![]() |
125k expa w 18 min 9 lvlem !!
|
xD
Gdy zobaczylem tytul myslalem "kolejny noob", ale gdy
obejrzalem filmik bylem podekscytowany ,po prostu big gratz :D!!!! |
rehost please
|
Na początku mieliśmy plan by ofiarą stał się 99RP.
Ale rozmyślił sie w ostatnim momencie;p |
Nie ma to jak ten 4 mlvl na 20 lvlu <33
|
rehost plaxor limit, rapid... bla bla bla
|
Jak ktos ma konto tibicams network to rehostnijcie i prosze o wiecej komentarzy :confused:
|
Cytuj:
|
|
Na pvp enfo sa skule? Bo nie widac bylo xD
|
@up
Nie ma, nie bylo i nie bedzie. @topic Kogozes ubil? Nie mam tu cam... |
Hehe dobre. Jak zobaczylem temat odrazu pomyslalem, ze jakies durne dziecko wyslalo keyloggera :)
|
Najpierw myślałem, że to jakiś eVul kayloggar. Po przeczytaniu pierwszych komentarzy, stwierdziłem, że to nie kayloggar, tylko dobry film. Po przeczytaniu reszty komentarzy dowiedziałem się, że to pvp-enfo, więc domyśliłem się, że te 120k exp to z pewnością nie za potwory, ale za ludzi. Po obejrzeniu filmu nic ciekawego w nim nie zauważam. Nie wiem czym się tak zachwycacie. Nudniejszy jest chyba tylko hunt na trollach...
|
Ale z ciekawosci obejrzales i nie mow ze juz lepszy jest troll hunt niz moj filmik jak jestes taki eVul masta gracz to nakrec podobny filmik >.>
|
@shoq
widzisz on osiagnal to w 20 min a ty tego nie osiagniesz nigdy :p |
nom filmik fajny
a tak ps. zapłaciłeś mu? xD ile było 5k za deda tak? |
3k each za deda, mialem ujebac 99rp dla lepszego widowiska ale koles sie rozmyslil >.>
|
To wlasnie jest fajne na enofo ;D
Zrobisz 1 chara na, znudzi ci sie, to mozesz miec odrazu drugiego... Film moze i nudny ale co tam mialo byc? chodzilo o pokaz patentu ;P |
To daj ?
Jutro prawdopodobnie bede rozmawial z 116 palkiem ktory juz nie gra o zabicie wciagu 3 dni zjechal sie z 125 do 116 :p |
a zapłaciłeś mu?
|
Wlasnie przed chwila zabilismy z psyhopatkom 33 msa i 26 msa boterzy xD
|
Up@ Wyjdź nobie.
Uwaga Kaylogger u pana up. Edit: Skasowali już mu posta;p |
Buahahah...Dobry filmik, moze zrobie sobie posac na pvp-e..;p
|
Cytuj:
2. Powiedziałem, że tylko troll hunt jest nudniejszy, czyli że ten film jest lepszy niż troll hunt. (Czytanie ze zrozumieniem, plax) 3. Nie muszę być eVul masta, żeby wypowiedzieć się na temat filmu... Podobnego nie zamierzam kręcić, bo nie gram na enfo. Cytuj:
|
kocham swiaty pvp enfo ^^
checsz pkowac czy grac normalnie ?:D |
Ja pekuje i gram ekspie normalnie ^^
Dzisiaj mielismy mala ustawke 3 vs 4 ,wygralismy :cup: |
szkoda ze to dolera :< bo ja gram na infernie:P a tak bym z wami pkowal :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |