![]() |
DemonHell
|
Your file Demonhell.rec having 5125 KB has been successfully deleted.
nie dziękuj |
hahahahaha link do delejta rox BUAHAHHAHA LOL
|
I nie ma ...
|
hahahahahahahhaha owned xdDDDDDDDD
imperator rapidshara !!!! |
Cytuj:
|
daj jeszcze raz tylko bez delete link ;p
|
OWNED
iks de |
Ewidentnie post roku... hahahahahahaahahha
|
hauehUEHuaehUEHuaehUEHuaehUEHuheUEHUEHuehUHuehUEHu ehUHE
|
Own3d
....... |
genialny temat.
wywinąłem właśnie rotfla. |
hahaha szmatoł idioto możesz do swojej kolekcji dopisać "skompromitowanie się również w dziale filmy", bo w dziale zdjęcia dawno to zrobiłeś:)
a tu inglisz skill tego oto ufoluda 11:37 Shadow Druid of Luminera [80]: TEAM TO POI FALLOW ME! 21:57 Shadow Druid of Luminera [99]: Jutro bije 100lvl na pustyni kolo venore / tammarow 9h after ss i madescenershot with 100lvl xddddd podobno wyslal to na trade, a w dodatek na jego ss z 100 lvlem, który i tak mu nie wyszedł przyszły 2 osoby. Insane pepe, ktoremu zapłacił, żeby był na ss i oraz jakiś lizodup aka noob pierwszy lepszy spod dp w carlin |
no bez śmiechu pierwszy raz hostowałem film .......
@even cioty które nie grają nie mają głosu.... ahahahah ty ciągle o pepe że jej zapłaciłem? lol nie ośmieszaj się cioto....żal..... do ciebie pepe nigdy nawet nie opisze....jesteś rox..... to nie żaden noob z carlin tylko kumpel z rl.... loot: g legi 7 dd p.s powiecie mi jak się dodaje te filmy ...sry ale nie wiem....;) |
Boshe samo download file wklejasz, bez delete omg.
Człowieku don't kill me plax! |
@up
jak byś pierwszy raz wklejał to też byś może nie widział jak się robi to....żal pajacu;) |
podpowiedzial ci a ty go od pajacow jezdzisz idioto
|
Cytuj:
|
@up
omg sory był wieczór i chciałem iść spać to wkleiłem all co było XD sry jeszcze raz |
Tylko winny się tłumaczy...
xDDDD |
proszę cię nie nagrywaj więcej filmików... 3 powody
- non-stop dajesz trade, trza zamykać by nie było debuga - non-stop zmieniasz outfit, to dopiero wkurza - żal english.pl film nudny jak beczka gnoju pozdro |
@up
nie no kurde wiem english nie za bardzo XD 2 fajne momenty to 2 demony i jak miałem 68 hp XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahaha! a skąd ty wiesz, że ja nie gram co ? Poza tym pokaż mi w regulaminie punkt, w którym jest mowa, że osoby które nie grają nie mają głosu. Nie raz pisałem z pepe, dla mnie żadna satysfakcja, ale widać, że dla ciebie wielka, być może wiąże się to z twoją erekcją, podczas prowadzenia dialogu z nim o0? Cioto mów sobie do twoich kumpli ze szkoły. Ahhh przypomina mi się jeden incydent, jak twój kumpel (?) z klasy napisał na forum, że jest przerażony tym co zobaczył. Wspominał, że jesteś w szkole cichą myszką, która dostaje codziennie w szatni przed wfem wpierdol, a na forum wielkie kozaczysko pan król master i w ogóle pro elo ziomek. Ups, czyżbym wyjawił jakąś tajemnice? ): |
Cytuj:
PS. Dorośnij. |
Up
Nie słyszałem o krytyce pozytywnej. :p |
@even
chyba każdy wiedział kim był ten mój ,, kolega '' ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
H(F)ail ShadowEdek! Cytuj:
|
Ty cioto dojebana przez hitlera spadles z world trade center ze pierdolisz takie glupoty pacanie ? jestes kurwa najwiekszym noobem na tym forum nawet mi ciebie sie cytowac nie chcialo bo szkoda czasu
Name: Shadow Druid of Luminera Sex: male Profession: Elder Druid Level: >101< Comment: Im Back ^^ [x] PoI done [ ] DHQ [ ] Anni ( I will try on 100lvl ) <------ [x] 100lvl [ ] 70mlvl ( 64 now ) I want be best polish Elder Druid on Luminera!! /\dream XD best bloker Aminamaru Knight XDD ;** 29.05.2008 19:11 You advanced from Level 99 to Level 100. super z ciebie gejasek :< |
@all
ale co się stało? |
UP
Że pomnóż swój wiek(niby 16), przez IQ na pewno nie będzie to liczba powyżej 100...! Nie umiesz przyjmować krytyki... |
Cytuj:
|
Ej, ale kto powiedział, że ona ma 16 lat ? o0 No cóż, sami oceńcie ^^
http://img216.imageshack.us/img216/5...ogfzra8hi6.jpg http://img216.imageshack.us/img216/5...49d611a503.jpg To jest jego fotka z rl. Ale ja jestem chamski :S Ehh, ale w sumie idiotow trzeba tepic =p |
Jaki pieróg !!!! Muahahaha. Widać że hot 16tka LOOOOOOOOOOOOOL
Owned.8o8o8o |
N1k3 pr0 3v0luszYn. Podobno znaczki nike w drugą stronę są modne. Podobno. :<
|
Cytuj:
@up to moze jakask konkurencja dla nike moze ekiN? |
Cytuj:
NIE KAŻDY WIE/POSIADA SAMOWYZWALACZ W APARACIE :) @down no widzisz, szkoda że ten mafioso ze zdjęcia nie wie, pasowałoby zrobić poradnik jak używać, bo masa osób z naszej klasy, fotki innych głupich społecznościowych portali kosmicznych dalej niewie, w rl fotkach na tym forum też nie grzeszą inteligencją :( chyba, że to trendi robić zdjęcia lustrom lol |
Cytuj:
|
no dobra nie będę się czepiał, zdjęcia luster są trendi
z naszej klasy http://img225.imageshack.us/img225/8...azyfrogzi2.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |