Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Kto ma z nami sznase??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174250)

UNholy90's 10-05-2008 03:43

Kto ma z nami sznase???

Dobrze wiemy że siła oraz zgranie "Furory" jest duże.
Zróbmy ankietę; według was, jaki server miał by największe szanse na pokonanie
[GUILD]Duskiness[/GUILD]&[GUILD]Vision[/GUILD]+[GUILD]Sunblade[/GUILD]+[GUILD]Dark Signs[/GUILD]

Jak uważacie, komu udało by się wygrać: Harmonii? Antice? ZAGŁOSUJ już DZIŚ!!!

Luis Drax 10-05-2008 08:54

moja babka by was pojechała

thoro 10-05-2008 09:40

Kyra (czesciowo, wiem ze wy tez gracie ale to bez was ;p )
Iridia

Maly-Rycerz 10-05-2008 09:53

Azura - Wanted ;\

SpawN<3 10-05-2008 10:58

Kurwa double :|

Czytaj nizej

V
V
V

SpawN<3 10-05-2008 10:59

Są 2 gildie które by wam najebały...Może macie inne zdanie.

Azura - [GUILD]Wanted[/GUILD]
Askara - [GUILD]Rexis[/GUILD]

Pzdr

A wlasnie ps. najbardziej w tej ankiecie rozmieszylo mnie: Harmonia, Ruthless, AHAHAHA XD Oni nie wiedza co to skull i jak go wlaczyc xd

Suczy 10-05-2008 11:01

Niestety obecnie nie znam gildi która mogła by sie równac z sojuszem z furory(ofc nie chodzi o lvle) :(

UNholy90's 10-05-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suczy (Post 2049152)
Niestety obecnie nie znam gildi która mogła by sie równac z sojuszem z furory(ofc nie chodzi o lvle) :(

Właśnie o to mi chodziło nie chodzi o lvle.

Fakt Andi jest tylko jeden.

@SpawN<3
Nie widziałem chyba OB ani akcji z Askary, ale co do Azury fakt ekipa dobra, ale widziałem ich OB z tibia 7.92 i 8.0 to hmmm........ [CHAR]Urbexx[/CHAR] to nie [CHAR]Katrila[/CHAR] :D

Larryxxxxx 10-05-2008 11:39

masakratozy z harmonii pozamiatają każdego, zwłaszcza ze swoim zgraniem z non pvp :>

a tak na serio to śmieszny temat lol
furora aldora kyra i nie ma mocnych yo

Xendriel 10-05-2008 11:45

Dlaczego niema noobów z Candii? Tam dla ludzi tylko exp się liczy, więc samymi lvlami rozwalą wszystkich...

Ekwador 10-05-2008 12:15

A moze Nosebleed Section z Aurea? ;p

Voyphox 10-05-2008 12:31

Nikt nie jest w stanie ;) za dobre ogarnięcie, za duża moc sd no i pg. To cechuje ogólnie furore.

DuRi_Zmc 10-05-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2049149)
Są 2 gildie które by wam najebały...Może macie inne zdanie.

Azura - [GUILD]Wanted[/GUILD]
Askara - [GUILD]Rexis[/GUILD]

Pzdr

A wlasnie ps. najbardziej w tej ankiecie rozmieszylo mnie: Harmonia, Ruthless, AHAHAHA XD Oni nie wiedza co to skull i jak go wlaczyc xd

Teraz to mnie rozśmieszyłeś,a wiesz czemu?Myslisz ze Ruthless nie ma pvp?:D:D:D.Oni spokojnie by rozjebali Furore :/ bylo zobaczyc ich na test servie publicznym jak byl :O

SpawN<3 10-05-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 2049325)
Teraz to mnie rozśmieszyłeś,a wiesz czemu?Myslisz ze Ruthless nie ma pvp?:D:D:D.Oni spokojnie by rozjebali Furore :/ bylo zobaczyc ich na test servie publicznym jak byl :O

Nom rzeczywiście Herganon i Pancras~~ skladali sie jak dzieci, a Mati nawet nie biegal bo pod Hotkeyem nie ma SDka tylko na battle w demony "szczela". Zastanów sie jak ktos pomoze miec pvp grajac na noob pvp?
"Blokne Cie na cycu chooojooo !"

Ajć zreszta nie dziwie sie ze bronisz nob pvp haha.

Grzeczniutki Tibijczykos Guardia
Teder Foresco Trimera

BRAWO DLA TEGO PANA PWNED!

Rester 10-05-2008 12:45

Stawiaj na servery non-pvp.

BOtter 10-05-2008 13:01

Rising Phoenix & Last Chapter?

Kpisz? A gdzie Bey lub SaT? :confused:

Spike222 10-05-2008 13:07

Aurea - Old FaG
Vinera - Last Ones [stare Mcy Team] -retired-
Aldora - Stare EM

Slovik 10-05-2008 15:34

Ja myśle, że Old Titania miała by szanse

thoro 10-05-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2049339)
Nom rzeczywiście Herganon i Pancras~~ skladali sie jak dzieci, a Mati nawet nie biegal bo pod Hotkeyem nie ma SDka tylko na battle w demony "szczela". Zastanów sie jak ktos pomoze miec pvp grajac na noob pvp?

Teder Foresco Trimera

Tylko ze widzisz, jak MDW logowal na Test Serwer to gonily go wszystkie hlev nie wazne z jakiego swiata ;] Mysle ze tez byscie nie dali rady sami vs reszta swiatow ;] A Herganon ma duze zdolnosci organizacji, faktycznie nie chodzi o PVP ale jakby pogral troche to mozliwe ze cos by zrobil. A co do Katrili to ostatnio zawsze na Kyrze jak jest OB sie sklada wiec nie gadajcie glupot. Jest wielu lepszych od niego jak i slabszych. Proste ;]

Larryxxxxx 10-05-2008 15:53

ty wiesz lepiej o kazdym niz oni sami thoro :>

Ultymatywny 10-05-2008 16:01

Hmm, vision i sojusznicy zgrani? nie wiem, czy mozna tak nazwac gildie w której jest wiele graczy którzy mają w dupie to co do nich liderzy mówią-robią co chcą ; do ktorej dochodzą gracze tylko po to, żeby mogli sobie expic. Na wojnie też zabardzo im nie wychodzi [katrila marny BC]. Gdyby nie przewaga profesji magicznych i paladynów oraz lvli to chyba każdy się zgodzi, że wra i ins by wygrało tę wojne, po prostu lepiej zgrani są...

Azura - Wanted Antica -Rising Phoenix & Last Chapter
Zaprawieni w bojach i zgrani, vision i sojusznicy bez szans.
To moje zdanie, napewno gracze z "wszechmocnej gildi" sie na to nie ucieszą, ale taka prawda.

Pozdro.

Fremen 10-05-2008 16:03

No, jak Duskom i Vision będą pomagać ludzie z Aldory noobami, to chyba nikt by nie miał szans ^.-

Omnadren 10-05-2008 16:32

mysle ze dark mortalz z hiberny podolalo by temu zadaniu :)

elorin 10-05-2008 16:52

Mysle ze Isahias i spółka rozwalili by furore,równiez Wri jest fest mocne

Rajman 10-05-2008 17:03

mi sie wydaje ,ze Wri z elysii ,sa ze soba od poczatku servera. Juz nie jedna wojne wygrali ,a duzo ludzi probowalo ,nawet z innych serverow

Wigget 10-05-2008 17:25

Kurwa jakie ogarnięcie jak oni na ng jadą :|

stare pro z novy, no pain z saphiry, nie wspominając już o dark mortals gdzie jest najwiekszy ogarniacz w tibi - Mozani, to nie jakieś kurwa padliny z furorki na botach :)

SpawN<3 10-05-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 2049791)
Kurwa jakie ogarnięcie jak oni na ng jadą :|

stare pro z novy, no pain z saphiry, nie wspominając już o dark mortals gdzie jest najwiekszy ogarniacz w tibi - Mozani, to nie jakieś kurwa padliny z furorki na botach :)

Z Dark Mortals sie zgodze w 100%

ALe dalej podtrzymuje zdanie.
[GUILD]Wanted[/GUILD]
Kiedys wpadniemy na ciastko;)

EDIT!

Wszyscy zapomnnielismy o nich...

Unit (oczywiscie stara ekipa)

Gildia juz nie istnieje, ale warto zobaczyc ich akcje z Titani, na youtube. Ciekawy film - Toxic Fire. To oni rzadzili servem od 1 dni jego istnienia...

Biooolyy 10-05-2008 19:21

Lord'paulistinha z swoją gildią z Elery,

Nie dlatego że PvP, tylko przewaga 200+ lvli

o/

Misiuuu 10-05-2008 19:24

myśle że WRI z Elysii mogło by walczyć, już 4 lata w prawie niezmiennym składzie, rządzą od początku servera, połowa z nich jest z jednego miasta

UNholy90's 10-05-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2049969)

Gildia juz nie istnieje, ale warto zobaczyc ich akcje z Titani, na youtube. Ciekawy film - Toxic Fire. To oni rzadzili servem od 1 dni jego istnienia...

Błagam bez przesady, widziałem jak przekozaczo ubili [CHAR]Garimo[/CHAR], wcale nie był pingowany tylko dla checy sie nie leczył <po co waścić co nie? > ;p albo jak wyłożył się [CHAR]Zeebee[/CHAR] jak go goniło 2x 70 MS. (potem gadali że mass log, 2 ich było -.-)

@Biooolyy
[CHAR]Lord'paulistinha[/CHAR] <-? A widziałeś jak go wyłożyli w Ab?

Tutaj chodzi o zgranie a nie o to , kto jakie levele posiada.

@Misiuuu
No fakt WRI ma silną ekipę i jeszcze połączyli się (tak jak Vis i Dusk) ze starymi rywalami :P
Opis w guildi pana :[CHAR]Gryby[/CHAR]. :> kto zna historiię , ten wie ocb.
No ale WRI mają [CHAR]Tras Lowe[/CHAR], teraz może już nie taki kozak, ale dla tych co nie wiedzą to gościu ma porównywalne PVP do [CHAR]Nemtor[/CHAR]'a ofc. PVP na tibia 7.4,7.6 a nie na 8.11 :P

Biooolyy 10-05-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2050301)
Błagam bez przesady, widziałem jak przekozaczo ubili [CHAR]Garimo[/CHAR], wcale nie był pingowany tylko dla checy sie nie leczył <po co waścić co nie? > ;p albo jak wyłożył się [CHAR]Zeebee[/CHAR] jak go goniło 2x 70 MS. (potem gadali że mass log, 2 ich było -.-)

@Biooolyy
[CHAR]Lord'paulistinha[/CHAR] <-? A widziałeś jak go wyłożyli w Ab?

Tutaj chodzi o zgranie a nie o to , kto jakie levele posiada.

@Misiuuu
No fakt WRI ma silną ekipę i jeszcze połączyli się (tak jak Vis i Dusk) ze starymi rywalami :P
Opis w guildi pana :[CHAR]Gryby[/CHAR]. :> kto zna historiię , ten wie ocb.
No ale WRI mają [CHAR]Tras Lowe[/CHAR], teraz może już nie taki kozak, ale dla tych co nie wiedzą to gościu ma porównywalne PVP do [CHAR]Nemtor[/CHAR]'a ofc. PVP na tibia 7.4,7.6 a nie na 8.11 :P

@Nemtor to gówno

Slovik 10-05-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2049969)
EDIT!

Wszyscy zapomnnielismy o nich...

Nie widziałeś, że pisałem OLD TITANIA? Więcej ogarnięcia ;) Co do Mozaniego z Hiberny, to racja.

Jestem pewien tego, że nawet Insh/Wra jak by mieli porównywalne levele by rozgonili to towarzystwo na furorze, ale tego się nie dowiemy.

Wigget 10-05-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2050489)
@Nemtor to gówno

co ty gadasz Zet niszczył plebów na każdym servie na którym grał ;)

DuRi_Zmc 10-05-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2049339)

Teder Foresco Trimera

Kolego nie rozumie cie zdeka.Jezeli chodzi o chara na guardii kumpel mi go zalozyl ktory gra tam i ma 57 lvl ja tylko logowalem sie spytac czy idzie na dwor czy nie ^^.
Ja nadal uwazam ze Ruthless by dało rade ekipie z furory.
;)

Neo_pl 10-05-2008 23:47

Del'Thoro (tak to się pisze?)

Strasi gracze beda wiedziec ...

Rodi 10-05-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl (Post 2050817)
Del'Thoro (tak to się pisze?)

Strasi gracze beda wiedziec ...

Del'Toro*

w sumie cos tak pokazywali ale z kazdym kolejnym upem coraz gorzej im to wychodzilo

SpawN<3 11-05-2008 00:42

Gildia Del'Toro z Isary w szczycie "formy" byla w Tibii 7.4+.
Kiedy weszły hotkeye na runy, pvp przestalo istniec, ciskalo i ciska sie hotkey bez zupelnego pojecia o PVP. Noi pare deletów memberów z DT (kto cos ogarnia wie o jakie osoby chodzi)
pzdr

Ktos tam up pisał ze Nemtor to gówno.
Poszukaj sobie filmiku, ale to jeszcze z 7.4 bylo jak Nemtor i Masakrowiec (Jak dla mnie jeden z najlepszych PVP w Tibii) we 2 cisneli 9 gosci. Ahh te czasy :) Tesknie za 7.6 w doł ;/

Hestoran 11-05-2008 01:24

Dark Mortals , przynajmniej tak mi sie wydaje.

Spaw89 11-05-2008 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 2048839)
OFC ZE NIKT ! katrila jest tylko jeden :)

karol, moze ci kupie czupaczupsa?

ziomal.aiem 11-05-2008 11:14

myśle, że gildia Wanted z Azury rozjebałaby Vision&Duskines...... może nie ma tam tyle 200 lvl ale w Wanted większość to palki .... zresztą zobaczcie sobie, ich filmiki na youtube.pl

ps. w wanted nie dowodzi Urbexx :D jak tam ktoś pisał wcześniej... tylko Drazharm...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.