![]() |
Pokaz swietnego pvp by 152 ms
|
Ten gość co padł to jakś naab, nawet sie nie manasował/leczyl
btw. fajnie im uciekał xd Pozdro :> |
Jak na dzisiejsze czasy pełne nubów i no skili, to całkiem pro.
|
Niezłe, nie ma co :D
Ten koleś, co czaił w Veno - nie wiem co on od********* xD 2 razy się złapać na takie gówno xD |
ale mi pvp pare sd ue koleś najwidoczniej kupił postać bo gralem na beryli i mam tam teraz paru kolesi z rl i wiem jak niektorzy graja to nie mogl byc prawdziwy owner
westside xd joł. |
Nie musialem wchodzic w temat, a wiedzialem ze chodzi o Micha. Na gamigo sa jescze 2 jego filmy, pokazuje, ze naprawde ma dobre pvp :)
|
Pvp ładne miał nawet ten koleś,ale potem w dosyć trapa się dał zapędzić jakoś udało mu sie z niego uciec szkoda ze tego ostatniego filmiku dłużej nie nagrał.
|
gosciu ma chyba nieskonczone pomysły na ucieczki :O
|
Dobre pvp ma. Naprawdę umie grać i wie co robić ;]
|
kozak naprawde wymiata ;]
|
Westide =) typki z mojego miasta ;) (po części) bardzo ładnie :D berylia bedzie wasza! ;)
|
@up
Na Berylii teraz peace :< |
Drugi link bije wszystko na głowę : P
|
May 26 2008, 17:45:12 CEST Killed at Level 152 by Kiwi Terpenes
and by Astralis = // kozak :D jeszcze sie z nich śmiał , jak małe dzieci ich robił :] |
Umie uciekac, ale niewiele więcej pozatym. Akcja w Thais przed dp... Rune biega wkolo i nic, zero manasowania/leczenia -.- Powtarzam się ale łeb do uciekania to on ma
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@movies gosc jest swietny :D |
już gościa lubię XD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak na dzisiejsza tibie z hotami, to nie najgorzej. Ciekawe, jakby mu to wyslzo na tibii 7.6 bez pierdolonych hotow.
|
Robi wrazenie. Gosc bardzo dobrze zna topografie miejsc w ktorych walczyl (molts, zejscia na hills). Generalnie duzo mysli podczas gry i to sie przeklada na jego umiejetnosci, naprawde warto obejrzec.
|
Jedynie to te jego postoje żeby pomyśleć a na około latają ludzie i bez sensu mwallują;d koks.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topik Koles jest swietny. |
Cytuj:
|
Bosko ucieka. :D on zna to na pamiec pewnie bez monitora tez by tam uciekal eheh tylko wypada powiedziec MORE filmow ROB!
|
lepiej daje swoim elite knightem na 109 lvl, buhahahhaahahhahahahhahahahahha
|
more plaxXx ;<
!!! |
Acha ta nasza Aradna...
A taka mała ciekawostka, na forum tibia.com zalozyla temt w ktorym oglasza ze ubija za pieniadze. tak wiec jak ktos chce, pisac i placic, a pozniej ogladac jak pada twoj wrog xD @Kost to nie jego filmy, Aradna jest SWE :> |
Ogladalem pare dni temu 2 pierwsze filmy, trzeci tez miazga jak kazdy.
Pvp wprost swietne, pozazdroscic znajomosci mapy. |
Cytuj:
Pokaz film lamusie @film Swietne pvp ciekawy jestem kiedy nastepny film a co do tamtego teamu to sie osmieszyli haha :o |
Powiem tak pvp mozna by powiedziec swietne. Znajomosc mapy boska a udowodnil to w 2 filmiku gdy biegal po tym labiryncie i niedal sie zlapac. Ale najbardziej to mnie dobilo w 3 filmiku jak przyszla taka ekipa a ona na exurze vicie ujechala i nawet m walli nie umieja stawiac cioty. No nic czekam na kolejne akcje z jego udzialem ;D
|
Koles Pro i tyle
|
Tylko go sobie wyobrazic jakby koles mial 200+ ;D
|
Cytuj:
|
Rozwalił mnie trzeci filmik, taka ekipa i go nie zabili... Gościu ma naprawde dobre pvp, i dobrze zna mapke bo widać było jak łatwo mu było uciekać.
|
Hmm... w pewnych momentach ci co go gonili pokazali klase...
Aradna - Imponujące pvp, znajomość mapy, nerwy ze stali xD i poczucie humoru. Przepiękne filmy ! |
Może sobie pozwolić na takie akcje, bo na beryli na otwartym terenie może go dogonić tylko kilka osób - jest 3 magiem na servie:) 0.o
|
#up
Czwartym (4) ;o! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |