![]() |
od ktorego levela chodzic na Dragona ?
Mam 29 , mag , blue set , medusa shield , bohy crus helmet , platinum amulet , wand of coesmic energy. Czy dam rade z Dragonem bez blokera? ... oczywiscie z HMMi , mp i hp ... z góry thx
|
Myślę, że od 30 lvla mógłbyś tam coś zdziałać.... Byle mieć WOCE najlepiej z ds-ami i raczej mniej hp niz mp.... Ja tak moim sorkiem robiłem i nie narzekam;) a co do runek to weż trochę HMM....
|
Skoro ja 19 magiem dałem rade solo dla, to ty na 29 bez problemu poradzisz sobie z dragiem:p. Jeśli nie masz pacc, to zamiast hmm możesz bić z icicle.
|
@up. Ja na 19 lvlu blokowalem demona, mam nawet filmik.. jak znajde to podam link.
Dragona wziolem 14 magiem solo... |
Cytuj:
Cytuj:
@topic udalo mi sie z 2 monkami na 27, teraz raczej sobie poradzisz, ale dobrze uzyc energy beam/great energy beam, jesli go masz, nie warto go kupowac, ale jak masz to mozesz uzyc |
Robisz a ds’y i atakujesz nimi draga. Biegasz wokół ds’ów atakujesz dragon nawet cię nie draśnie. Kiedy drag ucieka dobijasz z hmm.
|
Cytuj:
Jak ty robisz z 2 monkami dragon <hahaha> to ty grać nie umisz. |
*up
widzialem filmik xd |
Cytuj:
ten ots :p |
Cytuj:
|
ja tez nie znalazlem tego filmiku ale jeszcze poszukam :D
|
zanim obejrze filmik 19LvL block Demon to niech ktoś powie ile było sioherów -.-
|
http://youtube.com/watch?v=RQVhgw_wOok&feature=related
Ja jakoś znalazłem ten 19 lvl i demona. Fuks :P |
Cytuj:
Jak block to block, bylo tylko 2 healerow ;] |
:)
ja moim sorcem na paccu chodzilem na dragi na 22 lvl i bez straty mf lub hp wychodzilem, walilem ruzga + exori vis. ty na 29 lvl dasz spoko rade bez ds tlyko jak bez pacca to kupujesz bp icycle(starczy na okolo 12 dragow + rozga i biegasz wokol przeszkod
|
Cytuj:
@topic było 586346582365983645 razy |
VanBobel umiesz po brazylijsku? Fajnie...
|
Cytuj:
|
niemożliwe, no bo blocker oberwał 400+ i miał zielone hp a 400 hp to mam na ~20 knight
|
Cytuj:
|
Tak się składa, że ten 19 knight naprawdę bloknął demka. Miał chyba z 4 shooterów, 2 healerów chyba i mase ssa/might ringów xP
|
nawet gdyby to jaka jest pewnosc ze owym blokerem byl VanBobel???
|
ja na 9 lvlu dwarfa guarda bloczylem i dostawalem po 1/2 ^^ az sie kolo(jakis frajer co nie chcial mnie wypuscic i mi blokowal przejscie) zdziwil bo myslal ze padne hehe
|
Dragi magicznymi mozna huncic mniejwiencej od 28lv.
Taktyka: 1.Stawiasz se demon skeletona albo nawet 2 i robisz tak zeby drag lal dsa i potem zaczynasz lac draga 2.Stawiasz dsa i walisz draga za pomocom dsa i Ice Hmmow |
A może mi ktoś doradzić?
Pal, narazie oczywiscie mnie nie interesuje, ale z jakim lvl i wyposazeniem magicznym (runy i poty) i normalnym (luk+strzaly/kusza + bolty/ speary + tarcza) mogę śmialo pójść na draga, nie ryzykując dużych strat w kasie i straty zycia? A i jeszcze do tego jakby mi kto mógl podać miejscówke na battle z jednym (pierwszym moim) smokiem. Z GORY THX |
Latasz bez utamki, leczysz sie exura jesli masz powyzej 35mlvl, jak nie to exura gran, bijesz wand+hmm (jesli masz pacc to z exori frigo) i to cala taktyka :) Ja od 30 lvl expilem na dragach, zawsze po huncie (respy 5-6x w ankh d lair) bylem jakies 10k do przodu, a w sumie na 10lv wbitych tam zarobilem ~200k ale nie sugeruj sie moim powodzeniem, bo jestem raczej bardziej bogatym graczem z ~50lvl, wiec stac mnie bylo na "wspomagacze" w postaci dobrych i lekkich itemkow... tak jak moilem, bij z woce+hmm (nie za czesto zeby nie bylo waste)
PS Na pojedycznych respach dragow lootuje sie wszystko jakies 10x rzadziej, wiec nie licz na to, ze hunt ci sie zwroci :) |
#Dybel
Skille 65/50 wystarcza na peirwszego draga, lvl 25+, royal speary w lape, najlepsza tarcza na jaka cie stac i pare mana potionow, leczysz sie exura vita, potem jak dojdziesz do wprawy bedziesz umial draga ubic leczac sie exura ale przed toba jeszcze trocheeee cwiczen i huntow :) Runy ci nie poterzbne, a co do miejscowki polecam ta obok orcow pod thais (drag+drag hatchling). Najpierw lurujesz hatchlinga (ten taki maly smoczek), ubijasz i lecisz glebiej po draga, tam bedzie kamien (zajmuje 4sqm) i latasz dookola niego, gwarantuje, ze koszty beda malutkie, bo drag cie tylko trafi z gfb. |
Cytuj:
Dasz rade z dragiem na ludzie. Tylko mana shield włącz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |