![]() |
Euro 2008
Od paru miesięcy cieszymy się myślą że Polska, nasz ukochany [choć w świecie tibijskim trochę zanoobowany (przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać, w końcu to forum o tibi)] kraj, dostał się wreszcie na Mistrzostwa Europy w Piłce NożnejB) No dobra.... Ale gdy dowiedzieliśmy się, że pierwszy mecz rozegramy z NIEMCAMI
Cytuj:
Tak, dobrze widzicie te kolorowe literki... właśnie z Niemcami, to emocje [jak moje to i innych też (chyba nie uważacie mnie za innego:p)] znacznie opadły. Choć nigdy nie udało nam się pokonać tych wrednych, śmierdzących itp. [pozostałe wyzwiska daję do wyboru Adminom i Moderatorom (w końcu oni tylko mogą edytować te posty)] Niemców, [wykluczając Grunwald, Cedynię itp. (Znowu nie chce mi się myśleć, ale nie jestem tu przecież sam)] to wierzę że teraz nareszcie mi się uda. Ale jestem także ciekaw, czy userzy tego wspaniałego http://www.forum.tibia.pl (zaraz... po co link, przecież tu siedzimy, później edytuję post), pełnego (przynajmniej tak uważam) poważnych ludzi i nastolatków, myśli tak jak ja, czy może przeciwnie, a może stawia na remis... Miłego dnia, i pisać posty o tym meczu... PS:Zwróćcie uwagę na reklamówkę tych świń -----> http://http://pl.youtube.com/watch?v...eature=related |
A po wywalczeniu przez Polskę awansu na EURO nagle stałeś się wielkim kibicem Polskiej reprezentacji. Heh skąd ja to znam;)
Jest temat o wydarzeniach sportowych...ale jak już to stawiam na remis @Down: Obyś miał rację :) I niech krzynówek strzeli bo wystawilem go w fantasyeuro ;) |
POL - GER 2:1 [0:1] (Jacek Krzynówek '48, Euzebiusz Smolarek '83 - Michael Ballack '5).
You will see. :D |
Wygramy 3:0 z tym ch*jstwem
Bez urazy ;] |
Wygramy! Pomimo tego, że nigdy nie wygraliśmy z Niemcami.Ale musicie przyznać, że atmosfera jest niesamowita w Polsce : )
|
Śniło mi się, że remis do przerwy :baby:
|
rasiak jebnie hattrika i będzie 3:0 dla niemcow.
|
Cytuj:
|
A telewizory Toshiba w MediaMarkcie kupiliście? Nie? To nie liczycie AŻ tak na wygraną... Ja się cudów nie spodziewam, no chyba że będzie jak na mundialu (stfu, 1:0 dla szwabów, po regulaminowym czasie gry). Nie oznacza to, że nie kibicuję, po prostu to moja obiektywna ocena. Ale i tak:
Polska gola, Polska gola, taka jest kibiców wola!!! |
Obstawiajmy najpierw wynik meczu otwarcia - Szwajcaria vs Czechy. Stawiam na 2:1 dla Czechów.
|
Moje typy na dziś:
Szwajcaria - Czechy 1:3 Portugalia - Turcja 2:2 |
Nie okłamujmy się !!
Myślę, że będzie remis i daje 20%, że Polska wygra :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dadzą radę są zgrani ;).
Jutro 0:0 będzie, Borucowi nie strzelą, ale my też nie strzelimy :P |
Cytuj:
@down ._. |
Cytuj:
Portugalia - Turcja 2:0 @Emok Portugalia to nie tylko Ronaldo. Jest Quaresma, Nani a Scolari pewnie po męczącym sezonie dla CR7 dał mu trochę luzu, żeby był świeży. Zresztą dzisiaj zobaczymy kogo typy były trafniejsze ;) |
Polska:Niemcy 2:3 (2:0)
Smolarek 2 gole w pierwszej połowie, kibice świętują, a w drugiej połowie Niemcy nam 3 gole dowalą...:/ Dzisiejsze mecze: Czesi i Portugalczycy wygrają gdzieś tak po 3:1. |
Mecz Polska-Niemcy 08.06.2008 = 8+6 . 2+0+0+8= 1410
Wszystkie znaki* wskazują na nas :P *poza tym że nigdy nie wygraliśmy z nimi są od nas o wiele lepsi, mają lepszego trenera, lepsze morale, większe doświadczenie i wogóle to "szans nie mamy" ;f Obyśmy im dojebali Polska Biało Czerwoni |
Cytuj:
08.06.2008 = 8+6+2+8 = 24 : 8 = 3 + 10 (2+0+0+8) = 13 chyba przegramy ;/// |
Cytuj:
A jak jutro obstawiacie? Moje: Austria - Chorwacja 0:3 Polska - Niemcy 2:1 |
Nie znam się na tym.
Ale co mi tam, podobno Polska nie da rady z Niemcami. Wierzę w Polske. ; ) Do tego mam dość Niemców. Przynajmniej jak wygramy, nie będą musieli Polaków na moście zatrzymywać, bo będą chcieli bić niemców jak to było ostatnio... |
Cytuj:
ANTYPATRIOTA JESTEŚ I W OGÓLE1111 |
A ja serdecznie zapraszam wszystkich na kanał #tibia.pl na którym można na bieżąco omawiać mecze i zdarzenia sportowe :)
Opening Euro do kitu! |
Wielka walka marzeń z realnością...
Ale i tak w tym wszystkim najbardziej wkurza mnie to, że przez głupie ełro GP Kanady nie będzie na PolSatanie :< |
Polska - Niemcy 1:2
Wiem nie jestem patriotą :PPP ale taki wynik pewnie będzie ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
No dorba, ale to nie temat o wyższości F1 nad footbolem czy vice wersa :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kazdy oglada co lubi. Ja wole F1.
|
Cytuj:
Tak, ta rozmowa jest bez sensu bo: a) nikt z nas nie zmieni zdania co do tego, co dla niego jest ciekawsze b) ubiegając pewnie czyjś argument, w obu przypadkach liczy się a/ szczeście b/ pogoda c/ umiejętności zawodników d/ umiejętności teamu kończymy tą durną wyliczankę czy bawisz się dalej? :< |
Cytuj:
btw. teraz się zrobiła moda na F1, bo polską maskotkę <Małysz> wymienili na nową <Kubica>. @Wieszok : F1 jest dobre dla starych dziadków do drzemki po obiedzie xDDD F1 = Gra w golfa ;d |
Cytuj:
Cytuj:
|
omg, macie problemy.. każdy ogląda co lubi ;-) w F1 ktoś może się jarać taktyką.. jaką przygotują teamy, ktoś może sam przygotować i zobaczyć czy by się sprawdziła, podziwiać kierowców za ich technikę jazdy. cokolwiek. jest wiele opcji. Ja osobiście wolę EURO, ale nie mam zamiaru najeżdzać na tych co wolą F1 bo to głupie.
|
Cytuj:
Albo na 3 baki albo na 1 czy 2 + szybkie tankowanie/wymiany opon <2 rodzaje bodajże> i tyle. @down : nieeeeee... |
Dzieci już się pobawiły w "jechanie" po róznych sportach?
|
Od wydarzeń sportowych macie inny temat. A kłócić się możecie na priv.
|
Cytuj:
|
a ja obstawiam:
portugalia-turcja 2:0 szwajcaria-czechy 0:1 może zgadne!!:balwanek::balwanek::baby::baby:8o8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |