![]() |
Wirus czy coś innego?
Patrz strona 2, post 11.
|
Jeśli masz sieć to możliwe że ktoś inny ssie jak poj.. i wtedy masz słabszy transfer.
Mam dsl'a i nieraz tak mi net chodzi że można *****cy dostać i po 2-3 dniach przechodzi i jest ok oczywiście wina TPS'a. Jeśli Hijackthis nic nie wykrywa logi ok to myśle że format niepotrzebny |
format nie ma sensu, jeżeli hijackthis i av nic nie wykryły to znaczy ze komputer jest czysty
|
Avast = Gówno i nie wykrywał mi większości wirusów, dopiero jak wgrałem Nortona to odkrył te wszystkie Trojany zwalniające neta...
CośtamCośtam.32 |
Patrz strona 2, post 11.
|
@up
LOL AHAHAHAHAHA!!! |
O takich rzeczach nie pisze sie na forum. Chyba, ze chcesz zeby twoi rodzice niezla kare zaplacili ;>
A co do neta jaki polecamy, to zalezy jakie sieci do ciebie dochodza. |
Ja mam UPC, 4mb/sec i jest spoko, tylko jak to, to bierzcie od razu telefon, telewizor i net, bo inaczej się nie opłaca.
|
Cytuj:
|
Heh, miałem ten sam problem, ale się uspokoiło samo po ~2 miechach xd
|
UPC. Zero problemów.
|
Patrz strona 2, post 11.
|
Co ci da to, jakiego on ma neta?
Nie w kazdym miescie mozna miec np. UPC. Zainteresuj sie jakie firmy sa dostepne u ciebie, wymien je tutaj to ci pomozemy. Zacznij w koncu myslec przed napisaniem posta. Nie jestesmy jasnowidzami. |
Neostrada.
Zero kicków, raz na ruski rok większa awaria, trwająca maks 1 godzinę. Polecam szczególnie do ludzi z Wrocławia, oraz z Warszawy - tam podobno także chodzi bez problemów. |
Heh,bierz Neo wielki plus to zmienne IP i 0 laggow/kickow itp shitów też muszę zmienić neta bo mam w tyj je*anej Vectrze non stop Kick'i/freezy/laggi net często sie wali mam neta 4 mb transfer mi dochodził po 600 czasem a teraz mam po 20-max 59 zobaczyłem... Bierz Neozdrade i nie sugeruj sie tym "o nie jak będę miał Neostrade to będę dzieckiem neo"
|
Ja np. mogę narzekać na neostrade. Mialem przez około 2 lata prędkość 256, 0 kicków/freezów/lagów. Po jakimś czasie zmienilem na 1mb i przez początkowe kilka miesięcy to była masakra. Kilka razy na dzień rozłączanie się neta. Przeczytalem, ze to przez ten programik, co łączy z netem. Odinstalowalem - też padała. Po jakimś czasie ustało to, chociaż czasami można doświadczyć tego miłego napisu: "Użytkownik został odłączony od usługi". Teraz nowy komp, to zainstalowalem AutoConnect, może on coś poradzi.
|
Patrz strona 2, post 11.
|
Internetowy mit nr. 3456043 - wirusy spowalniają neta.
|
Neo nie polecam.. mam 1mb/s zmienne ip.. net się rozłącza minimum 2-3 razy w tyg. pod względem ściągania.. jest ok. Osobiście żałuje, że nie mam UPC...
a anty-virek to tylko Kaspersky :PP |
Cytuj:
@ topic Przeskanuj Panda Active Scanem podczas aktywacji wirusa. Panda ma technologię Tru-Prevent, która powinna upewnić co do źródła problemu. Gorzej jeśli jest to rzeczywiście wirus. Włącz menadżer zadań i zakładkę procesy, sprawdź czy podczas pojawienia się tego czegos dochodzi jakiś proces, dalej będziemy kombinować. |
Patrz strona 2, post 11.
|
Patrz strona 2, post 11.
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak przy okazji internetu, to polecam vectre, tak na przyszłość : P |
Patrz strona 2, post 11.
|
Swoja droga to masz chyba 1mb skoro ci ssie po 120-160 kb/s.
|
Patrz strona 2, post 11
|
Gdybyś rzeczywiście posiadał taki transfer, to ten plik ściągnąłby ci się dosłownie w sekundę.
|
Patrz strona 2, post 11.
|
Ale przecież Żyłka powiedział, że gdybyś miał taki transfer, to piosenke byś miał odrazu, a nie jak widac 2.7mb sciagnietego. Poprostu takie dziwne coś i tyle, a szybkość ściagania nie zalezy od stronki, tylko od neta. No chyba, ze niektore serwisy sa obciazone ; )
|
Przejdę do sedna sprawy jak zresztą zawsze. (sorka za odśwież tematu, ale chyba lepsze to jak nowy nie?)
Skanuje kompa po wejściu TYLKO na tibia.pl i wyskakuje takie coś http://img222.imageshack.us/img222/9482/uo0001xg7.jpg Myślę że to Tibia.pl i mam racje. http://img166.imageshack.us/img166/6750/uo0017xg1.jpg Kto wie co to jest? Heja, to mi neta spowalnia o 100 kbps ;f. Wam może też? PS. W tym skanowaniu co wyskakują 3, to na Tibia.pl ten hit.gemius.pl też pokazuje się 3 razy w tym pasku na dole. Down@ Wybacz że uraziłem twą dumę. PS. Byś to zdanie w cudzy słow wziął. |
Marna prowokacja
Kolejny post zaraz po moim będzie traktowany jako trolling i zostanie zraportowany. |
up@
Sam jesteś trolling ;s Jeżeli nie rozróżniasz normalnego tematu od tematu o "rzyciu" to przycisk wyloguj jest w prawym górnym rogu twojego Internet Explorera ;s Topic@ Oczekuje pomocy i chociaż mam 16 lat nie znam się na kompie bo wole wyjść pograć w piłkę niż myśleć co do czego i z czym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |