![]() |
dh czy g legs
Jestem paladynem, posiadam eq: platinium ammulet, royal helmet, demon shield, blue robe, blue legs, boh, wedding ring 8o i zastanwaiam się co mi sie bardziej przyda, czy demon helmet czy golden legs. proszę o odpowiedz B)
|
Allegro rox ^.^
|
Cytuj:
Przemyśl zanim napiszesz |
golden legs
|
Cytuj:
|
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mniejsza o moje eq ja sie pytam czy glegi czy dh
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na foldzie mozna wyciagnac spokojnie 5-7k w ciagu 5h
|
a ja cos na temat napisze
kupuj dh, bo lżejszy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja ci polecam mms , najwazniejsza czescia ekwipunku jest tarcza , w nastepnej kolejnosci golden legi , a dh bym wogole nie kupowal tylko zdobyl. |
Cytuj:
Kup DH, bo blue legsy lzejsze od g legsow. |
Demon Helmet na początek full eq pasuje a potem reszta...
|
Cytuj:
moge powiedziec do ciebie to co mam w podpisie :> hyba cie buk opuscil |
hmm nie wiem jak ty ale ja zawsze robie tak:
1. armor/shield 2. legi 3. helm 4. reszta |
Cytuj:
EDIT ; Kup golden legi. |
Cytuj:
Zależy od ciebie ile grasz, ale nie wychodzi ci to na dobre Nie martw się, potrafię grać Nie musisz gadać ze mną, idź pogadać z kolegami z tibii... Bóg mnie nie opuścił, za to ciebie chyba tak... Cytuj:
Nie zrobię 210 postaci, bo to strata czasu Jak widać chce nosić aola A niech gra ile chce... Jak cię denerwuje to nie czytaj |
Dh.......Zdecydowanie
|
u mnie dh stoi 160k tyle dalem wiec bierz dh
a ja se wezme tera g legsy |
ja bym wybrał g legs ;]
|
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0)
moj temat przyciagnal uwage "milionow" |
Ja bym nic nie kupowal dopiero na 35+, bo zgon i szkoda aola...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To była ironia..
Nie kupuj. Szkoda kasy na ten lvl. @down Naucz sie edytować posty. |
up
a wiesz co to edytuj post ?? do tematu : kup dh zajebiście wygląda a da ci to samo co przerzutka na g legi wiec różnicy nie ma . |
No life rox... 12h,13h,15h jesteś świetny :D
|
Cytuj:
Btw ostatnio zabiłem 60 knight'a na foldzie jak botował ;] 7 k mu wypadlo + pare itemów... Śmieszne xD Najbogatsza profesja w grze a na trolach zarabia xD @topic Przestałbyś już się popisywać... rzeczywiście masz dylemat jak cholera... 20 lvl bez aola pyta "dh czy g legs". Dzięki takim "ludziom" pk'owcy są w stanie naprawde dużo zarobić xD |
Co do ludzi, ktorzy pisza, ze autor ma full eq, to nie wiem o co im chodzi:/
Przeciez to jest eq kazdego przecietnego gostka. Co do tego, ze nie biega w aolu no to coz jego sprawa. Moze mysli ze przy dedzie wypada jedynie bp+jedna rzecz z eq, a nie tak jak to jest czasami-kilka itemow. Co do tego, ze na malym lvlu mozna miec bardzo dobre eq to sie zgodze, bo sam tak mialem i mam. Nie uzywajac allegro, botow, xx postaci, hackowania i czego tam jeszcze ludzie nie wymysla. Wystarczy miec szczescie i nie wastowac. Co do tematu: Ja bym kupil dh, poniewaz jest lzejszy od royala, a cap sie zawsze przyda. |
jakie wy cielaki jestescie -.- przeciez aol to normalne, ja sie pytam co do aola anie mi mowicie teksty: nie ma aola, pk zarobia... zal
|
@3x up Inferno3031
a gdzie mial niby botowac floda jest malo zalodniona i jak ktos jest to jakis noobq, jak botowal 20h to sie nie dziw ze mial te 7k |
temat do zamkniecia
|
Cytuj:
|
nie wiem po jakiego ch... się wypowiadają osoby które piszą "allegro rox" albo coś w tym stylu zazdrość was zjada tak? bo nie wiem co was obchodzi chodzby i kupił na allegro nic was to nie powinno obchodzi bo on nie o to pyta czy kupil na allegro czy sam zdobyl bo to wie najlepiej. Na tym forum panuje dziwna zazdrosc jeden pojedzie reszta odrazu tez go jedzie tak? widze ze nawet moderatorzy sie pod to podpisuja...
#topic nie warto CI nic z tego kupywac bo jak kupisz g legi bedziesz mial 1 arm wiecej i to Ci nic nie da bo bedziesz musial kupic aola a p ammy ma 2 arm wiec na jedno wychodzi podobnie royal helmet, jak juz to kup mms albo mpa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |