![]() |
moda na czapki
niewiem czy zauwazyliscie, ze duuuuuzo osób dorysowalo w avatarku czapecze bielo czerwoną :D .
czyj to byl pomysl?? bo jak sie dowiemy kto byl pierwszy to mozna posadzic reszte o plagiacik :D sam bym cos takiego zrobil anie po co? mi moj avatarek sie podoba. chociaz zmieniam niedlugo :confused: |
Wprowadza miła atmosferę świąt i nienajgorzej wygląda :p
|
cokolwiek dziwne, bo prócz swojego ava to jeszcze zadnego z czapka nie widzialem.
//edit: o, już widze :P Nie no, wydaje mi sie, że ja sobie pierwszy czapkowego avatara zrobiłem, ale może jestem nie na bierząco...? |
Wymyślił to jakiś forumowicz na jakimś forum jakieś kilka lat temu i niema mowy o żadnym plagiacie -.-
|
A może użądzimy plebiscyt na najładniejszy świąteczny awatar, co?(me mówi serio plx), ja osobiście widzałem pierwszego któregoś z modów i hoomika.
|
Hehhehehe, czapki rox :)))))
|
To jest przeca normalka;] Miałem zamiar wstawić sobie takiego avatarka dopiero 1 grudnia, ale skoro inni już zaczęli... Pamiętam jak ja i marred mieliśmy unijne avatarki w maju;]
|
Wiem na pewno, że pomysł powstał w dziale "Admins & Mods only", no chyba, że to wcześniej było omawiane na jakimś IRC-u albo gdzieś... ;)
|
Wreszczie jakis ciekawy motyw a nie tylko frea itans i tym podobne. Czapki ROX!!!
|
tak czapki rulez! u mnie nie było gdzie dorysowac czapki to rysuję cały łeb :)
|
mi za bardzo czapa nie wyszła : ] Paint 4ever^^
|
Fajnie to wygląda, mamy coraz wiecej userow w mikołajowych czapkach:cyclops:.
|
Jak kazdy to kazdy ;d bede musial ja jescze lekko poprawic bo mam niewygodny avantar do rysowania ;P
|
Hoł hoł hoł czapki rządzą (mi też niezbyt wyszła, ale nie jestem mistrzem w rysowaniu paintem) hoł hoł hoł
|
Ja mam też:>
Nie wyszlo ale cóż :> |
Teraz kolega pingwinopodobny też ma czapeczkę ;)
Czyż mu nie do twarzy? :) |
heh...widzie ze macie pelno czapeczek!A ja mam teesz szaliczek :D!
@Offtopic : cos sie z forum pieprzy bo sie straaaaaaaaaaasznie dlugo laduje a ta wiadomosc ledwo co pisze @Edit : ooo juz dobze dziala |
CZapka- pomysł przedni. Ja też włączam się do akcji ;) Jak będe mial czas to poprawie wygląd:)
|
<-----------------
plx ;-) |
Moj avatar juz i tak jest czerwony... A miejsca na bialy pompon brak. Wiec potraktujcie diabołka jako jedna, duza, wredna czapke, mkay?
|
Cytuj:
@down down : Moja czapeczka i szaliczek rox.....porownaj :D |
a co mi tam:P czapeczki rox:D
|
apf, moja czapencja i tak r0x0r, nawet nie macie czym sie porownywac :p
|
@Stratos
Ee, co gdasz lepsze od twojego;) @Dobo Pozwoliłem sobie na małą modyfikację:), Dobo-Dobrodziej... http://img75.exs.cx/img75/2210/dobu.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
<--------------- |
Cytuj:
|
a ja bidny na ostatnią chwile robiłem ;) ... Fajnie... ciekawe ile tu już czapkowych maniaków jest :D ?
EDIT: Moje ledwo widać...hyhyhy ;) . |
A ja juz podejrzewalem ze to modki kazdemu zmieniaja avek, zeby bylo czuc ducha swiat, bo nie moglem uwierzyc ze wszystkim sie CHCE cos robic z tymi avkami...
Ja nic nie zmieniam-po 1sze mam takiego ze raczej sie nie da po 2gie mam jakis szacunek do postaci z avka i nie bede jej bezczescil czerwono-bialymi plamkami:) |
Lama z czapą =D wiem, że nie wyszło, ale zróbcie lepiej lamie czape!!!! :)
|
Cytuj:
|
kazdy ma se zrobic czapke albo jest nub :D
Zart<---------nubs read this |
Cytuj:
http://img85.exs.cx/img85/7782/haha29.jpg :P:P:P:P:P:P:P |
Czapki rox. Najfajniejszy jest avatar Doba i Hoomika chyba;). Moze zrobimy glosowanie?^^
|
Czapy
powiem 2 słowa............ CZAPKI ROXX :cup:
|
@Dobo
;) Potem jak więcej czasu znajdę to jeszcze "ztjuninguje może":) MODA NA CZAPKI? CZAPKI NA MODÓW! |
Oj..
B.przepraszam zapomnialem załozyć czapek na muj avatar ;]
|
MY czarne smoki tez nosimy czapeczki i mamy wlasnego mikolaja plx ;]
<----------------- |
@up x2:
decyzją rady starszych zostaje ci udzielone wybaczenie ;) a btw, moj nick to nie "Hoomik", tylko "hoomik", i bardzo bym prosił o dostosowanie się do właściwej pisowni. |
A tu przeróbka mojego evul sitha ;P
<<< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |