no to lecimy :dance:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Couranger
(Post 2084247)
To co ty w Vietnamie mieszkasz ? o.O
|
Pudło.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix
(Post 2084247)
woooo ale jestes pr0 ej moge kliknac na twoj avatar?nie mieszkasz w Polsce łoooooooooooo..no to sie pochwaliłeś , nie wiem jaki to mialo cel ale ok..pozatym to sie z toba nawet zgodze ze latwiej wyjebac piksela niż 100 zł ,ale jak już mozna dostać rl money za te piksele to lepiej to chyba wykorzystac ?Jak ty dales przyklad to ja nie bede gorszy O_o.. masz komórke o wartości 200zł , znudzila ci sie i co , wyrzucisz ją czy sprzedasz?identycznie jest w tibii..masz itemki o wartosci np. 200 zł i tak jak z komórka...
|
Nie klikaj na avatar bo nie chcę zarazić się syfem, który nosisz w sobie. Nie zczaiłem o co ci chodziło, gdy mówiłeś " nie mieszkasz w Polsce łoooo.. no to sie pochwaliłeś ", poprostu uświadomiłem cię, że nie mógłbym wyjebać 500 zł przez okno, bo nie mam takiej waluty, w kraju, w którym mieszkam (patrz pod avatarem, napisałem stolice. Być może jesteś na tyle inteligentny, żeby odgadnąć jaki to kraj). Widzę, że ty strasznie mieszasz sprawy realne, jak i pieniądze do gry komputerowej. To są dwie różne rzeczy rozumiesz? A to, że tak porównujesz Tibie do realnych pieniędzy świadczy to o tym, że jesteś już w mniej zaawansowanej grupie uzależnionych tibijczyków. TIBIA PRZEDE WSZYSTKIM MA DOSTARCZAĆ CI PRZYJEMNOŚCI, A NIE KORZYŚCI MATERIALNEJ. Widzę, że jesteś strasznie niepojętny, być może chory umysłowo, bo piszę ci to już po raz kolejny a ty i tak swoje wiesz lepiej. Cóż nie będę prowadzić dalszej konwersacji z takimi osobnikami, gdyż to nie ma sensu. Prowadząc dialog z tobą nasuwa mi się takie mądre sformułowanie: "jak grochem o ściane". Zapytaj kolegów co to znaczy, jeżeli nie wiesz (a nie zdziwiłbym się gdybyś nie wiedział), w sumie po tobie można się spodziewać wszystkiego z tego co zauwazyłem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xefus
(Post 2084247)
Wychodzi na -, bo musial kupic pacca ; ooo
Ale w wiekszosci wypowiedzi sie z toba zgodze ; ))
aha, zal juz tutaj zagladac i cokolwiek komentowac, bo wszyscy sie kluca - jego zdanie, jego problem - tak powinno wygladac, a nie kogos jezdzic ze ma fajny av albo Ze kurwa nie jest z polski, albo jest zajebiscie fajny -.-"
cya ;;
|
Wcale bo nie. Nikt mu nie kazał kupywać pacca za realne pieniądze. Równie dobrze mógł kupywać za gp - w takim wypadku nic nie traci (punkt dla mnie). Jestem pewny, że nie dasz sobie głowy obciąć twierdząc w przekonaniu, że typek na filmie kupywał pacc za realne pieniądze. Nic do ciebie nie mam, po prostu uświadamiam cię, że wcale nie musiało być tak jak mówisz. A jeżeli już kupił pacc za realne pieniądze to w sumie traci kase z własnej głupoty. Mógł wybrać inne-prostsze rozwiązanie. Zapewne nikt na forum nie wie do końca jak jest naprawdę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
(Post 2084247)
@Even. "qrwa" ty pokemonie.
nic a nic nie stracil? jestes pewien? zeby zrobic taka postac musial kupic conajmniej dwa pacce, no chyba ze botuje 23:45/7. No i stracony czas. Nie zawsze granie jest przyjemnoscia np gdy musi sie odrabiac. Zeby wjebac taki lvl potrzeba w chuj czasu, ktory mogl przeznaczyc na sport czy spotykanie z kumplami.
|
Numero uno - pokemon mów sobie do kota. I tak. Ginięcie, czyli tak zwane "dedy" to normalny element każdej gdy MMORPG, jak i innych. Padnie, odrobi. Ale jeżeli jest tak, że gościu ginie, po czym się załamuje, obina bratu palce lub kroi na kawałki kumpla to już jest (jak wspomniałem wyżej)
uzależnienie. Osoba grająca "for fun" nie załamuje się po straceniu levela, odrabia go, po czym kontynuuje grę "for fun". A to, że typek woli grać w tibię, niż spotykać się z kumplami, wypić piwko czy zapalić papieroska to chyba jego sprawa nie? Osoba nieuzależniona gra wtedy kiedy ma czas, to wszystko.
Dziękuję, czekam na odpowiedzi:)
edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @@pan up
(Post 2084247)
Jeszcze jedno, jak tibia jest dla Ciebie niczym to po co wchodzisz na forum o tematyce tibijskiej? Wejdź sobie na inne forum np. http://forum.kobiet.pl/ UWAGA i tam mów o swoich problemach. Dobra kończę tą bezsensowną rozmowę. NarQa
|
Nikt mi nie zabroni tutaj wchodzić. To, że nie gram w tą grę nie znaczy, że nie mogę się podzielić własnymi doświadczeniami na tym forum. A chyba po to też tu się wchodzi co? Niestety nie skorzystam ze stronki, którą mi podałeś, gdyż nie zniżę się do twojego poziomu, aby wchodzić tam i dyskutować.