Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15
(Post 2109927)
SIEMKA!Panie kurczaczku.Ktoś pare postów wyżej napisał ,że Ultimation to prymitywi i robią siare polsce.Dlatego napisałem ,że robie siare bo nie liże dupy cave ratowi czyli ,że nie jestem w Cruoris. Tak inteligenta osoba na jaką się lansujesz powinna wiedziec o co chodzi.
|
Moim zdaniem robisz siare Polsce chociaż temu, że nie umiesz napisać tego wyrazu z wielkiej litery. Ale na serio, nie kierowałem tamtego posta tylko do Ciebie. Poczytaj sobie czasami posty Twoich szanownych kolegów, albo posłuchaj ich jak gadają o swoich wrogach, to będziesz wiedział, ok? W ogóle to sobie myślę, że już ich słyszałeś, tylko uznajesz coś takiego za normalne. No cóż :<
Niestety dalej nie rozumiem o co chodzi z tym lizaniem dupy. Tłumaczę to tak, że myślisz w ten sposób:
bycie w Cruoris, bycie protektowanym przez Cruoris = lizanie dupy Szwedom, jesteś Żydem, do pieca z Wami ahsusuhhsas
/\ nie dziwie się, że macie taką opinię jaką macie
Cytuj:
A do twojej wiadomoscie nie uważam ,że polacy muszą walczyc z polakami,a szwedzi z szwedami.
|
Spoko. Powiedzmy, że tak nie uważasz.
Cytuj:
To tylko gra wiec się tak nie irytuj zaraz.
|
A ja po przeczytaniu tego posta myślałem, że to Ty jesteś zirytowany.
Cytuj:
Żydzi to tylko przenosnia ale mimo wszystko bardzo do was pasuje.Dlaczego?Spójrz na Fagrasa i innych inteligentnych ludzi ,którzy na każdym kroku liża dupe Szwedą itp.
|
Aha, czyli przenośnia pasuję do wszystkich bo jedna osoba liże dupe Szwedom, q. Idąc tym tokiem myślenia całe Ultimation jest prymitywne bo Edforce Teo wyzywa wszystkich jak dzieciak. Fajnie?
Cytuj:
Nie znam cię dlatego nie moge okreslic kim jestes.Ale czy chcesz czy nie nalezysz do takiej grupy ,która sam wybrales wiec nie bucz już na forum z wywodami jakie to Ultimation jest prymitywne.
Pozdrawiam
|
Forum jest do wyrażania opinii, więc jeżeli piszecie takie tematy i posty to nie oczekujcie, że się obędzie bez krytyki. Są tutaj jeszcze ludzie, których to nie śmieszy.
Poza tym masz jakieś wahania nastroju? Bo w jednym temacie piszesz w miare normalne posty, a w temacie obok zachowujesz się jak typowy polack_karacz_wannab3:
Cytuj:
pytałem sie puga o payment ale powiedział ,że nie moge sie splacic bo Vuxes sie boi expic i co chwile exivuje wszystkich z Ultimation ,a jak sie splacimy i nabijemy lvle to bedzie musiał isc do psychiatry.
Przepraszam
|
/\ niestety, ten post Ci nie wyszedł