtorze za niego

co do typow co grali na IT to w sumie mnie to wali. i tak nic nie zdzialaja. jesio mozna cos poradzic IT.. nie wkurzajcie lukiego bo matury przez was nei zda ;p

samul 28-04-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 2027678)
pf.. to ja to powtorze za niego

co do typow co grali na IT to w sumie mnie to wali. i tak nic nie zdzialaja. jesio mozna cos poradzic IT.. nie wkurzajcie lukiego bo matury przez was nei zda ;p

Matura to cos zlego? Chyba dobrze ze chłopak chce cos zrobic w życiu a nie jak Ty o 5 rano posty pisac -.-

Wojna trwa i sie nie skonczy? Moderator to chu...

bemo 28-04-2008 14:29

pozycz ktos 200k do jutra najpozniej

zeby nie bylo ze offtop dzis wojna nadal trwa.

Tk_shakowany 28-04-2008 15:25

pierwszy raz zgadzam sie z notopem w 100% piwa mu nalac

WOJNA TRWA!!! WYGRA ORMO!!!

Picinhoxs 28-04-2008 18:57

Pff smokuu misis nonajm ist pro lallaala

Tk_shakowany 28-04-2008 19:18

netopol kurnikl
rovgershai: kobieto
rovgershai: daj mi rozowe
rovgershai: to ci wyczyscze
rovgershai: odbyt
hanna1990: skad te teksty dorwales
rovgershai: z tibia.pl
hanna1990: o boze
hanna1990: moja kolezanka w to gra i cisnie wszystkim
rovgershai: gz
rovgershai: daj mi swiat
hanna1990: a ja nie mam ludzika w tym
rovgershai: nck koplerzanki
rovgershai: nick kolerzanki
hanna1990: nie bo masz wielki lvl
hanna1990: i ja zabijesz
rovgershai: nom
rovgershai: DEDNE

Szefoo 28-04-2008 20:09

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 2, gości: 3)
Szefoo, Gimlos

Moze znów pokasujesz posty albo dasz jakiejs wiadomosci o ostrzezeniach

@Topic
Wojna trwa!

notop 28-04-2008 21:45

ojj cos chyba niewyszlo nam ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24.