![]() |
Wywiad z Eternal Karolkiem
Wywiad z 135 RP
EK - Eternal Karolek Ja - to ja Ja: Witam, jestem z Serwisu Tibia.pl Moglbym przeprowadzic z toba wywiad? EK: Owszem. Ja: Moglbys sie przedstawic? EK: ty, ja musze zapalic szluga i wtedy mozemy gadac:] Ja: poczekam EK: wrocilem Ja: Moglbys sie przedstawic? EK: Karol, 19 lat, Bialystok Ja: Jak godzisz gre z zyciem prywatnym? EK: Daje sobie rade, chodz ostatnio przydazylo sie spedzic kilka dobrych godzin przed komputerem :) Ja: Zarywasz noce? nie chodzisz do szkoly zeby grac? EK: Ucze sie zaocznie, nocki nigdy w tibie nie robilem. EK: Ani w zadna gre. Ja: Rozumiem, Co spowodowalo ze zostales Paladynem a nie inna profesja? EK: Paladyn to dosc ciekawa profesja, ktora wedlug mnie ma wiecej mozliwosci niz inne pozostale profesje. Ja: Czy to jest twoja pierwsza postac/swiat? EK: Kiedys gralem na amerze, nie wielkie osiagniecie 67 elite knight, potem przenioslem sie na Iridie, zrobilem sorca 53 lvl , byl on w top.. I zaczela sie wojna naserverze ktora niestety przegralismy, dostalem payment 600k take przestalem grac. EK: Po roku wrocilem zrobilem 83 lvl i sprzedalem postac. EK: Potem znowu roczna przerwa, no i jestem. Ja: Co sadzisz o tej wojnie? EK: Ehh, tak szybko jak postanowili sie z nami zmierzyc, tak szybko sie poddali. EK: Bardzo latwa byla , i krotko trwala ;) Ja: Wiec nie masz milego zdania o "dawnym" Arcanium? EK: Nie dali mi powodu zebym mial miec mile zdanie o "dawnym" Arcanium. Ja: Wiekszosc membersow z Virtue nalezalo kiedys do Arcanium, wiesz moze co spowodowalo rozlam? EK: Firenze poczul sie slaby, i chcial wzmocnic swoja pozycje na serverze, a czul zagrozenie ze strony osob ktore niegdys tworzyly Anime Libere Ja: Jakie masz plany na przyszlosc? Tibijska i Realna EK: Nie zastanawialem sie nad tym i jak narazie nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac:) Ja: Chcialbys cos powiedziec na koniec? Pozdrowic kogos? EK: Mysle ze nie :) Pragne tylko dodac ze na przysszlosc jezeli zamierzasz robic z kims wywiad najpierw przygotuj pytanie, i zeby byly jakies sensowne :) Ja: Dzieki, nastepnym razem sie przygotuje, dzis jechalem z glowy :( EK: Dowidzenia. Ja: Do uslyszenia i Zycze sukcesow w grze! |
Bardziej Ci się udał wywiad z Krejzolkiem niż ten co sam potwierdził Karol :] Przygotuj lepsze pytania, gdyż te są już przestarzałe :baby:
|
A widziałeś moją odpowiedź :) ?
Przynajmniej czytelnie wystawione |
Nie rozumiem po co to jest dodane:
Cytuj:
|
Te wszystkie wasze wywiady to straszne suchary :o a z karolkiem to juz wogole jest wiele ciekawych tematow
|
Cytuj:
Anima Libera to był guild, który powstał po update i powstał tylko po to aby pkować - tutaj znalazły się takie osoby jak Phill, Ferhat, Samme, Eric, Micke, Ludde etc. Potem to oni się przysapali do prolacksów za przekroczenie limitów na expa o pare "k" (pozdro Anas haha) no i rozpętała się wojna, dostali po dupie jak szmaty, 80% Iridii było przeciwko nim więc Murat zrobił Petera na czułe słówka "PLZZZ WE FRENDS NO WAR PEACE" a ten dał się zrobić na szaro i voila, wyexpili sie, zarobili od groma kasy i wygrali - nic trudnego patrząc na to z tej perspektywy. /F~~ edit; Część of c przeszła na strone Arc |
Cytuj:
co nei zmienia faktu ze jestes nub |
Cytuj:
|
lol karolek jestes noob a zwlaszcza jak muwisz o o tym na czym sie wogule nie znaszX(X(X(X(X(
Znasz szczerze, Shane ~\ |
Cytuj:
karolek podobal mi sie wywiad ciekawe dlaczego nikt z nimi nie robi :) |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Anas Kiro mial nieszczesliwy wypadek i ledwo uszedl z zyciem, wiec w jego przypadku znalazlbym godziwe zajecie jak expienie bo uwazam ze wychodzenie z domu wogole nie wchodzilo w gre ;) takze sobie przyexpil, a to nie byl powod tego ze go zabijali. A ty feav mozesz se tlumaczyc jak sobie to chcesz, ale firenze czul sie slabszy dlatego do wojny doszlo. A po pokoju anima libera i arc, kazdy mial swiadomosc ze nowa wojna wybuchnie w szybkim czasie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img170.imageshack.us/img170/7443/stlw9.jpg :cup::cup::cup::] Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
padam... haha
edit: vincento rozbawiles mnie do lez;d |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
dziękuję. :cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |