![]() |
Ośmio letnia terrorystka.
Cytuj:
Co o tym myślicie. Według mnie to jest... ładnie mówiąc, chore. Dzieci wysyłane na śmierć podczas wojny, którą nie oni wywoływali. |
Dla nas - chore. Dla nich - wojna.
|
Wojna często jest chora.
|
"Wojna to nic przyjemnego" Barbara Bush |
poza tym jakby nie patrzeć, rodzina pewnie się tym aż tak nie przejęła ponieważ to była dziewczynka, ale jak by to był chłopiec to wszyscy by mieli żałobę przez 10 lat Stfu! Chłopcu by bomby nawet nie dali, ale powiedzmy że ten temat jest trochę odrębny więc nie będę go zabardzo poruszać.
|
Wg mnie to lekka przesada... Po przeczytaniu tej wiadomosci dlugo zastanawialam sie, czy to czasem nie jest glupi zart.
Wojna wojna, lecz dlaczego niewinni ludzie maja cierpiec? Mamy przeciez ten XXI wiek... To dziecko na pewno nie zdawalo sobie sprawy z tego, co je czeka... Nawet mogla nie rozumiec do konca pojecia "smierc"... |
Pewnie dla nich to normalne...Ciekawe kiedy ludzie zdadzą sobie sprawę, że wojna jest niepotrzebna.
Peace ;S |
Cytuj:
A i popieram, peace. |
A jednak kobieta może się do czegoś przydać.
|
Cytuj:
|
Żywcem z torga, jak większość tematów...
|
Cytuj:
Pogratulować pomysłu wykonawcom - sam w sobie okazał się skuteczny. I okrutny. |
Cytuj:
|
Nie brałem tego z TORG'a tylko po prostu robię prasówkę na WOS i przypadkiem się natknąłem
|
Taaa... "Zdziwilbym sie gdybym potrafil sie jescze zdziwic"
|
|
na początku myślałem, że to prowokacja...
inaczej na to patrzymy my, a inaczej oni |
Cytuj:
Jednak roznimy sie od zwierzat... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie pojmuje :/ ...
|
To już lepiej zapłaczmy nad krucjatą dziecięcą.
|
Cytuj:
|
Jakos nie powstaja nowe tematy gdy gina niewinne dzieci podczas zamachow terrorystycznych dokonanych przez doroslych ludzi. A przynajmniej nikt sie na tym konkretnie nie skupia.
|
Cytuj:
@topic Ojej. To smutne. |
Cytuj:
@Down Widzisz, nawet w avatarze masz białasa. Ja zwalczam łajt pałer ;[ A ty nawet w avatarze masz łysego białasa. |
Cytuj:
@up A Ditto zaprojektowali japońce. Łyso? |
Cytuj:
|
Taa? Nie spotkałem się z tym. Spotkałem się z tym, że właściciel debil szczuje "Reks, bierz kiciusia". A nawet jeśli-wybacz, mój błąd. Słyszałeś o czymś takim jak "Terytorium"?
|
Cytuj:
|
@Michoss
Z tego co wiem, to orki (NIE orkowie) zabijają dla frajdy. Podobno. |
Cytuj:
A co do tematu- Mimo że to dość okrutne to jednak wojna pozostaje wojną i nie zmienią tego żadne traktaty. |
@Shan
Chętnie bym to sprawdził, niestety, google gdy wpiszesz "Orki polowanie" lub "orki walka" reagują hasłami "Poradnik dla orków" itp xd. @up To amerykanie (czy czyikolwiek żołnierze byli celem) do nich wleźli, więc, bronili terytorium xd. |
Szympansy w Afryce polują na ludzi. Biorą dzieciaki/niemowlaki i je rozszarpują w dżungli. Z zemsty.
Co do tematu - ktoś tam napisał, że i wojna ma swoje prawa. Szczerze? Jeżeli już zacząłeś mordować to nie po to, by potem się z tego wycofać. Lepiej wygrać za wszelką cenę niż przegrać i być sądzonym, czyż nie? A to dziecko? Jedno z wielkiej farmy terrorystów. |
Cytuj:
|
Dziękuje, poczytam.
|
"Iraccy terroryści jako żywych bomb użyli dwie kobiety z zespołem Downa." Hahahaha! Ten swiat na prawde juz totalnie zszedl na psy. Nie ma jak tego nawet skomentowac.
|
A za holocaust nazwiecie naród niemiecki zwierzętami? ; \ Wojna jest okrutna. Skoro tam posuwają się do wysyłania na nią dzieci no to trudno, taka jest ich mentalność i tego się nie zmieni.
|
Okrutne, ale skuteczne.
|
Cytuj:
Niewykluczone, że ta dziewczynka należała do jakiejś organizacji. Pamiętaj, że im wpaja się nieco inne zasady moralne i religijne, niż nam. Fakt faktem - terroryści odnieśli sukces, zabili 8 wojskowych, samemu tracąc tylko 1 zamachowca-samobójcę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |