![]() |
@Memento vs Valour
I o to mamy nowa wojne, niech wszystkie rozmowy na jej temat odbywaja sie w tym temacie ;)
|
Zapomniales dodac, ze Memento jest z One Three Five :P
Szcze to nie widze zbytnio szans gildii Valour w tej wojnie ale kto wie ;) |
Lepiej teraz niż kiedy indziej...Myśle, że to jedna z ostatnich szans.
|
Też tak myśle , ale polaczki przejebią bo będą woleli sie sprzedać ;(
A to chyba ostatnia szansa na wygranie i rządenie serverem. Spy's RoXXxorr! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe tylko kto bedzie spyem ... ja stawiam na kogos z pogranicza otto de'lotto i anaqela :) |
ludkiii:P memento zadecydowalo kiedy wojna sie rozpocznie czyli na 10000% kogos juz tam maja:P
|
"Rządzić serwerem"? Ja tam sobą nie dam rządzić... Zresztą, nie będzie nigdy tak, że jakaś gildia będzie panować, jest jedna wojna, będzie następna.
|
A tam , to już ostateczna szansa..
Pozdro dla tych którzy nie zapłacili i sobie spokojnie expią , ale i na was przyjdzie poraaa ; * |
Jak ja zaluje, ze juz tu chara nie mam... i najwazniejsze, do obu stron: HF
|
co tam karacze?:d
|
Cytuj:
Wg mnie to jest wojna bez konca, jednak w pewnym momencie ktoras ze stron poprostu zrezygnuje z braku odpowiednich ludzi czy lvli. Chyba ze jebiemy az do rooka. ;) |
Jak już wcześnie napisałem szweduchy wygrają.. ~ Brak organizacji , i zero selekcji ! Bierzecie kogo kurwa popadnie zapewne. Do tego spy'e ;)
|
Prawda jest taka, że przegraliśmy serva na początku...Już pierwsza wojna wbk vs tengu pokazała nasze miejsce w szeregu.Potem pl to już była tylko p omoc dla wywalonych,"zbuntowanych" swe np.Hampish i Hellxuzii.Smutne ale prawdziwe ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Z takim team może wygramy, może dojde do was:D |
no widze pierwsze fragi:) czyzby valour zaczyna dzialac? no ale nadal nie padl konkretny..albo inaczej:P nie padl nikt z memento:) nekani sa supporterzy:P
|
Chcialbym zobaczyc jak bedzie wygladalo open battle ;d
|
hampish hampish... Napisal na forum tibii.com ze Valour przyjmujac kazdego okazuje swoja slabosc, a sam za czasow AIE robil to samo.
|
Póki Memento ma full przydupasow Valour nie ma szans ;)
Gdyby guild Adavendora doszła do wojny to mogłoby być ciekawie. |
Cytuj:
|
Xazez jest hunted od memento...Glowr selnoł chara szwedowi. Ach...Brakuje tu zgrania Gamio xd. btw widzieliście co napisał Mattrixo? "Pójde na OB pozbierać loota z memento ;D albo opis Kavare looknijcie se
|
ale pierdoły opowiadasz :D
|
Cytuj:
|
nie wiem ludzie skad wy macie takie informacje..pod depo noobki lepsze info maja xd
|
Cytuj:
|
Gnistarn hacked :OOOO
|
Cytuj:
Gamio is coming. Nie bd wyjaśniał narazie o co chodzi. Mam pewne info i postanowilem troche je ujawnić, bo często sie o nim wspomina. :] |
Co z tego jak Gamio nigdy nie był mózgiem wojny :P w sensie ogarniania ludzi itp
|
Varene, Naderixo, Ramarios i ktos tam jeszcze down xd
|
Cytuj:
|
Matt mam sprawde do ciebie. Jak mozesz badz jutro na tibi o 16 pzdr.
|
Cytuj:
Hearox Ca, Dinamico, Sara Grim down |
Gratuluję akcji xD
|
Sarendial, Agent pro, Netamar (wiecej nie sprawdzalem) tez gleby..
|
Było koło 15:3 dla nas ;p
|
Cytuj:
|
dla nas czyli dla kogo ?? moze wy rozumiecie o kogo chodzi ale normalni ludzie tacy jak ja nie bardzo wiec prosze piszcie jasniej, thx
|
Cytuj:
Zakladasz temat o wojnie, o ktorej bardzo malo wiesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |