![]() |
Zdajesz czy nie? Czyli Oceny/Zachowanie na koniec roku
Miałem pomysł żeby założyć taki temat więc założyłem,chodzi mi o wasze oceny na koniec roku jak i o zachowanie,moje oceny są wprost śmieszne mam 4 z informatyki 6 z WFU ,4 z muzyki 5 z plastyki a reszta to dwóje :D zachowanie nieodpowiednie,a jak jest u was? jakie macie plany na następny rok? czy w ogóle zdajecie?
Ja na następny rok planuje średnią powyżej 4.0 P.S Podawajcie klasy,ja osobiście jestem w pierwszej gimnazjum |
średnia 2,8, zachowanie naganne. co za rok? zdać czwartą klasę, zdać maturę i egzamin zawodowy.
btw. było |
Zachowanie wzorowe (cudem xD) a średnia w chwili obecnej 4.0. Jeśli zdąrze poprawić te oceny, które jeszcze mogę, to będą miał średnia 4.2. jestem w pierwszej klasie szkoły gimnazjalnej.
|
Średnia 3,00~~, zachowanie może dobre, 1 klasa technikum.
|
Było. Oceny nienajgorsze.
|
Zdaję... Oceny, takie jak chciałem mieć !11
|
Ciągle walczę z fizyką, aby zdać. Średnia coś kolo 2,7.
|
3.7? 4.1? Coś koło tego, zachowanie Dobre.
Choć powinno być poprawne albo gorzej :D ps. Nie wiem czy zdam z informatyki, mam 6 jedynek :D 2 gim. |
Zachowanie Dobre
a średnia nie niższa niż 4.2 |
Zachowanie pewnie bardzo dobre/dobre, a średnia koło 4,1, 4,0, w porywach 4,2 (zależy od geografii i polskiego. Geografia między 2/3, a polski między 5/6.).
|
Zachowanie: B.dobre
Srednia: 3,X x-liczba od 1 do 9 Historia... O Zgrozo... |
Nie, poważnie: żeby nie zdać z jakiegoś przedmiotu trzeba mieć wrodzoną tempotę... Materiał, którego wymaga się na dopuszczający jest przecież tak prosty, że trzeba by chyba... Nie, nie wiem czego. NIE DA SIĘ nie zrozumieć czegoś tak banalnego. Nie rozumiem tych wszystkich agentów (miałem jednego w klasie) którego kiblują do 18tki w 2 gimnazjum.
Mówię o klasach 1-6 podstawówki, 1-3 gimnazjum, w liceum nie byłem, ale chyba aż tak źle nie jest. |
Średnia 4.72. Pierwsza technikum.
W swoich postach piszcie również w której jesteście klasie. |
4.5 bardzo dobre... 3 gim - czyli pierdzenie w stołek i "zrób to w 5 minut" ;)
|
Cytuj:
|
~4,8, zachowanie db/bdb...
3 gimnazjum |
Cytuj:
|
Czyz nie bylo podobnego tematu ?
btw. 2,8 nieodpowiednie / poprawne |
4,6 średnia może 4,7
Zachowanie bdb 2 gim |
Cytuj:
|
O ile mnie święta pamięć nie myli to jest już taki temat :)
|
Ja za godzine zdaje historie =P.. i wakacje jak zdam ;P
|
@up
heheh dokładnie u mnie tak samo :D właśnie wróciłem z chemii i zaliczyłem, jo w szkole już tylko na zakończeniu :] _/// |
Srednia 3,8~ 1 technikum zachowanie: dobre
|
6 podstawowka - ehh pol 4/5 hista 3 ,matma 3/4, techna 2/4 ,infa 5, wf 6, przyra 4, itp. lool mam chyba 2 strony uwag a 5 z zachowania xD
|
To ja się nie wypowiadam, bo u mnie absolutoriom było już w zeszłym tygodniu :S hf zdając maturkę. Niech błędy w pytaniach was ratują... awe!
|
2 KL LP - ekonomiczno administracyjny
Średnia - 4,X Zachowanie - nie ma tutaj czegoś takiego. PS: Wakacje mam już od 2.06.2008 : ) całe 3,5 miesiąca do następnych zjazdów hihi. |
średnia 4.42 II klasa gim zachowanie dobre
|
Cytuj:
Btw. nie rozumiem jak w podstawówce można mieć oceny niższe od 4? Ale to wychodzi teraz, bo jak miałem założony internet bodajże między 5 a 6 klasą podstawówki to nigdy sie szwędałem po jakichś forach, nie grałem w pierdoły. Grało się diablo, warcrafta i człowiek nie był tak ogłupiany. @Topic 3.6-3.7 klasa 2 LO mat-fiz-inf. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie śmiać sie...
Średnia. 4.8 (5 raz z rzędu naciągane :P) Zach. bdb II gim. |
Zachowanie bdb, a średnia 4.76, a jak mnie suka od fizyki oszuka, to mniej.
I gim. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sredniej nawet nie podliczam bo nie wiem czy wogole zdam. Bo jak narazie to zagrozenie z 4 przemiotow. Ekonomika, Rosyjski, Fizyka, I chyba cos jeszcze. Bedzie ciezko bo caly rok sie obijalem i nic nie robilem ale co mi tam. Wazne zeby nie miec ani jednego zagrozenia =P Btw 1 kl Technikum Gastronomicznego na profilu Organizator uslug gastronomicznych.
|
Zastanawiam się czy ta fizyka u Was wszystkich jest taka trudna, czy po prostu sie nie uczycie? ;]
|
@up, nauczyć się wzorów, + kilka regułek? Ale trzeba chcieć :D Gorzej z chemią :<
Ja 3kl. Gimnazjum, średnia 4.x, zachowanie bdb :P A tak poza tym, dużo też zależy od nauczyciela, bo umnie są takie talenty, np z Chemii że do mnie nic nie trafia. |
Cytuj:
|
Średnia ~5,8, 40 punktów ze sprawdzianu(laureat), zachowanie wzorowe - 6 klasa :P
Nie jestem kujonem... :D |
Luzik zdaje ze srednia okolo 5 (nie liczylem xd), zachowanie wzorowe chyba - jestem grzeczny ;)
III gimnazjum Mozna nie zdac jak sie jest leniem i sie nie uczy (przy okazji bedac tepakiem) albo sie nie chodzi - kolezanka z mojej klasy ma do wyboru z polskiego kose albo nieklasyfikowanie. 3 super mozgi z mojej klasy zdawaly historie na 2 - jeden sie meczyl z data wybuchu II wojny swiatowej, drugi z wkroczeniem ZSRR do polski (tez II wojna), a trzecia nie zaczaila, ze zasada zlotej strzaly to jedno pytanie (odpowiesz albo nie) i sie mnie zapytala co to jest xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |