![]() |
Update - Lato 2008!
Proszę dawać zdjęcia które tu znajdziecie, na razie mam takie:
http://i129.photobucket.com/albums/p...jgdarashia.gif Jak znajdę dam więcej.http://i129.photobucket.com/albums/p...ygmzdesert.png http://i129.photobucket.com/albums/p...hills1_old.png http://i129.photobucket.com/albums/p...hills1_new.png http://i129.photobucket.com/albums/p...hills2_old.png http://i129.photobucket.com/albums/p...hills2_new.png http://i129.photobucket.com/albums/p...mkazordoon.gif http://i129.photobucket.com/albums/p...z9kaz2_old.png http://i129.photobucket.com/albums/p...zvkaz2_new.png |
|
Wesołe :> A na tibii pl oczywiście nic nie mamy >.>
|
http://i129.photobucket.com/albums/p...ba_pl/2637.gif Btw tak w ogóle, jak to jest w tym kazordoon. Wsiadasz se w wagonik i jedziesz do temple :confused:. Ots plx? |
Ciekawi mnie czy to bedzie za kase, albo tylko dla pacc. Szybki transport po calym kazo, za darmo, dla facc - nie chce mi sie w to wierzyc ;)
|
"Po prostu wskocz do wybranego przez siebie wagonu, a zostaniesz automatycznie przeniesiony w dane miejsce."
Więc chyba za darmo :) Super, ciekawy pomysł :) |
Co za gowno, ze starej dobrej tibi nic juz nie zostanie
|
Up#
w ile postach to jeszcze napiszesz ? jak Ci się nie podoba to NIE GRAJ |
No No.. jak tak to będzie wyglądac jak się zapowiada to moze być całkiem fajny Uptade :):)
Hail |
Na tym ostatnim zdjętku, to chyba jest kazzo...lepsze stare :]
|
[Mój post przekopiowany z innego threadu]
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje? -7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami -2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~ Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. Wymęczyłem mojego msa ze 20lvli na Tibii 8.0 i wiem co to znaczy gdy nie da się expić, a bocący ek biegają dookoła ciebie z rękoma w kieszeni i śmieją ci się w twarz. @Bosal bądź inny "świetny moderator" Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować. By Rothes: A ja Ci powiem, że są i warna dostaniesz. |
Up
kupiłeś hara na allegro za 1k zł i teraz płaczesz bo padłeś na rocie? :( |
@up
Robiłem chara SAM, bez cavebota. Prawie 2 lata mi to zajęło, bo nie jestem wyznawcą zasady, że exp jest najważniejszy. Poszedłem poexpić i padłem od draga przez kick. Więc jeżeli low lvlowy nóbie nie masz pojęcia o tym jak trudno jest grać sorkiem na wyższym lvlu, to powinieneś stulić pysk, bo dajesz do zrozumienia innym, że nic o tej grze nie wiesz. |
@up
Tak miszczu, ty wiesz jak jest naprawdę, znasz prawdę i jesteś wyrocznią, bijmy ci pokłony. Skoro exp nie jest dla Ciebie najważniejszy, to o co masz pretensje? Jeśli jesteś kolejnym "kiedyś-to-było-lepiej-teraz-jest-kupa" to lepiej wyjdź... I jeszcze wyzywasz od "low lvl nubów" kogoś kto może np. założył NOWĄ postać? O_O Chcesz wolnych expowisk? Idź na świat PvP... tam nie ma takich kolejek. Aha... i jeszcze jedno. Jak zobaczyłem, że napisałeś "sork" to od razu rzuca mi się na myśl low lvl polaczek. |
Libacjan masz po częsci racje... teraz tylko exp exp exp w głowie ... A cipsoft do tego dopuscił i zrobil z fajnej gry w ktorej mozna oderwac sie od realnego swiata, pogadac z kumplami i chodzic na wyprawy komercyjny shit w ktorym FACCom sie zabiera zeby dac PACCom
btw. SAM MAM PACC! i sadze ze to niesprawiedliwe jak sie traktuje w "darmowej" grze facców @topic fajne ssy :D kazo wymiata, moje ulubione miasto dla facc dorownujace (po czesci) atmosfera takim miastom jak np. darashia =) |
"Tak, tak tylko exp, exp, exp! Nie pójdę do bierzmowania bo muszę expić! Nie pomogę mamie bo muszę expić! Sry jest wolny cave już lecę bo nie zdążę z expem!"
Zastanówcie się, gracie w to tylko żeby expić? Gdzie minęły te czasy kiedy nie poziom był najważniejszy ale kumple, gildia i wspólne zwiedzanie. Zamulony skype w pasku i 5 osób na konferencji po 20 lvlach które huncą Orci =]! |
@Zarandiel
Poczekamy, aż wbijesz wyższy lvl, to przestaniesz pyskować. K*rwa wbił msem 30lvl i myśli, że wie wszystko o Tibii... Tibia kiedyś była grą zespołową. Obecnie, KAŻDY hunci SAM. -EK boci -RP assasiny na demcach/frostach -MS czeka w kolejce na expa na warlocki, albo frosty -ED jw. Potwory z POI na formorgar mines? Dla kogo to k*rwa jest. Debil tam pójdzie huncić, bo tam poprostu się tego nie opłaca robić. Z plague nic nie leci. Przykładowo nowe bronie poi syfów itp mają do dupy statsy, a lecą w cholerę rzadko. Zrozumcie ludzie - Mam dość stania pod depo i narzekania, że nie ma co w tej grze robić. Chcę iść poexpić w końcu, ale nie ma na czym. Wracając do magów. Na prawdę jest ZA MAŁO expowisk. Nie można w kółko powtarzać, że nie exp jest najważniejszy. Do stania pod depo i gadania o dupie marynie jest FACC. "Ja pi**dolę i masakra". I tylko osoby, które wiedzą już trochę o Tibii, zrozumieją o co chodzi. |
Cytuj:
@edit albo wczoraj w całej polsce ok 25*C, piątek, a tu pełno nabzów tylko wyczekiwało teasera. Naprawde pierwszy raz mi było kogoś żal :/ sam poszedlem z kumplami nad staw sie pokompać i pograć w noge. No i co z tego, że straciłem pół dnia pacc? nic! bo dla mnie ta gra nie pokrywa sie z RL światem i nie liczy sie dla mnie tylko exp exp exp ... |
Te czasy minęły i sądzę, że już nie wrócą. Wszystko przez "rozwój" w stronę komercji. A raczej... im gra stała się bardziej znana, tym więcej było "hardkorowców" którzy inaczej widzieli tą grę.
EDIT: @Libacjan Coraz bardziej mam wrażenie, że czujesz się lepszy bo wbiłeś ten 100 lvl. To że założyłem NOWĄ postać, wcale nie znaczy, że nigdy nie grałem na h lvl i nie wiem jak to jest. Nie rozumiesz tego, że ludzie mają często inne postacie? Nigdy nie botowałem, wbiłem na innej postaci 91 lvl i jakoś NIGDY, nawet do auto uha bota nie użyłem. |
Cytuj:
|
Czy ty przypadkiem ślepy jesteś? Czy ja mam nick CinkoL? Ja wcale nie mówiłem, że postać kupiłeś, poza tym... to co powiedział Cinkol to raczej była IRONIA.
|
Cytuj:
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp? Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa. Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~ |
Kupiłem pacc na 90 dni, teraz mam bana na 7 dni i rs na 30 dni? Zmarnowanie 30 dni pacc, huh? Potem jadę na wakacje, nie będę grał znowu 30 dni. 60 dni zmarnowane, jakoś się tym nie przejmuję że 100k poszło w błoto :confused:. To tylko gra, a jak ktoś woli siedzieć w domu przed komputerem czekając na "resp" niż wyjść na dwór kiedy jest 30 C i pokopać piłkę to nie jest żal, tego się nie da już opisać.
|
ludzkie wartości zostaly zamienione na wartości pixelków :baby:
|
Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło. |
Cytuj:
|
Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam :( |
Cytuj:
no tak ci chodzi o atakowanie, ale jak ty uciekasz i exori vis np. to nawet jak lejesz dajmy na to frosty, ktore bija na dystans to dojade cie do zoltego hp, ty wcisniesz hotkey exura gran i full hp, i knight ultimate health potionami ulecZy sie za 600? jak na full ma dajmy na to 2k hp ??? |
Poza tym... EK jeśli chce mieć dobrą postać, a nie wybotowanego noobchara. To musi sporo trenować, a zauważ, że knight TRACI kasę treniąc, a MS ją trenując magic level zarabia. Jeśli zamierzasz narzekać na brak nowych expowisk to powiem tak: sam się na to skazałeś wybierając non-pvp. Ja również dopiero co zacząłem grać na non-pvp zmęczony ciągłymi wojnami na Azurze i już na low lvl spotykam noob-botów expiących 85+ rp na bocie na powierzchni żółwi. Jak Ci to przeszkadza - idź na PvP.
|
Na razie sugerujesz to że Knight ma lepsze pvp niż Sorc, huh? 8o
|
|
Wiec tak...
Ze tibia staje komercyjnym shitem. Coz, Cipsoft musi jakos zarabiac zeby utrzymywac cala firme, i nie ma innego wyboru jak robic to kosztem graczy z facc. Nic na to nie poradzimy tak bylo(choc w mniejszym stopniu), jest i bedzie. Ze z kazdym updatem coraz gorzej. No coz, Cipsoft nie sugeruje sie tym co zaporonuja im gracze, tylko tym zeby wszystko ladnie wygladalo, i zaczecalo do gry. Jak ladnie wyglada to ktos kto zacznie grac sie zajawi, bedzie gral az sie zoorientuje ze to jest tylko ladne, wbije jakis tam lvl i bedzie mu zal go zostawiac, wiec bedzie gral dalej, bo co zrobic. Ze expowiska pelne i ich malo. A cos ty chcial grajac na non-pvp ? Moze w koncu Cipsoft otworzy oczy i uszy, i zacznie sluchac tych dzieki ktorych zarabiaja. Predzej czy pozniej (a raczej pozniej), wiekszosc graczy oleje taka gre i ciekawe co wtedy zrobia. Nagle uzdrowienie Tibi O.o Co do botow. Nic sie na to nie poradzi. Po za tym nie kazdy Ek botuje, np. ja nie, i to nie tylko dlatego ze sie boje bo gram na pvp na ktorym Cie moga zabic zawsze i wszedzie, ale dla zasady. Chociaz gdybym zaczol botowac to na pewno nie bal bym sie gmow, bo ich na hibernie po prostu nie ma(jak gram 2 lata na hibernie, gma widzialem moze 5 razy), tylko innych graczy. I to chyba wszystko co chcialem powiedziec B) |
http://img125.imageshack.us/img125/7...serpentxj5.jpg
Wasz Wąż morski. |
Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy, a nie umi expic, bo frosty zajete, totalny maniak, dziecko frosta, idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?, i nie kopiuj kur.a postow z innego tematu bo sie kur.a powtarzasz. Powiem twiojej mamie, żeby ci neta odciela, bo dziecko płacze na forum i nie wie co ze soba zrobic, a kumpli nie ma i sie mu nie dziwie , jak jest sie takim no-lifem jak ty to jak sie ma miec niby kumpli?... Dziecko żalu, tibi, dziecko updatu.... Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie. Widac dziecko 0 doswiadczenia i kultry, a do szkoły chociasz chodzisz? !!
|
Cytuj:
|
Ogolnie duzo rzeczy bedzie fajnych, ale te gory tak nie do konca mi sie podobaja..
zobaczymy jak w grze bedzie to wygladac:P |
Podwodne dragi? Huh fajnie to wygląda na razie :p!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |